kizlar merhaba
dun adetimin 13. gunuydu ve ilaciminda 13. gunuydu. 2 gundur kasik agrilarim vardi ve bu sabah uykumdan sol kasik agrimla uyandim sanirim bu ay yumurtladim ilac sayesinde. sormak istedigim su normalde 31-32 gunde oluyorum tahminimce haziran 30 da olmam gerekiyo ama bu sabah yumurtlama olduysa ayin 24 unde adetimin gelmesi ( insallah gelmemesi) gerekir. sizce ayin kacinda hapi birakmaliyim??
yusracım merhaba. bu topikten bilhassa senden etkilenip ben de geçen ay agnucaston kullanmıştım, hatırlarsın belki. bir kutu bitti, sonra biraz daha doğal olsun dedim hayıt ekstaktına başladım. yaklaşık bir aydır da onu kullanıyorum. yani 2 aydır hayıt var hayatımda :) henüz pozitif bir gelişme yok canım ya, üstelik sık sık adet olmaya başladım bana iyi gelmedi mi acaba
Canım aynı tas aynı hamam
o hap beni mahvetti
düzenli olan adet ve yumurtamın dengesini bozdu!:)
korkudan doktoruma söylemedim ama bu süre içerisinde rahim filimi çekildim
ve Allah'a şükür hersey iyi çıktı. Neden olmuyo gelmiyor bebişim anlamiyorum
belki eşimi tekrar test yaparız bilemedimki:)
senin gebelik nasıl geciyor
selam yusra nasılsın? ben senin yazılarını okuduktan sonra hayıtı keşfettim diyebilirim :) geçen ay tohumunu alıp demleyip içtim fakat gebelik olmadı. ben aynı zamanda pco var. klomen kullanıp yumurta takibi yaptırıyorum. bu ayda hapını aldım eczaneden adetin birinci gününden beri içiyorum. sana bişey sormak istiyorum sen bu hapı içerken yumurtalıklarında ara ara ağrı oluyormuydu? sanki benim yumurtalıklarda bir hareketlilik var.
Yusra hangi doktra gidiyorsun suan ..ilgili bir doktr bulabildinmi..
İnciela tebrik ederim allah tamamina erdirsin :) ilaci sabırla kullandigin icin ve dediklerimi uyguladigin icin ben teşekkür ederim. Allah bebegini sana bagislasin
mrhabalar :) tahmini adetine 3-4 gün kala bırak ilacı. 24unde olacam diyorsan eger 21inde falan bırakmalisin.. insallah faydasini görürsün. Icimde sana karsi bebis var gibi bi his olustu :)
Evet acedemiada kadir yamana gidiyorum cok ilgili ve tecrübeli.. cok espirili
doktor-hasta gibi durmuyo.. her sorununu sabırla dinliyo yardimci oluyo... karakoprude Metropol dal merkezi var. Ordada mustafa hoca var o da cok iyi. Acedemia ile halen sozlesmesi var. Doğumlara acedemiada giriyo. Üstelik 4 boyutlu renkli ultrasonu var onada 2 kez gittim o da cok ilgili
ay canim benim guzel dusuncen icin cok tesekkurler insallah vardir :) kandilin mubarek olsun bugun benim icin dua edermisin :)
Bende kadir beye gidiyorum ilk 2 kez giitigimde pek ilgilenmedi biraktim...3 doktr gittim baktim kadir bey daha iyi birdaha ona dondum :))))
Burda 2 arkds daha var onlarda mustafa hocaya gidiyor soylediler ama bana uzak orasi evimin yaninda yeni sammed hastanesi acilcak ankaradan uzmn gelecekmis dogrumu bilmiyorum .
Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim inslah ..
ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSLAH ..Beraat kandiliniz mubarek olsun..
Amin çok teşekkür ederim.Doktora bile sormadım kullanırken reglime beş altı gün vardı sanırım bıraktım içmedim :) Ben bile şaşırdım valla.çok sağol canım
Valla yeni sanmed hakkinda bilgim yok ama mehmet Ağar oraya gelecekmis onu biliyorum tek. Kadir beyde iyidr iyi:))
Adet okdum ve gene başladım hapaaaaaa hapçı okdum of bıktım ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu hapın cok faydası var daha öncede yazmıştım oglum 2 yasında ve adet olunca başlayıp ovualsuana kadar 15 gun içmiştim sonra bıraktım ve hamıleydım oğluma 2. Düşününce yine ıcecegım
kızlar prolaktinim 13 cıktı otunu içtiğimde prolaktinim yükselmişti önümüzdeki ay son hayıt hapımı içecegim 3 ay kullanılıyor degilmi 3. ayım olacak bebiş gelmedi hala insallah hayırla gelir...