Ilaca devam ediyoruz degil mii :)
yüsra63 sen bu ilaçla mı hamile kaldın?
arkadaşlar bende pko var ve bende hayıt hapı kullanmaya başladım 1kutu bitince hemen adet gördünüz mü merak ediyorum bu zamanlar adet olmam lazım ama daha olmadım biri acil cevaplarsa çok sevinirim..
Ayy canimm kac gün geciyo belkide hamilesindir. Hemen bi test alıp yapsana
Pko yoktu bnde. Bi kizim var o normal bi sekilde tek korunmasz iliskide olmuştu. 2. Istedik bi 10 ay olmAdi. Umudumu yitirdim derken bi tanidik bu ikaci onerdi. Inanmamakla birlikte kullandm. Ve kutu bitmeden hamile kalmsm..yalnz gebe kalinca bırakıyorsun kesinlikle.. bnim 8 kapsül vardı henuz kutuda. Reglime 1 gun kala test yaptim cok sukur. Sonra kalan ilaçları çöpe döktüm. Bisey soracam göğüs ağrın varmi
çok değil adet zamanı kenarları biraz ağrır şimdide öyle çok aşırı yok
Icimden bi ses sende var diyo. Eğer varsa sebebini soylicem o zaman :) test alıp yapmani dört gözle beklicemm :)
Canim ayrica yumurtlama problemin varsa, inciri tavsiye ederim. Kuru veya yaş incir.. eminim faydasını goreceksn. Netten arastir istersen hak verirsn bana :)
Cnm Merhaba. Konu sahibi olarak cevaplamak istedim. Arkadas bi ot iciyormus icinde hayitta varmis. Hani sen demissn ya korkuyorum acikcasi die. Korkulacak bisey yok. Bn arkadasin kullandıgi otu bilmiyorum acikcasi. Icinde baska bitkiler de.varmıs cunku. Ben hayitin hapini tavsiye ederim. Burda kullanmaya başlayan çok arkadasm oldu. Detayli arama yapabilirsn bu konuda :)
Amin inşallah o kadar çok istiyorum ki anlatamamHadii insallah. Rabbim sebep etsin
teşekkür ederim yusra. arkadaş lhım yükseldi diyince tereddüde düşmüştüm. hapı mı iyi yoksa tohumunu alıp demlesem mi? tabii hap daha pratik olur ama prolaktin düşürüyor filan diye okudum. aman ne karışık işler
ama aklımda hayıt. bir süredir araştırıyordum zaten. sanırım soğandan sonra hayıta geçeceğim. pkolu olduğum için incir biraz riskli oluyor sanırım. çünkü zaten fazla sayıda yumurta var ama gelişmiyor, birbirini sıkıştırıyorlar
sen de hayırla kucakla yavrunu inşaAllah. gebeliğin hayırlı olsun.
Canim ben hapini öneririm şahsen :) bitki çayları hiç içemem normalde belkide ondan. Bu sayfada otunu demleyip icerek hamile kalan arkadasimda var hani.. prolaktini düşürmesi birebir iyi zaten. Benim prolaktin yuksekti die gebe kalmıyordum zaten. Konumun ilk sayfalarıni okursan yazdıklarımı görürsün :) prolaktin hormonu yuksek olunca vucut kendini hamile hissediyo ve bebek kabul etmiyor. Ben prolaktin yuzunden 10 ay kalamadim ztn. Agnuscaston hayit hapi sayesindr prolaktinim düştü ve gebe kaldim
sayfaları okudum esasında ama hayıtla ilgili tüm sayfaları okuduğum için bilgiler karışıyor olabilir
anladım canım iyi hoş da benim prolaktinim normal daha da düşürmesinpirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım
Ayyy güldürdün beni akşam akşam allah senide güldürsun.. tatlim sen bilirsinn aklinda soru işaretleri kaliyorsa kullanma oluruna birak.yok herseye ragmen kullanayim neler kullanmadim ki hem bu bitkisel diyorsan aramiza hosgeldin derim :)
Başlık dıkkatımı cektıde gırdım ben oğluma hamıle kaldığım ay kullanmıştım adetken başlayıp 20 gun ıcmıstım hamıleyken kaldıysam dıye bırakmıştım 10 gun kala adete ve sonuc olumlu tavsiye ederım bende bır sıkıntı yoktu acele etmıstım sadece hamıle kalmak ıcın