Merhaba canim bende seninle benzer bi süreç atlattım. Bi kez kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasinda bi cok tetkik, rahim filmi, hormon tahlilleri hersey normaldi yumurta takibi yapıldı. yaklasik bir yila yakin bi zaman diliminde hic bi olumlu sonuc alamadim. Bu arada esimin tahlil ve testleride normal cikti. Herseyin normal cikmasi üzerine birazda rahat olup kafama takmadan bazı arastirmalar sonucunda bu bitkisel hapi kullandim ve yumurtlama dönemindeki ilişkilerde preseed jel kullandim 2 aylik bi zaman diliminde cok şükür hamile olduğumu öğrendim. Agnucaston için şunu soyleyebilirim hayit tohumunun tablet haline getirilmis hali yani bitkisel bi urun. Hormonlari dengede tutuyor adet donemi sıkıntılarina iyi geliyor onun disinda degerlerini sadece dusurmek yada sadece yükseltmek için kullanılmıyor. Hayit tohumunu aktardan alıp demlemeyerekte kullanabilirsin. O dönem çalıştığım için üstüne düşüp çay seklinde demleyip düzenli kullanamadgim icin bu hapi aldim. Yani tercih meselesi. Aklindaki sorulara azda olsa cevap olabilmişimdir inşallah :)