- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
Evet canim hapini ic. Benim 29 idi prolaktinim... insallah faydasini gorursun
İnsallah canim bu ay 3.ay oluyo.daha fazla kullanilmiyor degilmi.insallah tatlim
Canim gercekten bilmiyorum. Bana kullan diyen kisi 3 ay kullan demisti. Hani ondan sonra ne yapilir bilmiyorum... istersen bu ay da olmazsa 1-2 ay ara ver tedaviye dinlen.. sonra istersen tekrar hapı kullanirsn
Sut yoktu canim prolaktin degerim 31,57 idi.cok az yuksekmis bazisina gore bazi doktor bu sonuclada hamile kalinir demisti bazisi 25in ustu kisirlik dedi...Cnm senden sut geliyormu peki
kızımla hayat bir başka güzel...����������
Yok canim agnucaston uyku yapmiyo senin ictigin ilac yapiyordur bence duzelene kadar dayan
canım ben de dostineks kullandım 1 ayy değerlerim normale indi ama bu ayy gene 42 çıktıı doktor sabah aç karnına ver dedii banaaa..bugünn gittim de sabah aç karnına tekrarlayalım dedii........
Sut yoktu canim prolaktin degerim 31,57 idi.cok az yuksekmis bazisina gore bazi doktor bu sonuclada hamile kalinir demisti bazisi 25in ustu kisirlik dedi...
Kizlar meraba , hepiniz iyisiniz insallah hayit tohumu kullanmaya calismistim sonra dostinex kullandim.. 22 mayista adet oldum 30 mayista bitti 4 ve 10 haziranda yarim tablet dostinex aldim.Cumartesi gunu kasiklarimda siddetli batma ile acile gittim beta hcg 7,42 cikti doktor supheli kadin doguma git dedi pazartesi yani dun gittim 12,12 olmus doktor yine supheli cok az yukselmis dis gebelik olabilir dedi. Pazar gunu regl olmam gerekiyordu halen olmadim.gorunuste hamileymisim fakat az yukselmis dis gebelik olabilirmis. Bugun ozel hastane ye gittim beklemeyi onerdi adet 10 gun gecmeden ultrasona gerek yok bisey goremeyiz ayrica dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin tekrar betahcg yaptiricam. 12 nin ustune cikmistir insallah.Dualariniza ihtiyacim var ve sizce degerlerim cokmu kotu hayal kirikligimi.
ALLAH ım mutlu haberini nasip etsin.. valla değerin yükse olması lazım diye bliyorum ama çokda bilgim yook başka doktora da git deriim.....
Amin canimm kimyasal olur vs korkum var hepsini beklememi oneriyor ama beklemek zor..
Merhaba arkadaşlar acil yardım bekliyorum7 gün oldu agnucastona başladım ve bugün adetimin 8. Günü ve adet kanamam normalde 5 gün sürer 2 gündür kahverengi akıntı geliyor benden yan etkisi olabilir mi yada ilacı bırakmalımıyım lütfen cvp verebilirmisiniz 6 aydır bebek istiyorduk olmadı bu ilacı duydum bi umut işte denemek istedim ama prolaktin tedavisi gördüm 116ydı dostinex kullandım 1 ay ve 0.6 ya düştü bu ay düştü prolaktinim bu ilaca başladım lütfen yardımcı olun bu kahverengi gelen akıntı normalmi yoksa ilacı bırakmalımıyım..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar adetime iki gün kaldi fakat gögüslerim hic bukadar agrimamisti sizdede aynisi oldumu
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Olmustu bendede...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla lili arkadasimizda gelen lekeyle umutsuzluga kapilmisti ama hamileymis meğerse. Umudunu yitirme ilaca devam et bence
bende bugün adet oldum ilk kutuma az kalmıştı artık 2. ciyi alacam.....
Slm kizlar bende yaklasik 1 aydir agnucaston kulandim cuma günü adet günümde olmadim ama sabah az bir leke geldi baskada birsey yok anlamadim teste yaptim ama negativ
Durumundan haberdar et bizi mutlaka. Inşallah tutmuştur