agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

yoo klomen kullanmamıştım.adetin 1.günü başlamadım,baya geç başladım.amaaan artık akışına bıraktım artık:KK14:
drun tedaviye baslamadimi pkolu olup klomenle cok gebe kalan var.drum bana 6 ay tedavisiz beklememi istedi benim cocugum kendiliginden oldugu icin...yoksa klomene baslatacak belkide hemen ise yarayacak sokturuculerle zaman kaybetme canim pkolular seker hapiylada gebe kaliyrlar yumurtlama olmuyorki nasil kendiliginden hamile kalinacak duzenli adet olunacak

Kızlar günaydın.iki düşük yaptım bir yıl içinde.Agnucaston hapını kullandım bu ay topik sahibinin tecrübesinden yola çıkarak:) şimdi test yaptım pozitif.Henüz kan vermedim.Aslında çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar günaydın.iki düşük yaptım bir yıl içinde.Agnucaston hapını kullandım bu ay topik sahibinin tecrübesinden yola çıkarak:) şimdi test yaptım pozitif.Henüz kan vermedim.Aslında çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz dualarınızı eksik etmeyin

sendemı kullanmıstın:) bende regl olayım hemen baslıycam:KK9:

sendemı kullanmıstın:) bende regl olayım hemen baslıycam:KK9:

evet canım burayı okudum sessiz sakin başladım:) bu ay kullanmaya son altı tane kala bıraktım sancılarım başlamıştı çünkü regl olcam diye içmedim.Ama benim regle bir hafta kala lekelerim olurdu hep onları kesti çok şükür göğüslerimde hiç ağrımadı ben çok faydasını gördüm.bencede kullan canım.Hakkımızda hayırlısı inşallah.

evet canım burayı okudum sessiz sakin başladım:) bu ay kullanmaya son altı tane kala bıraktım sancılarım başlamıştı çünkü regl olcam diye içmedim.Ama benim regle bir hafta kala lekelerim olurdu hep onları kesti çok şükür göğüslerimde hiç ağrımadı ben çok faydasını gördüm.bencede kullan canım.Hakkımızda hayırlısı inşallah.

bende dun test yaptım negatıf sogan kuru yapayım dıyorum olsa cıkardı zaten once olusan kıstı atayım sonrada bu ılaca baslayayım:KK52:

cokmu oldum ne bende catlama sorunu varda senın problem neydı kuzum

Balım bende hiç bi problem yoktu.Yumurta olgunlaşması çatlaması vs.tüm testlerim yapıldı.iki kez gebe kalabildim tüplerimde açık.Fakat bu ocak ayında kimyasal gebelikten sonra lekelenmeler oldu sürekli.adet düzenliyor diye içtim bu hapı.Vesile oldu canım.

Balım bende hiç bi problem yoktu.Yumurta olgunlaşması çatlaması vs.tüm testlerim yapıldı.iki kez gebe kalabildim tüplerimde açık.Fakat bu ocak ayında kimyasal gebelikten sonra lekelenmeler oldu sürekli.adet düzenliyor diye içtim bu hapı.Vesile oldu canım.

aman ınsallah bısı olmaz Allahın ıznıyle nasıl dusunursen oyle olur kuzum.. benım catlama problememım var kıst oluyor yumurta:KK43:

hayırlı olsun :) :KK9::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Tbk:nazar: hayirli olsun Demek sessizce basladin hemen dra git canim madem iki dusuk yasamissin tedbir alirsin

Arkadaşlar ben bu hayıt hapını bulamiyorum.hic bi eczanede yok.adanada alan arkadaslar varsa bilgi verirse cok sevinirim.

Seker hapiyla hamile kaliniyor diye arkadasim nasil oluyor ben anlamadim kafam karisti.hap sekerimi düşürüyor hamilemi birakiyor.

Tatlim hapı adıyla iste agnuscaston dersen verirler yoksa da getirir ler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben bu hayıt hapını bulamiyorum.hic bi eczanede yok.adanada alan arkadaslar varsa bilgi verirse cok sevinirim.

Seker hapiyla hamile kaliniyor diye arkadasim nasil oluyor ben anlamadim kafam karisti.hap sekerimi düşürüyor hamilemi birakiyor.
Eczanede yoktu ama 1 gunden getirdiler...seker hapini pkoya adet duzensizligine veriyorlar pkoda seker olmasada yumurtlamayi saglamak adeti duzene sokmak icin bazi drlar veriyo.. 3-4 aydan etkisini gosteriyo ben hic kullanmadim ama son zamanlar seker hapiyla boyle tedavi gorende var.hem zayiflatiyo.%5 zayiflasan dahi yumurtlamaya faydasi oluyo

kizlar merhaba
dun adetimin 13. gunuydu ve ilaciminda 13. gunuydu. 2 gundur kasik agrilarim vardi ve bu sabah uykumdan sol kasik agrimla uyandim sanirim bu ay yumurtladim ilac sayesinde. sormak istedigim su normalde 31-32 gunde oluyorum tahminimce haziran 30 da olmam gerekiyo ama bu sabah yumurtlama olduysa ayin 24 unde adetimin gelmesi ( insallah gelmemesi) gerekir. sizce ayin kacinda hapi birakmaliyim??

İncielaa hayirli olsun canım. Bebis var sanirim allah kavustursun sizi :) konu sahibi olarak yöntemlerimi dikkate aldigin icin ayrıca teşekkür ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

İnciela tebrik ederim allah tamamina erdirsin :) ilaci sabırla kullandigin icin ve dediklerimi uyguladigin icin ben teşekkür ederim. Allah bebegini sana bagislasin

X