- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
Yok canim nerdeee hamile kalamadim ve hala da hamile deilimcanim peki hamile kaldin mi
Sizde agnucaston kullandınızmıYok canim nerdeee hamile kalamadim ve hala da hamile deilim
merhaba ben yorumlarınızı okudum burda iseniz konuşabilir miyizCanim birakma hemen belli mi olur. Adetine 1-2 gun kala bırak ilacı inşallah hayirli haberlerini aliriz
merhaba ben yorumlarınızı okudum burda iseniz konuşabilir miyiz
ben tedavı ıle hamıle kalmıstım hazıran ayında... ve temmuz 28de düşük yaptım. 42 gün oldu adet olmadım hayıt tohumunu duydum cok yorum okudum ama siz hapını kullanmıs o ay hamıle kalmıssınız ben de kullanmak ıstıyrm yardımcı olurmusnzBurdayim
ben tedavı ıle hamıle kalmıstım hazıran ayında... ve temmuz 28de düşük yaptım. 42 gün oldu adet olmadım hayıt tohumunu duydum cok yorum okudum ama siz hapını kullanmıs o ay hamıle kalmıssınız ben de kullanmak ıstıyrm yardımcı olurmusnz
benim yumurtam çatlamıyor sadece o yuzden catlatma ıgnesı yapıldı... dusukten sonra adet olmadım dahaTabii neden olmasın. Evet ben hapını kullandim çünkü bitki caylarini sevemiyorum bi turlu. Benim actigim topiktede kullanip hamile kalan arkadaslar oldu, bunu belirtmek isterim ama farkli sorunlar sebebiyle hamile kalamayanlarda oldu. Bunun icin psikolojikmen herseyin yolunda gideceğini dusunerek başlayabilirsin ilaca. Bitkisel olduğu icin korkmana gerek yok. Saglikli anne adayiysan eğer hamile kalabilirsin insallah. Ilaca gelince eczanede satiliyor ismi agnuscaston. Fiyati pahali degil 10lira falandi ben kullanirken. Gunde 1 tane içeceksin ama adetin ilk gunu baslaman gerekiyor
benim yumurtam çatlamıyor sadece o yuzden catlatma ıgnesı yapıldı... dusukten sonra adet olmadım daha
küçük kistler vardı zaten ama ona rağmen adetlerımduzenlıydıKiste çevirmiştir kendini. Bi doktora gitsene baksin olmazsa farlutal verir. Sokturmesi icin
MerhabA konuyu anca okuyabildim . Ben hayıt ve yanında birkaç bitkisel ürün bulunan bir hap aldım aktardan 120 tane var içinde 48 tl sabah akşam 2 kez içicem tamamen bitkiselmiş. Pco dedi bana da doktor . Peki bunun yanında soğan kürüne de başladım ilk kez bu ay kullanıcam sizce sıkıntı olurmu ikisini bir kullanmam ?
Kadın dogum doktoruna gittim ve tesmen küçük kistleri gördüm 4 5 ayfır ugrasıyoruz bende soğn kürünü duydum . Bide diğer arkadas bu hapı söyledi cok umutluyum bu ay ama ikisi bir ne etki yapar bilemedim sonucta biri kistleri yok etcek diğeri hamileliiği kolaylaştırcak
Ya cok sabırsızlanıyorum işte . Peki kullandıgım bu ilaçta bitkisel be hayıt var agnuscaston kadar yararı olur mu yoksa onu mu alsam cok kararsız kaldım cok
Bende hayıt kapsülünü duydum denemeyi düşünüyorum bende de pco var belki bununla hamile kalabilirim kullanıp hamile kalanlar çokmuş Rabbim belki bunu sebep eder
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evletlar versin bizede içinde bende kullanıcam en azından kış bitene kadar böle bitkisel ilaçları denicem sonra olmadı yine doktora devamİnşallah canım . Ben bu ay kullanmaya başladım soğan kürü bitti şubatta adete 10 gün kala tekrar yapıcam. hayıt tohumunu kullanıyorum şuan aralıksız. İnşallah faydasını görürüm. Dün doktara gttim . kada beta hcg baktı. maalesef negatif adetime daha 8 gün var zaten . şimdi ilaç kullanıyorum yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bu ayda bunla uğrascaz sanırım