İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evletlar versin bizede içinde bende kullanıcam en azından kış bitene kadar böle bitkisel ilaçları denicem sonra olmadı yine doktora devam
İnşallah canım hamile kalırsında paylaşırsın burda bende pcoluyum ama bende bu hastalığın hiç bi belirtisi yok 2 senelik evliyim şimdiden çok sıkıldım beklemektenBen doktora da gidiyorum aynı zamanda yanı sıra bunları kullanıyorum şu an için bi tedavi vermedi bana.
adetin ilk üç günü hormon için kan vericem ondan sonrası hayırlısı artık . Ama ben bu ilacı kullanmaya başladım ve ilk defa yumurtlama belirtilerini hissedebildim. Afedersin şu yumurta akı dedikleri şey var ya ilk kez hissettim farkettim hemde tam gnünde yumurtlaa oldu normalde anlayamazdım. ayrıca günde 2 3 4 tane aklıma geldikçe incir yiyorum. yumurtayı büyütüyormus. Umarım sağlıkla bebeğimize kavuşuruz. zaten hamile haberi geince direk paylasıcam herkese umut olsun diye. :)
Bende de yok işte sadece adet gecikmesi yaşıyorum ve umutanıyorum hep. Bende 2 bucuk yıl oldu evleneli cok istiyorum ama hayırlısıİnşallah canım hamile kalırsında paylaşırsın burda bende pcoluyum ama bende bu hastalığın hiç bi belirtisi yok 2 senelik evliyim şimdiden çok sıkıldım beklemekten
İnsanın elinde olan bşy değilki düşünmek ister istemez düşünüyorsun ben 6 aylık evliyken doktora gittim hiç bşy yok dedi bende güvenip bekledim olmayınca 2 ay önce sonuçları alıp özel bi doktora gittim pco olduğunu söledi boşuna o kadar zaman bekledim şimdi hayıtı duyunca onu denemek istiyorumBende de yok işte sadece adet gecikmesi yaşıyorum ve umutanıyorum hep. Bende 2 bucuk yıl oldu evleneli cok istiyorum ama hayırlısıagnucaston diye bi ilaç armıs oda bitkiselmiş ama güvenemedim şimdi bu hayıt kapsülü bitsin birde onu denicem. tabiki hemen paylaşıcam. stres yapma aklından cıkar diyor herkes ama mümkün değil sürekli düşünüyorum
İnsanın elinde olan bşy değilki düşünmek ister istemez düşünüyorsun ben 6 aylık evliyken doktora gittim hiç bşy yok dedi bende güvenip bekledim olmayınca 2 ay önce sonuçları alıp özel bi doktora gittim pco olduğunu söledi boşuna o kadar zaman bekledim şimdi hayıtı duyunca onu denemek istiyorum
Tamam canım yazarım akıntının çok olduğu günler yumurtlama oluyo diyorlar ama bilmiyorum bu konular hakkında pek bilgim yok doktora gidiyorum ilgilenmiyolar bi ilaç verip yolluyolar hani bidaha gel yumurtalıklarına bakalım fln yok bende gitmek istemiyorum artıkDene canım sende sonuçları yaz olur mu ? peki yumurtlama dönemini anlayabiliyor musun ?
Sana tavsiyem hayıtı kullan o deönemleri daha iyi yakalıcaksın ben bu ay cok net gördum ama enfeksıyon cıktı o yuzden erteledim nasipse bir sonraki aya :)Tamam canım yazarım akıntının çok olduğu günler yumurtlama oluyo diyorlar ama bilmiyorum bu konular hakkında pek bilgim yok doktora gidiyorum ilgilenmiyolar bi ilaç verip yolluyolar hani bidaha gel yumurtalıklarına bakalım fln yok bende gitmek istemiyorum artık
Kesin denicem çok takıldı kafama Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder hepimizeSana tavsiyem hayıtı kullan o deönemleri daha iyi yakalıcaksın ben bu ay cok net gördum ama enfeksıyon cıktı o yuzden erteledim nasipse bir sonraki aya :)
Kızlar selam , herkes istediğine çabucak kavuşur , derdine derman bulur umarım . İçimden geldi bir anda bunu yazmakKesin denicem çok takıldı kafama Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder hepimize
Kızlar selam , herkes istediğine çabucak kavuşur , derdine derman bulur umarım . İçimden geldi bir anda bunu yazmakbende bebiş istiyorum , pko'm var ve progesteronum düşük yumurtam oluşuyo ama çatlamıyor 2 aydır maallesef. Geçen ay soğan kürü yaptım. Şuan adet olmayı bekliyorum. Bu ay bal çörek otu tarçını denemek istiyorum ama hayıt otunu da denemek istiyorum. Ama çok kararsız kaldım sizce hangisi daha etkili? Tohumunu mu alıp demleyip kullanayım, yoksa hapını mı alıyım ? Beklenen adetimin 23. Günü yine progesteron tahlilim var, gelişmeleri mutlaka yazıcam , ilgilenenlere fikir olur. Şimdiden teşekkürler
Tamam canım yazarım akıntının çok olduğu günler yumurtlama oluyo diyorlar ama bilmiyorum bu konular hakkında pek bilgim yok doktora gidiyorum ilgilenmiyolar bi ilaç verip yolluyolar hani bidaha gel yumurtalıklarına bakalım fln yok bende gitmek istemiyorum artık
Akıntıyı gördüğün gün ve sonraki 3 gunu kacirmayin sakın. Bos birakmayin :)
Masal canım. Sen ne kadar iyi bir insansın 2 senedir takip ediyorsun yardımcı olmaya çalışıyosun Allah razı olsun senden oğlunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin maşallah ya :) benimde sorunum lh hormonun yüksekliği doktor inofolic kombi ilaç verdi hormon düzenliyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Ben aynı zamanda bu ay hayıt tohumu alıp demleyerek içtim yumurtlamadan sonra bıraktım artık hem zor geliyor hazırlamak. Bende bu haptan alayım belki rabbim banada nasip eder
Kızlar merhaba benim sorunum hormon yüksekliği fsh ,38çıktı benim kipi yüksek olan varmı yardımcı
Merhaba canim bende seninle benzer bi süreç atlattım. Bi kez kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasinda bi cok tetkik, rahim filmi, hormon tahlilleri hersey normaldi yumurta takibi yapıldı. yaklasik bir yila yakin bi zaman diliminde hic bi olumlu sonuc alamadim. Bu arada esimin tahlil ve testleride normal cikti. Herseyin normal cikmasi üzerine birazda rahat olup kafama takmadan bazı arastirmalar sonucunda bu bitkisel hapi kullandim ve yumurtlama dönemindeki ilişkilerde preseed jel kullandim 2 aylik bi zaman diliminde cok şükür hamile olduğumu öğrendim. Agnucaston için şunu soyleyebilirim hayit tohumunun tablet haline getirilmis hali yani bitkisel bi urun. Hormonlari dengede tutuyor adet donemi sıkıntılarina iyi geliyor onun disinda degerlerini sadece dusurmek yada sadece yükseltmek için kullanılmıyor. Hayit tohumunu aktardan alıp demlemeyerekte kullanabilirsin. O dönem çalıştığım için üstüne düşüp çay seklinde demleyip düzenli kullanamadgim icin bu hapi aldim. Yani tercih meselesi. Aklindaki sorulara azda olsa cevap olabilmişimdir inşallah :)Arkadaslar bisey sorcam kimyasal gebelik gecirdim gecen ay..kan testi yapti dr
fsh 7.8
Prolaktin 13 cikti..sanirim cok sorun yok ama hamile kalamiyorum sizce bu hapi kullansam bi zarari olur mu normal degerleri kotulestirmesinden korkuyorum bi akil verir misiniz ??