Kızlar bişey sorucam agnucaston ve klomen bir arada kullanılırmı içsem bişey olurmu
Hayıt ayrica adet öncesi agresiflik ve göğüs ağrısı gibi şeyleri de azaltiyormus. Sancılı adet geçirenler onu kullandiktan sonra sancisiz adet olduklarini yazmislar. Kullanirken gebe kalanlar da yazmislar... ve daha bircok sey, en basiti benm yüzümde sivilce yokken, hormon dengesizliginden sivilce cikmaya basladiinan bu hapi kullanalı 14 gun oldu sivilcelerim kurudu. Herkrs sende bi güzellik var deyip duruyo
canım ilacın markasını ve nerden aldığı yazabilirimisin ben hayıt suyu içiyorum ama hapınıda merak ettm
eczaneden aldım agnuscaston ismi
Canim hayit hapiyla mi hamile kaldin eger oyleyse ne kadar sure hapi kullandin bana da yardimci olur musunBana da prolaktin yuksekligi ve gebe kalamama nedeniyke 10 gun once doktor verdi. 3 ay kullan dedi. Bende merakla bekliyorum degerimi dusurecekmi diye.. Bu hapin yani sira civanpercemi, aslanpencesi, hayit gibi otlarin karisimi bir macun da kullaniyorum yemeklerden once. Hapin etkisimidir bilmem cildim cok kurudu sizde de boyle bir degisiklik oldumu?
hayit hapini 3 ay kullandim gebelik olmadi prolaktinim 50 den 33 e dusmustu baska bir doktora gittim cunku bekleyecek zamanim yoktu ilk yumurtlama takibinde hamile kalabildim prolaktin degerimi dostinexle dusurduk agnucaston benim icin zaman kaybi oldu ama adeti oncesi sendromu hafiflettiCanim hayit hapiyla mi hamile kaldin eger oyleyse ne kadar sure hapi kullandin bana da yardimci olur musun
tatlim benim prolaktin yuksekligi degil sorunum. sadece lh yuksek fsh den. bu de doktor ovulasyon gunumde e2 dusuk o yuzden yumurta kalitesiz dedi. peki bu hapi bu problemler icin de kullanabilir miyim? bilgin var mieczaneden aldım agnuscaston ismi
tatlim benim prolaktin yuksekligi degil sorunum. sadece lh yuksek fsh den. bu de doktor ovulasyon gunumde e2 dusuk o yuzden yumurta kalitesiz dedi. peki bu hapi bu problemler icin de kullanabilir miyim? bilgin var mi
tmm canim sagolbahsettiğin şeyleri hiç bilmiyorum üzgünüm. doktoruna danış bnce. telefonla arayıp sor
merhaba canım ben de 10 aydır bebek istiyorum 5 ay önce klomen çatlatma iğnesi falan oldum ama bir faydası olmadı. geçen ay da test yaptırdım prolaktinm 29 çıktı..prolaktin sende de adet gecikmesi yapıyomuydubahsettiğin şeyleri hiç bilmiyorum üzgünüm. doktoruna danış bnce. telefonla arayıp sor
ben de bugun klomene basladim. cok heyecanliyimmerhaba canım ben de 10 aydır bebek istiyorum 5 ay önce klomen çatlatma iğnesi falan oldum ama bir faydası olmadı. geçen ay da test yaptırdım prolaktinm 29 çıktı..prolaktin sende de adet gecikmesi yapıyomuydu
merhaba canım ben de 10 aydır bebek istiyorum 5 ay önce klomen çatlatma iğnesi falan oldum ama bir faydası olmadı. geçen ay da test yaptırdım prolaktinm 29 çıktı..prolaktin sende de adet gecikmesi yapıyomuydu
Canim bende kullaniyorum ilaci ve 9 hapim kaldi ama adet gunu baslamadim ben adet bitiminden 3 gun sonra basladim doktorum yazdi rahim filmi cektim cok sukur temiz cikti ardindan bu ilaci verdievet bayaa yapıyo ilk sayfamı okumamışsın sanırım orda yazmıstım cunku. hayıtı kullan derım
canim peki hamile kaldin miCanim bende kullaniyorum ilaci ve 9 hapim kaldi ama adet gunu baslamadim ben adet bitiminden 3 gun sonra basladim doktorum yazdi rahim filmi cektim cok sukur temiz cikti ardindan bu ilaci verdi