agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

benimde 2 ekim :) ne zaman belli olur acaba ...

Aminn insallah seninde bebislerin olur biri kiz biri erkek :) 25 cok yuksek degil aslında. Ama sonucta o degerleri 0'a cekmek varken neden üst rakamlarda gezinelim ki. Ben 31 iken doktorum cok yuksek degil 150-200lerde olan var dedi. Ama gebelige engel her türlü dedi. O yuzden dostinex verdi. Bi kutuda 4 tane var. Dogum kontrol gibi kucucuk. Ve oyle etkili bi ilac ki kucuk olmasına ragmen ikiye kırıp yarisini pazartesi, diger yarisini perşembe atiyosun.toplam 2 hafta kullanmis oluyosun ve degerin aniden düsuyo. O engel kalkiyo ortadan. Onunla birlikte agnusc. Kullanirsan daha etkili olur die düşünüyorum. Sonucta dostinex haftada 2 kez kullaniliyo hiçbi zarari olmaz.yinede arastir istersen :)

Kızlar bi arkadasimiz bana özelden mesaj attı bu ilaci kullanmis bu ay ve o da hamile :) allahin izniyle bu topik sayesinde benimle birlikte hamile kalan 12. Arkadasimiz... siz diger arkadaslarimda insallah mujdeyi verirler bize

Kızlar bi arkadasimiz bana özelden mesaj attı bu ilaci kullanmis bu ay ve o da hamile :) allahin izniyle bu topik sayesinde benimle birlikte hamile kalan 12. Arkadasimiz... siz diger arkadaslarimda insallah mujdeyi verirler bize

bu hapa bende başlayacagım ama soğuk algınlığı ilaçlarıyla beraber alınırsa bi yan etkisi olur mu acaba ? adetin ilk günü mü baslamak gerekiyor ? siz nasıl kullanmıştınız ?

Ne guzel haber bu yusra :) bat 2 ekim bende beklemedeyım ılaca devam sen nasılsın 1 ay kalmıss harıka :)
canım ne yaptın ? ben adet oldum gene 2 ekimi bekleyemedi erken geldi benimki ...
canım bat 2 ekim benım daha belirtı yok persembe test yapıcam bende
uzulme vardır bı hayır hıc doktora gıtmısmydn hormon problemın varmydı

kımyasal gecırdgm ay 2 kez yarım kullanmıstım toplam 2 hafta ıste hamıle kalmstm suan beklemedym canım belki obur ay hem dostnx hem agnu devam ederım ya olurum hepten yada dogururum bı gun : :)

gititm canım hiçbişey çıkmadı . hapı aldım bende bugün baslamayı düşünüyorum ama grip oldum soğuk algınlıgı için ilaç ta kullanıyorum bi etkisi olmaz herhalde demi ? ne yapsam bilemedim

gititm canım hiçbişey çıkmadı . hapı aldım bende bugün baslamayı düşünüyorum ama grip oldum soğuk algınlıgı için ilaç ta kullanıyorum bi etkisi olmaz herhalde demi ? ne yapsam bilemedim
sanmıyorum bu ılac hormon duzenleyıcı sonucta grıp ıcın antıbıotık kullanma ama bence cok agır degılsen hatta hıc ılac kullanma bende yenı atlattım grıbı ıstersen tarıfler vereyım :)

sanmıyorum bu ılac hormon duzenleyıcı sonucta grıp ıcın antıbıotık kullanma ama bence cok agır degılsen hatta hıc ılac kullanma bende yenı atlattım grıbı ıstersen tarıfler vereyım :)

normalde ilaç almamaya dikkat eden biriyimdir. zorunlu olmadıkca kullanmam pek. çalışınca zor oluyor. ciğerlere inince hele mecbur kaldım. :) baslayayım ozaman ben bugün ilaca inşallah olur bu ay seninde perşembe müjdeli haberini alırızzz .. süper olur çok severim ot çöp içmeyi :)

Su kaynat lımon sık ıcıne canım ıc kaynar kaynar tabı yanma :)
bırde zencefil bal limon karıstır ıcıne 2 cay kasıgı sıcak su koy balın ıyıce erımesı ıcın buda bogazz yanmasına ıyı gelir
ıhlamur ıc bıtkı cayı ıc mesela ayvalı ıhlamur dogadan ın var oyle bı cayı

tamam canım deneyeceğim :) te4şekkür ederim ..

canımm test yaptınmııı inşallah hayırlı haberlerini alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…