agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

mrhabalar :) tahmini adetine 3-4 gün kala bırak ilacı. 24unde olacam diyorsan eger 21inde falan bırakmalisin.. insallah faydasini görürsün. Icimde sana karsi bebis var gibi bi his olustu :)

Mrhaba vesdeniz :) bana kalirsa hemen umutsuz olma. Adet olabildiğine sukret bence, ilaci hemen birakna.. sık adet olmanda da vardir bi hayir. Hem vucut kendini hamileliğe alistirmadan onceki birkac ayda adet düzensizliği yasaniyo.. araştırabilirsin istersen.

hadi yaa. Demek etkisi olmadı sana. Ama birakmakla bıraz acele etmedin mi sence? Benim hamilelik de cok sukur iyi gidiyo allahim olmayanlara ve isteyenlere versin bu mubarek gecede dua edecem hepinize

as arkadasim cok sukur iyiyim. Hapın hayırlı olsun ve aramiza katilirsin inşallah. Evet kullanırken yumurtalıklarimda bi hareketlilik hissediyordum. Karincalanma gibi bisey diyeyim insallah buay hayırlı haberini aliriz

Yusra hangi doktra gidiyorsun suan ..ilgili bir doktr bulabildinmi..

Evet acedemiada kadir yamana gidiyorum cok ilgili ve tecrübeli.. cok espirili
doktor-hasta gibi durmuyo.. her sorununu sabırla dinliyo yardimci oluyo... karakoprude Metropol dal merkezi var. Ordada mustafa hoca var o da cok iyi. Acedemia ile halen sozlesmesi var. Doğumlara acedemiada giriyo. Üstelik 4 boyutlu renkli ultrasonu var onada 2 kez gittim o da cok ilgili

İnciela tebrik ederim allah tamamina erdirsin :) ilaci sabırla kullandigin icin ve dediklerimi uyguladigin icin ben teşekkür ederim. Allah bebegini sana bagislasin

Amin çok teşekkür ederim.Doktora bile sormadım kullanırken reglime beş altı gün vardı sanırım bıraktım içmedim :) Ben bile şaşırdım valla.çok sağol canım

mrhabalar :) tahmini adetine 3-4 gün kala bırak ilacı. 24unde olacam diyorsan eger 21inde falan bırakmalisin.. insallah faydasini görürsün. Icimde sana karsi bebis var gibi bi his olustu :)

ay canim benim guzel dusuncen icin cok tesekkurler insallah vardir :) kandilin mubarek olsun bugun benim icin dua edermisin :)

Bende kadir beye gidiyorum ilk 2 kez giitigimde pek ilgilenmedi biraktim...3 doktr gittim baktim kadir bey daha iyi birdaha ona dondum :))))
Burda 2 arkds daha var onlarda mustafa hocaya gidiyor soylediler ama bana uzak orasi evimin yaninda yeni sammed hastanesi acilcak ankaradan uzmn gelecekmis dogrumu bilmiyorum .
Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim inslah ..
ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSLAH ..Beraat kandiliniz mubarek olsun..

Valla yeni sanmed hakkinda bilgim yok ama mehmet Ağar oraya gelecekmis onu biliyorum tek. Kadir beyde iyidr iyi:))

Amin çok teşekkür ederim.Doktora bile sormadım kullanırken reglime beş altı gün vardı sanırım bıraktım içmedim :) Ben bile şaşırdım valla.çok sağol canım

Ben doktoruma soyledim.. Kullanma ne gerek var dedi. Ben yinede kullandım cok sukur de netice aldim:)

Adet okdum ve gene başladım hapaaaaaa hapçı okdum of bıktım ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet okdum ve gene başladım hapaaaaaa hapçı okdum of bıktım ya

Sağlık olsun canim üzme kendini, birgün mutlaka olacak, sana naz yapiyo simdilik öyle düşün :) hapa devammm

Testere dişli aslan pençesi yapıp içtim bugün umarım fatdası olur dr gitmicem çünkü bu ay..

Kızlar bu hapın cok faydası var daha öncede yazmıştım oglum 2 yasında ve adet olunca başlayıp ovualsuana kadar 15 gun içmiştim sonra bıraktım ve hamıleydım oğluma 2. Düşününce yine ıcecegım

aynen katılıyorum sana hapin faydasi icin. Ben faydalandim, faydalanan da oldu cok sukur. Darisi isteyen herkeze olsun

kızlar prolaktinim 13 cıktı otunu içtiğimde prolaktinim yükselmişti önümüzdeki ay son hayıt hapımı içecegim 3 ay kullanılıyor degilmi 3. ayım olacak bebiş gelmedi hala insallah hayırla gelir...

Evet canim hapini ic. Benim 29 idi prolaktinim... insallah faydasini gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…