- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun inşallah canım. Moralini yüksek tutmalisin
Hayirlisi olsun inşallah canım. Moralini yüksek tutmalisin
okulda hasta ldum bugünn dedim hayırlısı akşama kadar iyyidim eşim geldi sen telefonda hasta oldum deyince çok kötü oldum deyince bende kötü oldum oturdum ağladıım hayırlısı elden geleni yapıyoruuzz ALALH ım bekletmeden versin inşALALH......
canım bız senle hep aynı bebek topıclerınde karsılasıyoruz senı uzaktan takıp edıyorum allahım ınsallah tum ısteyenlerınde bızım de yuzumuzu guldurur
evet canım soğan küründen tanıyorum bende senii ayy bekletmeden gelse artıkk ..scümlemize nasip etsin ALLAH ım..bende takipteyimm :)
Topikten topige insallah artik bekletnezler cok yoruldum ..sabirla bekliyorum yinede
senii çokk iyi anlıyorum canım inşLALH bekletmezlerr..hormon testi verdim geldim öğleden sonra almaya gideceem hayırlısı bakalım..
bu hapı 3 ay düzenli kullananlar şu an ne durumdalar? Bir de bu hapı kullanırken hamile kalınırsa zararı oluyor mu, bilen var mı?
slm kızlar bende bu hapla hamile kaldıgımı düşünüyorum çünkü bebek istemeye basladıktan sonra iki aylık sürede olmadı doktora gittim bir sorun yok dedi gayet iyiydi hormon degerleri üçüncü ayda adetin ilk günü bu hapı kullanmaya basladım 5-6 gün kullandım sonra bıraktım o ay çok şükür hamile kalmışım :) darısı isteyen herkese inşallah
selamlar kızlar,
baştan sona bütün yazıları okudum benimde adetimin üçüncü günü alıp başlamak istiyorum, bütün testlerim normal çıktı ancak adet kanamam yoğun olduğundan demir+folik asit alıyorum birlikte kullanan oldu mu bu hapı acaba ?
birde hapa başlayan arkadaşlardan sonrasında pek ses çıkmamış keşke bilgileri paylaşmaya devam etseniz ne güzel umut oluyorsunuz :)
yusra sana ayrıca teşekkürler tabii ki
bu hapı 3 ay düzenli kullananlar şu an ne durumdalar? Bir de bu hapı kullanırken hamile kalınırsa zararı oluyor mu, bilen var mı?
Mrhaba. Hapi kullanıyoruz ki hamile kalalim die. Hamile kalincada hemen birakiyoruz ilaci. Bi zarari olmuyo yani