drun tedaviye baslamadimi pkolu olup klomenle cok gebe kalan var.drum bana 6 ay tedavisiz beklememi istedi benim cocugum kendiliginden oldugu icin...yoksa klomene baslatacak belkide hemen ise yarayacak sokturuculerle zaman kaybetme canim pkolular seker hapiylada gebe kaliyrlar yumurtlama olmuyorki nasil kendiliginden hamile kalinacak duzenli adet olunacakyoo klomen kullanmamıştım.adetin 1.günü başlamadım,baya geç başladım.amaaan artık akışına bıraktım artık
Kızlar günaydın.iki düşük yaptım bir yıl içinde.Agnucaston hapını kullandım bu ay topik sahibinin tecrübesinden yola çıkarak:) şimdi test yaptım pozitif.Henüz kan vermedim.Aslında çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz dualarınızı eksik etmeyin
sendemı kullanmıstın:) bende regl olayım hemen baslıycam
evet canım burayı okudum sessiz sakin başladım:) bu ay kullanmaya son altı tane kala bıraktım sancılarım başlamıştı çünkü regl olcam diye içmedim.Ama benim regle bir hafta kala lekelerim olurdu hep onları kesti çok şükür göğüslerimde hiç ağrımadı ben çok faydasını gördüm.bencede kullan canım.Hakkımızda hayırlısı inşallah.
bende dun test yaptım negatıf sogan kuru yapayım dıyorum olsa cıkardı zaten once olusan kıstı atayım sonrada bu ılaca baslayayım
evet canım kesinlikle başla :)
cokmu oldum ne bende catlama sorunu varda senın problem neydı kuzum
Balım bende hiç bi problem yoktu.Yumurta olgunlaşması çatlaması vs.tüm testlerim yapıldı.iki kez gebe kalabildim tüplerimde açık.Fakat bu ocak ayında kimyasal gebelikten sonra lekelenmeler oldu sürekli.adet düzenliyor diye içtim bu hapı.Vesile oldu canım.
Kızlar günaydın.iki düşük yaptım bir yıl içinde.Agnucaston hapını kullandım bu ay topik sahibinin tecrübesinden yola çıkarak:) şimdi test yaptım pozitif.Henüz kan vermedim.Aslında çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz dualarınızı eksik etmeyin
TbkKızlar günaydın.iki düşük yaptım bir yıl içinde.Agnucaston hapını kullandım bu ay topik sahibinin tecrübesinden yola çıkarak:) şimdi test yaptım pozitif.Henüz kan vermedim.Aslında çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaşlar ben bu hayıt hapını bulamiyorum.hic bi eczanede yok.adanada alan arkadaslar varsa bilgi verirse cok sevinirim.
Arkadaşlar ben bu hayıt hapını bulamiyorum.hic bi eczanede yok.adanada alan arkadaslar varsa bilgi verirse cok sevinirim.
Eczanede yoktu ama 1 gunden getirdiler...seker hapini pkoya adet duzensizligine veriyorlar pkoda seker olmasada yumurtlamayi saglamak adeti duzene sokmak icin bazi drlar veriyo.. 3-4 aydan etkisini gosteriyo ben hic kullanmadim ama son zamanlar seker hapiyla boyle tedavi gorende var.hem zayiflatiyo.%5 zayiflasan dahi yumurtlamaya faydasi oluyoSeker hapiyla hamile kaliniyor diye arkadasim nasil oluyor ben anlamadim kafam karisti.hap sekerimi düşürüyor hamilemi birakiyor.