Yok dediğim gibi tüm tetkikleri yaptırmıştım bi sorun yok deniyordu ne eşimde ne bende.. ama şunu söylemeliyimki insan kafasına taktıkça bu işler olmuyormuş onu anladim :)) sen tedbirini al aklinda bişi kalmasın ama sonucunda inşallah bi sorun yok denirse kendini toparla tevekkül et ve yaptığın şeylere inan Allah en hayirli zamanda inşallah sana ve tüm isteyenlere nasip eder :) banada oyle uzak geliyorduki ama çok şükür şimdi bebeğimin hareketleriyle içim kıpır kıpır oluyor :) dua et ve çok fazla kafana takma eşinle huzurlu mutlu olmaya çalış gerisi gelir inşallah :))Cok teşekkür ederim canım..bebegini saglikla kucagina alirsin insallah darisi basima :)
Aslında hormonlarim cok da anormal degil o yuzden kullanip bozmaktan korkuyorum..ama bu hapla hamile kalan da cok denemek de istedim o yuzden sordum senin de hormonlarda bi sorun yoktu degil mi
Merhaba canim bende seninle benzer bi süreç atlattım. Bi kez kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasinda bi cok tetkik, rahim filmi, hormon tahlilleri hersey normaldi yumurta takibi yapıldı. yaklasik bir yila yakin bi zaman diliminde hic bi olumlu sonuc alamadim. Bu arada esimin tahlil ve testleride normal cikti. Herseyin normal cikmasi üzerine birazda rahat olup kafama takmadan bazı arastirmalar sonucunda bu bitkisel hapi kullandim ve yumurtlama dönemindeki ilişkilerde preseed jel kullandim 2 aylik bi zaman diliminde cok şükür hamile olduğumu öğrendim. Agnucaston için şunu soyleyebilirim hayit tohumunun tablet haline getirilmis hali yani bitkisel bi urun. Hormonlari dengede tutuyor adet donemi sıkıntılarina iyi geliyor onun disinda degerlerini sadece dusurmek yada sadece yükseltmek için kullanılmıyor. Hayit tohumunu aktardan alıp demlemeyerekte kullanabilirsin. O dönem çalıştığım için üstüne düşüp çay seklinde demleyip düzenli kullanamadgim icin bu hapi aldim. Yani tercih meselesi. Aklindaki sorulara azda olsa cevap olabilmişimdir inşallah :)
Aminn canimm cokk tesekkurler..
Kızlar lütfen akıl verin bana ocakta prolaktinim 64 cıktı düsürmeye uğrastık 2 ay dostinexle ve nisanda 1,4 e düşmüştü doktor kendin hamile kalabilirsin artık dedi (tüm tetkiklerim yapıldı eşimde bende sorun yok) ama hala olmadı ve tekrar mayıs sonu prolaktinimin 35e cıktıgını öğrendim. Adetim de tekrar azaldı. Şimdi bütün tetkikleri toparlayıp verdik ve aşılama dosyası açıldı. Haziranda aşılama olcak..ve ben bu ay yine dostinex kullanıyorum. Sorum şu acaba dostinex bitince aşılama zamanı agnucaston kullanabilir miyim
Merhaba yaa benim de hormon bozukluğum vardı qlairista kullandım 2 ay hormonlarım düzeldi hapı bıraktıktan sonraki ay adetim 15 günü geçin olmadı bu ay ikinci adeti görcem gününde olursa ama belliki yine düzelmedi adetim doktorum adet düzensizken gebelik zor olur dedi ama bu hapı buradan okudum sizce bende kullanmalımıyım ya hormonlarım tekrar bozulmaz demi kullanırsam ne kadar süre kullanmam lazım gebelik için bir zararı olmaz demimaşallah ne güzel bak. burdaki arkadaşlarada moral olur en azından. bende kullandığım ay kaldım allahın izniyle.
Hayiti uc ay düzenli kullan diyorlar ben oyle kullanmadim oyleyapin acele etmeyin bnde sabretmeye calisiyorumHayit tohumunu bende aldim demledim ictim 11.12.2018 de basladim ve ayin 27. Sinde asilama yapildi bugun kirmizi karti yedim 2. Asilamamdi yine olmadi esimdede bendede sorun yok 4 yildir olmuyordu 5.yila girdik hala yok ama devam icicem cunki adet sancilarim yok ilk basta saclarim dokuldu biraz sonra durdu bi faydasi bu oldu galiba cunki cok sancili gecirirdim baska bi etki gorursem yazicam buraya insallah hamilede kalabilirim kullanan herkese sifa olir insallah
Hayit ise yaramassa hapina basliycam adet sancilarim azaldi ve yumurtlama akintimi hic bu ayki gibi net ve yogun gormemistim ise yariyor kullanmaya devam gunde iki bardak kullaniyordum sacimi dokmeye basladi 1 bardaga indirdim sadece zarari bu oldu ama adet doneminde gercekten super kullanalim bakalim benim bir ay olucak yarin 2 ay kaldiHayiti uc ay düzenli kullan diyorlar ben oyle kullanmadim oyleyapin acele etmeyin bnde sabretmeye calisiyorum
Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??