agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Cok teşekkür ederim canım..bebegini saglikla kucagina alirsin insallah darisi basima :)
Aslında hormonlarim cok da anormal degil o yuzden kullanip bozmaktan korkuyorum..ama bu hapla hamile kalan da cok denemek de istedim o yuzden sordum senin de hormonlarda bi sorun yoktu degil mi

Yok dediğim gibi tüm tetkikleri yaptırmıştım bi sorun yok deniyordu ne eşimde ne bende.. ama şunu söylemeliyimki insan kafasına taktıkça bu işler olmuyormuş onu anladim :)) sen tedbirini al aklinda bişi kalmasın ama sonucunda inşallah bi sorun yok denirse kendini toparla tevekkül et ve yaptığın şeylere inan Allah en hayirli zamanda inşallah sana ve tüm isteyenlere nasip eder :) banada oyle uzak geliyorduki ama çok şükür şimdi bebeğimin hareketleriyle içim kıpır kıpır oluyor :) dua et ve çok fazla kafana takma eşinle huzurlu mutlu olmaya çalış gerisi gelir inşallah :))

Konu sahibi olarak Tebrik ederim cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin

Aminn canimm cokk tesekkurler..

Mathea oncelikle prolaktin hormonunu düsurmelisin. Bunun icin kadin doguma gideceksin sana dostinex vercek. Ilk sayfalarda okumussundur benimde prolaktin sorunum vardi ve bu gebelige engel bi durumdu. Hemen dostinex kullandım. Prolaktinim 0'a düştü. Ardından hemen agnuscaston hayit hapini kullandim ve ilk ay hamile kaldim. Bunun icinde konu actim. Elhamdulillah gebe kalan cok arkadas oldu burda yazan tesekkur eden... keske sayfa sayisi cok olmasaydi da tek tek okuyabilseydiniz. Neyse umarim sizde en kisa zamanda anne olursunuz

Kızlar lütfen akıl verin bana ocakta prolaktinim 64 cıktı düsürmeye uğrastık 2 ay dostinexle ve nisanda 1,4 e düşmüştü doktor kendin hamile kalabilirsin artık dedi (tüm tetkiklerim yapıldı eşimde bende sorun yok) ama hala olmadı ve tekrar mayıs sonu prolaktinimin 35e cıktıgını öğrendim. Adetim de tekrar azaldı. Şimdi bütün tetkikleri toparlayıp verdik ve aşılama dosyası açıldı. Haziranda aşılama olcak..ve ben bu ay yine dostinex kullanıyorum. Sorum şu acaba dostinex bitince aşılama zamanı agnucaston kullanabilir miyim

kızlar merhaba,
ben de bugün itibariyle başladım agnucastona, hafta sonu doktor kontrolüne gittik, alttan muayene etti ve yumurtalıkların ve rahmin normal durumda dedi. ilaç ya da tahlil yapmadan 6 ay kadar bekleyelim dedi. ancak ben bi an önce anne olmak istiyorum :) bu arada cumartesi folik aside de başladım. inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kendimin de hamilelik müjdelerini alırız.

Aşılama yapacaksanız kullanmanıza gerek olmaz diye düşünüyorum ama kullanirsanızda zararı olmaz heralde

maşallah ne güzel bak. burdaki arkadaşlarada moral olur en azından. bende kullandığım ay kaldım allahın izniyle.
Merhaba yaa benim de hormon bozukluğum vardı qlairista kullandım 2 ay hormonlarım düzeldi hapı bıraktıktan sonraki ay adetim 15 günü geçin olmadı bu ay ikinci adeti görcem gününde olursa ama belliki yine düzelmedi adetim doktorum adet düzensizken gebelik zor olur dedi ama bu hapı buradan okudum sizce bende kullanmalımıyım ya hormonlarım tekrar bozulmaz demi kullanırsam ne kadar süre kullanmam lazım gebelik için bir zararı olmaz demi

Merhaba bugün reglimin 5. Günü acaba bu ilacı alsam bugün başlasam faydası olur mu? Bir de yumurtalama zamaNina kadar mı içilir bu hap? Şuan femara ve inofolic toz kullanıyorum. Bu hapi da kullansam mi bilemedim. Lütfen yardımcı olun yaklaşık 3 yıldır bebek istiyorum ama sadece 1 kez gebe kalabildim o da düşük oldu.
Dun test yaptırdım fsh çok az yüksekti zaten pko var bende.

progesteron 0.10
dhea-s 445
TSH 1.080
Estradiol 14.11
FSH 4.28
LH 4.41
Prolaktin 8.48
total testesteron 0.304 hormon değerlerim bu şekilde acaba hayıt hapı banada şifa olurmu ki kullanan ve şifa bulan arkadaşlar sizin değerleriniz nasıldı incir kürü yapmayı düşünüyorum

Selam kızlar agnucaston kullanıp yan etki yaşayanlar var mı? Benim alnım isilik gibi nokta nokta kabardı yanaklarım heryerim ama kırmızı değil elleyince belli oluyor acaba ilaçtan mı byle bu tarz bşey yaşayan var mı?

Hayit tohumunu bende aldim demledim ictim 11.12.2018 de basladim ve ayin 27. Sinde asilama yapildi bugun kirmizi karti yedim 2. Asilamamdi yine olmadi esimdede bendede sorun yok 4 yildir olmuyordu 5.yila girdik hala yok ama devam icicem cunki adet sancilarim yok ilk basta saclarim dokuldu biraz sonra durdu bi faydasi bu oldu galiba cunki cok sancili gecirirdim baska bi etki gorursem yazicam buraya insallah hamilede kalabilirim kullanan herkese sifa olir insallah

Hayiti uc ay düzenli kullan diyorlar ben oyle kullanmadim oyleyapin acele etmeyin bnde sabretmeye calisiyorum

Hayiti uc ay düzenli kullan diyorlar ben oyle kullanmadim oyleyapin acele etmeyin bnde sabretmeye calisiyorum
Hayit ise yaramassa hapina basliycam adet sancilarim azaldi ve yumurtlama akintimi hic bu ayki gibi net ve yogun gormemistim ise yariyor kullanmaya devam gunde iki bardak kullaniyordum sacimi dokmeye basladi 1 bardaga indirdim sadece zarari bu oldu ama adet doneminde gercekten super kullanalim bakalim benim bir ay olucak yarin 2 ay kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…