agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

slm canım benimki inatcı pko.belki size fayda eder.ben günde 1 içiyorum suan 2, ayım

ya sanirim benimki de en pis pkonasıl kurtulcaz yaya benim zamanım da kısıtlı bu ay.çünkü okullar kandıktan sonra direk memlkete annemlere gidiyorum.hemen adet söktürücümü kullansam yoksa bu ilaçla mı devam etsem:26:bu ilaçla adet olan pkolu oldu mu hiç bu forumda?

Bu hastalik bi omur bizimle canim.elbet bizlerinde olur.eger olan olduysa dene canim

Canim agnucastonu ilk defami iciyrsun?bence sokturucu alma bekle bakalim belki adet olursun ins

Bu hastalik bi omur bizimle canim.elbet bizlerinde olur.eger olan olduysa dene canim
Aynen katiliyrm canim benim cocugum var Allah sizede verecek birgun ins bu hastalik sebebi bilinmeyen kisirliga gore daha iyi cunku tedavisi var ama kesin tedavisi yok cunku yumurtaliklar boyle ben dogum yaptim kistim yok ama sag overde polikistik goruntum hala var..

Son düzenleme:

Allah bagıslasın canım insallah bizlerinde olur.doktorlar dogum yapınca düzelebiliyo diyolar

agnuscastonu kullanışımın altıncı günü bugün:44:inş hepimizde işe yararben,geçen son iki ay çok yıprandım psikolojimi bozdum ama bu ay akışına bıraktım.Duan kabul olmuyorsa ya zamanı gelmemiştir ya da hayırlı değildir.DUA edip Rabbimize tevekkül edelim.Rabb hayırlısını eyler....

canım benim insallah bizlerinde bi gün bebişleri olacak Allah büyük

Allah bagıslasın canım insallah bizlerinde olur.doktorlar dogum yapınca düzelebiliyo diyolar
Aminnn canim evet dr evlen dedi evlendim cocuk yap dedi yaptim dogum kontrol ilacini birakinca 2 ay duzenli oluyrm ondan sonra adetim gelmiyo ilac icmekten biktim yanetkileri var canim bu hastalik stresle besleniyo calisirken biseylerle ugrasirken duzenliydi ama stres travma uzuntu yasadigim zaman beter oluyrm zaten drum stresi yasakladi yumurtaliklarina degil diger organlarinada zarar veriyrsun dedi ama iste gelde stres olma yasadigim icin sizi cok iii anliyrm icinizden nelerin gectigini biliyrm ben cok zor gunler gecirdim ondan sonra bu rahatsizlik geldi yumurtaliklarim ii calismiyo ama yinede sukrediyrm benim en buyk tesellim yavrum daha kotu durumda olan insanlari dusundukce avunuyrm herkese once sifa sonrada bebis versin Rabbim duamdasiniz

Senin daha iii oldugunu hissettim bugun yazindan belli sevindim herseyden once saglik saglik saglik gerisi gelir ins bende agnucastondan 4.ictim bugun sag kasigimda agri oldu aksam acaba sende de oluyormu?

Senin daha iii oldugunu hissettim bugun yazindan belli sevindim herseyden once saglik saglik saglik gerisi gelir ins bende agnucastondan 4.ictim bugun sag kasigimda agri oldu aksam acaba sende de oluyormu?
hayırlı sabahlar...günaydıntşk ederim canım yaçok şükür daha iyiym.ben adetin birinci günü başlamadım onu belirteyeim önceliklebende hiç bi yan etki yapmadı ama daha yumurta çatlaması da olmadı.her sabah ateşölçerle vücut ısımı ölçüyorum da
e canım belki yumurtan çatlıyodur olamaz mı:26:adetin kaçıncı günü başlamıştın?
ayyy bu arada ben sabah gözlerimi açar açmaz siteye giriyorum ve eşim şu ana bana anormalmişim tavrıyla bakıyo
geç kalıcam en iyisi çıkıayım ben yoksa akşama kadar da dursam çıkmak istemicem
neyse öpüyorum hepinizi canlar......okullar kapansın da ahdim var gün boyunca girecem buraya,doya doya

Son düzenleme:
hayırlı saahlar....potipoti bende kalkar kalkmaz geliyorum başınaaa mera ediyorum valalaa..bende bu adetimle başlayacamm ..bende okullar kapansınn rahat rahat girecem buraya......

Son düzenleme:
2gun almayi unuttum ilacimii

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Benim kociste tuhaf tuhaf bakiyohatta bazen bakmak istiyo ne yapiyorsa diye ben hemen kapatiyrmpiskopata bagladik :26:burasi gercekten bagimlilik yapiyo kimseyle paylasmadigim durumlarimi paylasiyrm rahatliyrm beni ayni sorunu yasayanlar anlar diye hissediyrm galiba..Canim ben adetimin 2.gunu basladim bugun 6.gunum adetim bitmek uzere ben adetimi soktursun diye sogan kuru yaptim ama adet olmadim ins faydasi olur hepimize

2gun almayi unuttum ilacimii

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hadi ya:44:neyse olan olmus bosver..prospektusunde birgun almayi unutursaniz diger gun iki defa almayin yaziyor ama 2 gune bisey diyemicem...ben agnucastonu arastirirken bazilarina dr gunde iki defa icin demis oyle kullanmislar o nasil oluyosa

hayırlı saahlar....potipoti bende kalkar kalkmaz geliyorum başınaaa mera ediyorum valalaa..bende bu adetimle başlayacamm ..bende okullar kapansınn rahat rahat girecem buraya......

Hayirli gunler sanada canim.sen sogan kuru topiginde vardin dimi?

demekki doguruncada gitmiyor pko Allah bagıslasın canım Allah evladına kardes nasip etsin insallah.bu hastalık zaten insanı strese sokuyorkigüzel yüregin için Allah razı olsun insallah bebişlerimize kavusuruz biran evvel

bende isten cıkarcıkmaz eve gelince burayı acıyorum tatil günlerinde acıyorum.esim alıstı artık :)) benle ilgilenmiyon hep kk ya giryon diye sitem ediyo bazen

ayyy ben de okutmuyorum eşimeburası çok yararlı ya bizim için.misal ben bu siteyle tanışmasaydım hala doğum kontrol hapı kullanıyr olacaktımergenliğimden beri doktorlar yüzünden kullanıyordum ve şu an acısını çekiyorumbu arada ben 30 nisan adet (ilaçla)olmuştum.yani bugün adetimin 28.günü olyr.iki gündür bel ve karın ağrılarım oluyor.bebiş falan değildrçünkü bu ay düzenli ateşölçer kullandım her sabah ateşimi ölçtm.yumurta çatlama falan olmadı.ki olmasını da beklemiyordum zatenacaba diyorum adet mi olacam bu agnuscaston sayesinde:26:adet söktürücü mü kullansam offf:18:
canım mrb tekrarbu pko öyle bir illet ki ne olacağı hiç belli olmuyormisal iki ablam da pkoluydu.biri tedaviyle ilk çocuğuna hamiş kaldı ve ondan sonra deyim yerindeyse 9 ayda bir doğurdu.ne tedavi ne bişey.şu an6 çocuğu var. ve diğer ablam ise her tedavisiyle hemen sonuç aldı ve şu an 4 çocuğu var.biz niye bu kadar uğraşıyoruz bilemiyorum kiRabb'im hayırlısını bilr ve zamanı geldiğinde verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…