agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Merhaba arkadaşlar geçen ay 10unda adet olmuştum ve 6 sında olmam gerekiyordu 4 gün geç gelmişti hatta kan testi bile yaptırmıştım negatifti tabi.Çünkü benim saati bile şaşmazdı 29. gün olurdum ilk defa geç geldi.Bende burda bi topikte okumuştum agnucastonu onu aldım ve başladım adetimin 2.günü ve 6 temmuzda bıraktım eğer hamile kalmışsam bebeğe zarar vermesin diye.ve bugüne kadar hala olmadım ayın 9unda test yaptım negatifti attım çantaya incelemedim ve ertesi sabah atmak için elime aldığımda hafifte olsa silik bi çizgi daha belirmiş gördüm ya test bozuldu yada hamileyim bilemiyorum ama yarın tekrar test yapıcam bakalım ne çıkıcak.Herşeyi geçtim de neden adetim düzensizleşmeye başladı acaba agnucastonu kestim diyemi gelmedi bilemiyorum ama 7 aydır bekliyoruz bebeğimizi Allahım hepimize biran önce versin inşallah meleklerimizi..

Mrb bayanlar bu hapi pko olanlar kullanabiliyo mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba yusra bebeginizin erkek olmasi icin hangi dualari okudunuz yazar misiniz ozel msj yazamiyorum yeni uye oldugum icin :)

Merhaba yusra bebeginizin erkek olmasi icin hangi dualari okudunuz yazar misiniz ozel msj yazamiyorum yeni uye oldugum icin :)

Merhaba karha, yusuf süresine cok inanirim. Onu internetten fotokopi cektirdim arkali önlü. Katladim bütün sayfalari bantladim. Sonrada bi bezin icine koydum kenarlarini diktim. Muska haline getirdim. Göğsümde taşıdım 3-4 ay. Bi hadis var hamile bi kadin yusuf süresini eksiksiz yazar ve tasirsa bebek erkek olur die. Ona inandim ve oyle yaptim. Ayrica hamile oldugumu ogrenir ogrenmez yusuf süresinin ilk sayfasini okudum allahtan duami ettim.icim rahatti ve oldu

Sudem durumundan haberdar et bizi. Insallah mucizen seninledir

Tesekkur ederim cevabin icin

Sudem durumundan haberdar et bizi. Insallah mucizen seninledir

Canım pazartesi gece regl oldum ve malesef pazar günüde acilde serum yedim kasık ağrısından.pazartesi dr.a gittim ve bu ilaç yüzünden fazla çatlama olmuş ve kiste dönüşmüş bu yüzden çok ağrım olmuş en son bugün gittim ve regl olunca kistim de yokolmuş şükür yani yumurtlamada bi sıkıntım yokmuş dr boşuna içmişin dedi benim eşim 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu onun değerleri için kontrole gidicez buaradada yumurta takibi yapılacak bu ay.Yani çok güvenmiştim bu ilaca ama fazla çatlama olduğu için bana yaramadı.

Anladim canım geçmiş olsun. Kistin yok oldu en azindan.. önümüzdeki aylara kismet olur insallah bebis

Bir yili gecti hala bebis yok polikistik overim 3aydir adet gormuyorum hapi alip hemen kullansam olurmu

anladim canım geçmiş olsun. Kistin yok oldu en azindan.. önümüzdeki aylara kismet olur insallah bebis

yusram allaha sükür agnucastonun 3. Ayında tam bitti hapım ve ben hamileyim allaha sükür

asla kullanmayı bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…