agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

kızlar merhaba,
ben agnucastona adetimin 4. günü basladım. 30 eylülde adet oldum batım 26 ekim. adet döngüm 26 gün.
adetime 5 gün var bu hap göğüs agrısını ve adet öncesi agrılarını alıyor diye biliyorum ama bana fayda etmedi sanırım. sanki her an adet olucakmısım gibi agrım var adet öncesi göğüslerim siser ve gerginlik olurdu oda var .. bana mı iyi gelmedi yoksa hamilemiyim cok merak ediyorum bu durumda olan var mı test yapsam cok mu erken ? 11-12. günlerde yumurtluyorum normalde ...yumurtlamadan sonraki 10. günüm bugun. hapı ne zaman bırakmalıyım ?

Canim birakma hemen belli mi olur. Adetine 1-2 gun kala bırak ilacı inşallah hayirli haberlerini aliriz

Canim birakma hemen belli mi olur. Adetine 1-2 gun kala bırak ilacı inşallah hayirli haberlerini aliriz
cok güzel harika Allah analı babalı büyütsün canım bende basladım canım bu ay 2. ayım olacak ve biraz zor adet oldum 3 gün geçiktim sonra pembe pembe sonra kahve kahve geldi suan bile zor söküyorum

inşallah canım bata 2 gün var test yaptım sabah ama negatif karnımda agrıyor cok olmadı sanırım bu ayda
cok sevindimmm adına . allah analı babalı büyütsün inşallahh rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ... seni gönülden kutlarım.

Arkadaşlar haziran ayında bende bu ilacı bu sayfada okuyarak bi umut deyip alıp kullandım ve hormonlarımı mahvettim saati bile şaşmayan adetim o zamandan beri bir haftaya kadar gecikerek geliyor.Ve lh hormonumu yükselttiğini çatlama problemine sebep olduğunu öğrendim geçen ay gittiğim dr.da.Dr.a anlattım ve bana kendi kendinize hormonlarınızı bozmuşsunuz dedi bu ay klomene başlattı.Yani o ilaç yüzünden tedavi görmeden çatlamayacakmış yumurtalarım.Bu başıma geleni yazmak istedim belki sizlerde benim gibi dr.a danışmadan kullanmak isterseniz benim yaşadıklarımı da bilin istedim.Bi umut deyip herşeyi yapmak istiyor insan ama yapmamak lazımmış ben çok pişmanım...

bende kullandım bu ay benimde bi problemim yoktu korktum şimdi öyle diyince.. adetimi bekliyorum bende geçen ay iki gün erken gelmişti hava değişimine bağladım normalde saat gibidir. 26 günde bir oluyorum pazar günü olmam lazım. ama geçen ayki gibi saparsa bugün olmam lazım ... ay bendede ters etki yaparsa ? benim yumurta problemim yoktu çünkü

Umarım sizde bi sorun olmaz fakat bu tür yumurta çatlama ilaçları 5 günden fazla kullanılmamalıdır ben kurulu düzenini bu ilaçla bozdum malesef

Umarım sizde bi sorun olmaz fakat bu tür yumurta çatlama ilaçları 5 günden fazla kullanılmamalıdır ben kurulu düzenini bu ilaçla bozdum malesef

bu çatlatma ilacı değil ama ... hormon düzenleyici olarak yada adet öncesi hassaslığı falan için kullanılıyor. yumurta için değil....

bu çatlatma ilacı değil ama ... hormon düzenleyici olarak yada adet öncesi hassaslığı falan için kullanılıyor. yumurta için değil....
Hayıt evet hormonları düzenliyor ama benim hormonlarım zaten düzgündü bu yüzden benim dengemi bozdu yumurtalarım çatlamayarak kiste dönüştü ve dr.un dediği de onu kullanarak zaten düzgün olan hormonlarımı bozduğum.Ben sadece yaşadıklarımı anlattım yani dr.un vermediği gerek görmediği ilaçları bi umut diyerek kullanmamalıymış insan.

Kızlar bişey sorucam agnucaston ve klomen bir arada kullanılırmı içsem bişey olurmu

evet cnm kullanıyorum bu 3. ayım adet oluyorum bu ılac sayesınde lhım benımde 11 falandı ama bu ılacı kullandığımdan berı hıc baktırmadım dustu mu bılmıyorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…