agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

İnsallah canim bu ay 3.ay oluyo.daha fazla kullanilmiyor degilmi.insallah tatlim

Canim gercekten bilmiyorum. Bana kullan diyen kisi 3 ay kullan demisti. Hani ondan sonra ne yapilir bilmiyorum... istersen bu ay da olmazsa 1-2 ay ara ver tedaviye dinlen.. sonra istersen tekrar hapı kullanirsn

Canim gercekten bilmiyorum. Bana kullan diyen kisi 3 ay kullan demisti. Hani ondan sonra ne yapilir bilmiyorum... istersen bu ay da olmazsa 1-2 ay ara ver tedaviye dinlen.. sonra istersen tekrar hapı kullanirsn

tamam gülüm öyle yapayım bu ayda içeyim sonra ara vereyim Allah razı olsun

slm kızlar ben bu hayıt hapıylan 3. ayımı bitirdim artık kullanmasam mı diyorum 3 ay kullanılmalı deniliyor

Merhaba arkadaşlar acil yardım bekliyorum :KK43: 7 gün oldu agnucastona başladım ve bugün adetimin 8. Günü ve adet kanamam normalde 5 gün sürer 2 gündür kahverengi akıntı geliyor benden yan etkisi olabilir mi yada ilacı bırakmalımıyım lütfen cvp verebilirmisiniz 6 aydır bebek istiyorduk olmadı bu ilacı duydum bi umut işte denemek istedim ama prolaktin tedavisi gördüm 116ydı dostinex kullandım 1 ay ve 0.6 ya düştü bu ay düştü prolaktinim bu ilaca başladım lütfen yardımcı olun bu kahverengi gelen akıntı normalmi yoksa ilacı bırakmalımıyım.. :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm senden sut geliyormu peki

kızımla hayat bir başka güzel...����������
Sut yoktu canim prolaktin degerim 31,57 idi.cok az yuksekmis bazisina gore bazi doktor bu sonuclada hamile kalinir demisti bazisi 25in ustu kisirlik dedi...
Yok canim agnucaston uyku yapmiyo senin ictigin ilac yapiyordur bence duzelene kadar dayan

canım ben de dostineks kullandım 1 ayy değerlerim normale indi ama bu ayy gene 42 çıktıı doktor sabah aç karnına ver dedii banaaa..bugünn gittim de sabah aç karnına tekrarlayalım dedii........

Kizlar meraba , hepiniz iyisiniz insallah hayit tohumu kullanmaya calismistim sonra dostinex kullandim.. 22 mayista adet oldum 30 mayista bitti 4 ve 10 haziranda yarim tablet dostinex aldim.Cumartesi gunu kasiklarimda siddetli batma ile acile gittim beta hcg 7,42 cikti doktor supheli kadin doguma git dedi pazartesi yani dun gittim 12,12 olmus doktor yine supheli cok az yukselmis dis gebelik olabilir dedi. Pazar gunu regl olmam gerekiyordu halen olmadim.gorunuste hamileymisim fakat az yukselmis dis gebelik olabilirmis. Bugun ozel hastane ye gittim beklemeyi onerdi adet 10 gun gecmeden ultrasona gerek yok bisey goremeyiz ayrica dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin tekrar betahcg yaptiricam. 12 nin ustune cikmistir insallah.Dualariniza ihtiyacim var ve sizce degerlerim cokmu kotu hayal kirikligimi.

Son düzenleme:
Sut yoktu canim prolaktin degerim 31,57 idi.cok az yuksekmis bazisina gore bazi doktor bu sonuclada hamile kalinir demisti bazisi 25in ustu kisirlik dedi...

Kizlar meraba , hepiniz iyisiniz insallah hayit tohumu kullanmaya calismistim sonra dostinex kullandim.. 22 mayista adet oldum 30 mayista bitti 4 ve 10 haziranda yarim tablet dostinex aldim.Cumartesi gunu kasiklarimda siddetli batma ile acile gittim beta hcg 7,42 cikti doktor supheli kadin doguma git dedi pazartesi yani dun gittim 12,12 olmus doktor yine supheli cok az yukselmis dis gebelik olabilir dedi. Pazar gunu regl olmam gerekiyordu halen olmadim.gorunuste hamileymisim fakat az yukselmis dis gebelik olabilirmis. Bugun ozel hastane ye gittim beklemeyi onerdi adet 10 gun gecmeden ultrasona gerek yok bisey goremeyiz ayrica dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin tekrar betahcg yaptiricam. 12 nin ustune cikmistir insallah.Dualariniza ihtiyacim var ve sizce degerlerim cokmu kotu hayal kirikligimi.

ALLAH ım mutlu haberini nasip etsin.. valla değerin yükse olması lazım diye bliyorum ama çokda bilgim yook başka doktora da git deriim.....

ALLAH ım mutlu haberini nasip etsin.. valla değerin yükse olması lazım diye bliyorum ama çokda bilgim yook başka doktora da git deriim.....

Amin canimm kimyasal olur vs korkum var hepsini beklememi oneriyor ama beklemek zor..

Arkadaslar adetime iki gün kaldi fakat gögüslerim hic bukadar agrimamisti sizdede aynisi oldumu

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar acil yardım bekliyorum :KK43: 7 gün oldu agnucastona başladım ve bugün adetimin 8. Günü ve adet kanamam normalde 5 gün sürer 2 gündür kahverengi akıntı geliyor benden yan etkisi olabilir mi yada ilacı bırakmalımıyım lütfen cvp verebilirmisiniz 6 aydır bebek istiyorduk olmadı bu ilacı duydum bi umut işte denemek istedim ama prolaktin tedavisi gördüm 116ydı dostinex kullandım 1 ay ve 0.6 ya düştü bu ay düştü prolaktinim bu ilaca başladım lütfen yardımcı olun bu kahverengi gelen akıntı normalmi yoksa ilacı bırakmalımıyım.. :KK43:

Valla lili arkadasimizda gelen lekeyle umutsuzluga kapilmisti ama hamileymis meğerse. Umudunu yitirme ilaca devam et bence

Olmustu bendede...

Ayy yusra gercektenmi bende bu ilk defa oldu bukadar agridigi senin sayende bende basladim bu ilaca arti ben üc aydir progesteron ilaci kulaniyorum

Ya canm bişey soracam ben geçen Adetim de başladım kullanmaya ve tam gebelik belirtisi yaşadım ama 1 gün gecikmeli adet oldum ama normal de 6 gün süren Adetim 4 gün sürdü ve ben hapı kullanmaya devam ediyorum ama suan ki belirtilere göre üstüne görmüş olabilirsin diyor çevrem henüz gebelik testi yaptırmadım eğer hamile isem bebek düşürür mü ya merak ettim :KK43::KK43: yardimci olursanız sevinirim çünkü ilk gün siyah bi kan geldi 1 gün boyunca ve ben bıraktığım hapa tekrar başladım adet oldum diye :KK5:

Valla lili arkadasimizda gelen lekeyle umutsuzluga kapilmisti ama hamileymis meğerse. Umudunu yitirme ilaca devam et bence

Teşekkür ederim canım cvp verdiğin için devam ediyorum ilaca umarım dediğin gibi olur

Gunaydin kizlar..
beta degerlerim cok.az artiyo ctesi 7 pzt 12 carsamba 14 olmus.Yarin tekrar gidicem bende 10aydir bebek istiyorum ve ilk defa bu ay prolaktin (31,57) yuksek diye ogrendm dktr dostinex verdi 2 kez haftada 1 yarim hap ictim hamilelik supheli ama dis veya kimyasal gebelik olablrmis hatta adetim 4gun gecikti dedim kanaman olursa sasma dusuk yapiyosun dedi... dostinex btmedem bu durumla.karsilastm acaba diyorumki ilacin etkisimi bu kimysl gebelik varmi yasayan duyan aranizda 10aydr ilacsiz hic supheli hamilelk ble gecirmemstm cunku
Rabbimden umit kesilmez tabi hakkimda hayirlisi..

Slm kizlar bende yaklasik 1 aydir agnucaston kulandim cuma günü adet günümde olmadim ama sabah az bir leke geldi baskada birsey yok anlamadim teste yaptim ama negativ

bende bugün adet oldum ilk kutuma az kalmıştı artık 2. ciyi alacam.....

Son düzenleme:
X