canım prospektüsünü okumuşsan, adet öncesi sendromlar yani gerginlik halsizlik ağrı gibi şikayetlerde, adet düzensizliklerinde, adet ağrılarında ve göğüs hassasiyetinde verilen bir ilaç. yani sadece prolaktin yüksekliğinde kullanılmıyor. benim de prolaktinim normal çünkü. başta tereddüt ettim ama hayıtın hormonları dengeleme özelliğinden dolayı kullanmaya karar verdim. evet bu gün 3. günüm. günde bir tane içiyorum. seninki sebepsiz infertilite miydi? bende pko var. için rahat değilse biraz daha araştırabilirsin tabii.
sorma canım ya evet hayıtla ilgili ne varsa okudum. :) epey de olumlu sonuç alan var hamd olsun. darısı başımıza inşaAllah. sen de dua et bizlere canım ya.
canım eşimin spermi az. Bu kafayla giderse de hep az kalır. ama oranlar normal dio doktorlar bu oranlarla olur dedi. Bu durumda sebepsiz oluyoree
aleykum selam aşk pastası :) hayırlı olsun. ben de pkoluyum ve bu gün 3 . günüm hapa başlayalı. 3,5 yıllık evliyim, 1,5 yıldır da bebek bekliyorum :) önce soğan kürü yaptım 2 adet dönemi. şimdi de hayıt hapına başladım. hakkımızda hayırlısı bakalım. sen ne zamandır bekliyorsun, kaç yıllık evlisin?
mrb canım hayırlı olsun seninkide canım yanlız bişey sorcam prolaktin sorunumuz yok fayda edermi dersin???sogan kürünü bende bu ay yaptım önümüzdeki ay incir kürünü yapacagım rahim duvarım inceymiş ondan sogan kürünü 2 kez yapmayacagım.ben 2 aylık evliyim canım.ama benimki agır pko ilacsız adet hiç olamıyorum.tüylenme hat safhada.bide son 1 ayda kilo almısım kilo sorunum yoktu ama kilo almaya basladım:26:
oooo sen çok yeniymişsin. hadi hayırlısı. :) canım bu hap sadece prolaktin sorunu için değil. prospektüsünde yazıyor. adet düzensizliği, adet sancıları, adet öncesi sendromlar için de kullanılıyor. inşaAllah şifamız olur ne diyelim. canım bu arada soğan rahim duvarını inceltmiyor bilgin olsun. saraçoğlunun sitesinde sıkça sorulan sorularda okumuştum. inceyse kalınlaştırır, kalınsa inceltir diyordu. bir de nar suyu da rahim duvarını kalınlaştırırmış. ben adet oluyorum ama ne fayda ki çok düzensiz. kah 35 günde kah 15 günde.tüylenmeyi saymıyorum artık hamurlu ve şekerli gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmalı. yoksa pkodan dolayı çok kolay kilo alıp çok zor verenler grubundanız. hayırlısı bakalım.
vesdeniz canım bu hap eczaneden reçetesiz alınıyor mu? ben çayını yapıyodum ama hap da aklımda bulunsun
evet canım, burda bazı arkadaşlar da öyle yapmış ben de reçetesiz aldım. umarım doğru yapmışızdır. 4 gündür kullanıyorum.
artık hiçbir şey bilemiyorum. kafam karmakarışık. hayrola bakalım.
canım benim stres yok bize bebişlerimize hazır olduğumuzu hissettirmeliyiz :) takip ediyorum yazdıklarını bu aralar çokça kafana takıyosun yıpratma kendini bu kadar Rabbim "ol!" diyecek ve olacak inşallah. mayıs haziran gibi tedavi düşündüğünü okudum nerede başlamayı düşünüyosun? ben tüp bebek görüşmesi için 28 Nisan'a randevu aldım Ankara'da. çok heyecanlıyım acaba doktor ne diyecek ne olacak ? bebeklerimi alıp gelmek istiyorumRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah. lütfen güçlü ol senin enerjin düşünce ben de taaa burdan üzülüyorum
canım benim proklatin yüksek değil se bu hapı içmemin bir anlamı yok o zmm?
canım prospektüsünü okumuşsan, adet öncesi sendromlar yani gerginlik halsizlik ağrı gibi şikayetlerde, adet düzensizliklerinde, adet ağrılarında ve göğüs hassasiyetinde verilen bir ilaç. yani sadece prolaktin yüksekliğinde kullanılmıyor. benim de prolaktinim normal çünkü. başta tereddüt ettim ama hayıtın hormonları dengeleme özelliğinden dolayı kullanmaya karar verdim. evet bu gün 3. günüm. günde bir tane içiyorum. seninki sebepsiz infertilite miydi? bende pko var. için rahat değilse biraz daha araştırabilirsin tabii.
sorma canım ya evet hayıtla ilgili ne varsa okudum. :) epey de olumlu sonuç alan var hamd olsun. darısı başımıza inşaAllah. sen de dua et bizlere canım ya.
oooo sen çok yeniymişsin. hadi hayırlısı. :) canım bu hap sadece prolaktin sorunu için değil. prospektüsünde yazıyor. adet düzensizliği, adet sancıları, adet öncesi sendromlar için de kullanılıyor. inşaAllah şifamız olur ne diyelim. canım bu arada soğan rahim duvarını inceltmiyor bilgin olsun. saraçoğlunun sitesinde sıkça sorulan sorularda okumuştum. inceyse kalınlaştırır, kalınsa inceltir diyordu. bir de nar suyu da rahim duvarını kalınlaştırırmış. ben adet oluyorum ama ne fayda ki çok düzensiz. kah 35 günde kah 15 günde.tüylenmeyi saymıyorum artık hamurlu ve şekerli gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmalı. yoksa pkodan dolayı çok kolay kilo alıp çok zor verenler grubundanız. hayırlısı bakalım.
Hahhh diline sağlık vesdenizcim, arkadaş baya endişeli gözüküyor :) birkac birsey yazdim zaten ona da.. Ayrıca tüm kalbimle dua ediyorum sizlere. Rabbim yüzümü kara çıkarmasin die. Bu tedavinin olmazsa olmazi ne biliyomusun? Iliski yasarken aklindan bebek istemini, acaba tutar mi tuttu mu vs. Gibi seyleri cikarmak. Gayet olurunda ve derin duygusal birlesmek ayrica.. ben oyle yaptım çünkü.. onceki aylar hep kafadaydi olmuyodu. Bosverdigim ayda tuttu. Hayitda yaninda tabii
iceyim bu ay nasip olacagı varsa olur demi canım.canım ben nette okumustum 4 aydan fazla içmeyin rahim duvarını inceltiyor diye okumustum ama incelemek lazım bende bu testere dişli aslan pencesini deneyeyim diyorum.nar suyuda iceyim sagol canım benim.tüylenmeme benimde cok kötü yüzümde hep gögsümde karnımdaoff offf
soğanı mı içeyyim diyorsun canım? evet uzun süre kullanmak da doğru değil. saraçoğlu zaten pkoda 3-4 adet dönemi öneriyor. dediğim gibi ben 2 dönem yapabildim. testere dişli aslan pençesi de evet çok faydalı bizim gibilere. bir ara ben de araştırdım ama artık soğanla keçiboynuzuyla uğraşmaktan yorulmuşum pratik bir şeyler olsun diye hayıt hapı aldım işte. yalnız soğan içerken dikkatimi çeken bir şey vardı, tüyler daha geç ve biraz daha zayıf çıkıyor eskiye nazaran. çıkmışlara başka türlü çözümler var ama en azından yeni çıkacakları engellemek için bir şeyler yapmalıyız. ama benim önceliğim bebek :) o gelsin de inşaAllah. hakkımızda hayırlısı canım.
canım çok sağ ol çok incesin. duygulandırdın beni. evet güçlü olmaya çalışıyorum ama son zamanlarda bir tükenmişlik var üstümde. neden bilmiyorum. eşimle de doğru iletişim kuramıyoruz. biraz da onun etkisi var sanırım.
inşaAllah senin için hayırlısı olsun canım. daha önce yumurta takibi filan yapıldı mı veya aşılama?
ben bir kez yumurta takibi yaptırdım yumurtam gelişti gebelik oluşmadı. sonra işte bitkisel kürlere başladım. pkolu olduğum için 2 dönem soğan kürü denedim şimdi de hayıt hapı. yumurta takibim iyi bir tüp bebek merkezinde yapılmıştı ama doktorla enerjim tutmamıştı açıkçası. o yüzden şimdi aklımda başka bir dr var, sanırım önce klomen tarzı bir ilaçla başlanıp yumurta takibine devam edilir.
soğanı mı içeyyim diyorsun canım? evet uzun süre kullanmak da doğru değil. saraçoğlu zaten pkoda 3-4 adet dönemi öneriyor. dediğim gibi ben 2 dönem yapabildim. testere dişli aslan pençesi de evet çok faydalı bizim gibilere. bir ara ben de araştırdım ama artık soğanla keçiboynuzuyla uğraşmaktan yorulmuşum pratik bir şeyler olsun diye hayıt hapı aldım işte. yalnız soğan içerken dikkatimi çeken bir şey vardı, tüyler daha geç ve biraz daha zayıf çıkıyor eskiye nazaran. çıkmışlara başka türlü çözümler var ama en azından yeni çıkacakları engellemek için bir şeyler yapmalıyız. ama benim önceliğim bebek :) o gelsin de inşaAllah. hakkımızda hayırlısı canım.
vesdeniz seni burda da görmek ne güzel :) bende dün gece yatmadan ve öğlen aç karnına hayıt tohumu suyu içtim ne kötü bir tadı var onun yaaa ıyyyy...soğan suyunu tercih ederimben adetim bana gör az geliyor diye başladım 3.gün ve halen az eliyor bir değişim yok
Bu hayit hapinin adi varmi nerde bulabilirim yardimci olursaniz cok sevinirimTeşekürler ederim canim benim. Insallah sizlerde hayıtla mucizenize kavusursunuzz.. 1 ay kullandım sadece. Zaten kutuda 30 tane var. Gunde 1 tane iciyordum. 25. Gün gebe olduğumu öğrenince biraktim hemen. Yani ilk kullanmamda kutu bile bitmeden kaldim.
Bu hayit hapinin adi varmi nerde bulabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi