agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Aynen erken geldi 2 gun beklenmeyen misafir :KK43:
Aman napalim canim obur aya kaldi umutlar agnuya basladin dimi gribin nasl oldu gectimi canim
canım benim üzüldüm bu habere ama nasip diyoruz ne yapalım bir gün bizlerde hamiş olacaz inşALLAHH....

canım benim üzüldüm bu habere ama nasip diyoruz ne yapalım bir gün bizlerde hamiş olacaz inşALLAHH....
öyle canımm napalım bekliyoruz işte o günü..Rabbim hepimize nasıp etsın sen nasılsın yoksun epeydir

göğsümden sıvı gelmesinin nedeni enfeksiyonmus canım o yüzden ertelemek istemedim antibiyotiği beraber kullansam nasıl olur acaba ki ? sabah aksam içiyorum nasılsa antibiyotiği öğlen saatinde de hayıtı içsem nasıl olur acaba ki ?
ay bilmemki simdi gögüs için ilacla agnuyu bılemedım canım bekle bence

öyle canımm napalım bekliyoruz işte o günü..Rabbim hepimize nasıp etsın sen nasılsın yoksun epeydir
canımm benim net yoktu vın ı kapatmıştım yeni aldık ttnet e geçtik o zaman giremedim..daha yeni geldi netiimm....çok şükür halimize......

E="galina_, post: 37182268, member: 561395"]Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim iyi bayramlar simdiden :)[/QUOTE]
Sagol Canom hayirlisi ne ise oolsun.seninde bayramin mubarek olsun.gorismek uzere

Slm kizlar ben daha once bu hapi kulanmistim sonra birakmistim simdi tekrar basladim dun doktora gittim 8.gunum 1 yumurtalik iyi olusmus catladi catlayacak dedi ben bu ilaca bagladim cok sevindim insallah buay bebisim olur

Kızlar bi arkadasimiz bana özelden mesaj attı bu ilaci kullanmis bu ay ve o da hamile :) allahin izniyle bu topik sayesinde benimle birlikte hamile kalan 12. Arkadasimiz... siz diger arkadaslarimda insallah mujdeyi verirler bize
Yusra merhaba konuyu başından baya bi okudum ve gerçekten çok umutlandım.1,5 senedir ewliyim progestan we klomen tedawisi oluyorum.Bu ilaca başlamak istiyorum ama diğer kullandığım ilaçlarla içsem bir zararı olurmu acaba yoksa hemen yarın başlamak istiyorum.

kızlarr benim geçen ay prl 24 dü bu ay agnucaston kullandım 41.50 olmuş..bana zarralı demkki bu hap....benimkini yükseltmişş....

Yusra merhaba konuyu başından baya bi okudum ve gerçekten çok umutlandım.1,5 senedir ewliyim progestan we klomen tedawisi oluyorum.Bu ilaca başlamak istiyorum ama diğer kullandığım ilaçlarla içsem bir zararı olurmu acaba yoksa hemen yarın başlamak istiyorum.
CANIM BENDE KLOMEN PROGESTRON KULLANIYORUM BURDA DUYAR DUYMAZ ALDIM HEEMEN BASLADIM CUNKU 2012 YILINDA DÜŞÜKLE SONUCLANAN Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİM OZAMAN HAYIT SUYUNU İÇİYORDUM.HAPINI DUYUNCA HEMEN ALDIM KULLANIMI DAHA KOLAY DİYE BAKALIM NASİP BEKLEMEDEYİM

CANIM BENDE KLOMEN PROGESTRON KULLANIYORUM BURDA DUYAR DUYMAZ ALDIM HEEMEN BASLADIM CUNKU 2012 YILINDA DÜŞÜKLE SONUCLANAN Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİM OZAMAN HAYIT SUYUNU İÇİYORDUM.HAPINI DUYUNCA HEMEN ALDIM KULLANIMI DAHA KOLAY DİYE BAKALIM NASİP BEKLEMEDEYİM
Bende bulamadım bi kaç güne getirticekler bana bende başlicam inş.Rabbim isteyen herkeze bizede anne olmayı nasib etsin

X