slm canım benimki inatcı pko.belki size fayda eder.ben günde 1 içiyorum suan 2, ayım
ya sanirim benimki de en pis pkonasıl kurtulcaz ya ya benim zamanım da kısıtlı bu ay.çünkü okullar kandıktan sonra direk memlkete annemlere gidiyorum.hemen adet söktürücümü kullansam yoksa bu ilaçla mı devam etsem:26:bu ilaçla adet olan pkolu oldu mu hiç bu forumda?
Canim agnucastonu ilk defami iciyrsun?bence sokturucu alma bekle bakalim belki adet olursun insya sanirim benimki de en pis pkonasıl kurtulcaz ya ya benim zamanım da kısıtlı bu ay.çünkü okullar kandıktan sonra direk memlkete annemlere gidiyorum.hemen adet söktürücümü kullansam yoksa bu ilaçla mı devam etsem:26:bu ilaçla adet olan pkolu oldu mu hiç bu forumda?
Aynen katiliyrm canim benim cocugum var Allah sizede verecek birgun ins bu hastalik sebebi bilinmeyen kisirliga gore daha iyi cunku tedavisi var ama kesin tedavisi yok cunku yumurtaliklar boyle ben dogum yaptim kistim yok ama sag overde polikistik goruntum hala var..Bu hastalik bi omur bizimle canim.elbet bizlerinde olur.eger olan olduysa dene canim
Aynen katiliyrm canim benim cocugum var Allah sizede verecek birgun ins bu hastalik sebebi bilinmeyen kisirliga gore daha iyi cunku tedavisi var ama kesin tedavisi yok cunku yumurtaliklar boyle ben dogum yaptim kistim yok ama sag overde polikistik goruntum hala var..
agnuscastonu kullanışımın altıncı günü bugün:44:inş hepimizde işe yararben,geçen son iki ay çok yıprandım psikolojimi bozdum ama bu ay akışına bıraktım.Duan kabul olmuyorsa ya zamanı gelmemiştir ya da hayırlı değildir.DUA edip Rabbimize tevekkül edelim.Rabb hayırlısını eyler....
ayyyy canım tabiki olacakcanım benim insallah bizlerinde bi gün bebişleri olacak Allah büyük
Aminnn canim evet dr evlen dedi evlendim cocuk yap dedi yaptim dogum kontrol ilacini birakinca 2 ay duzenli oluyrm ondan sonra adetim gelmiyo ilac icmekten biktim yanetkileri var canim bu hastalik stresle besleniyo calisirken biseylerle ugrasirken duzenliydi ama stres travma uzuntu yasadigim zaman beter oluyrm zaten drum stresi yasakladi yumurtaliklarina degil diger organlarinada zarar veriyrsun dedi ama iste gelde stres olma yasadigim icin sizi cok iii anliyrm icinizden nelerin gectigini biliyrm ben cok zor gunler gecirdim ondan sonra bu rahatsizlik geldi yumurtaliklarim ii calismiyo ama yinede sukrediyrm benim en buyk tesellim yavrum daha kotu durumda olan insanlari dusundukce avunuyrm herkese once sifa sonrada bebis versin Rabbim duamdasinizAllah bagıslasın canım insallah bizlerinde olur.doktorlar dogum yapınca düzelebiliyo diyolar
Senin daha iii oldugunu hissettim bugun yazindan belli sevindim herseyden once saglik saglik saglik gerisi gelir ins bende agnucastondan 4.ictim bugun sag kasigimda agri oldu aksam acaba sende de oluyormu?agnuscastonu kullanışımın altıncı günü bugün:44:inş hepimizde işe yararben,geçen son iki ay çok yıprandım psikolojimi bozdum ama bu ay akışına bıraktım.Duan kabul olmuyorsa ya zamanı gelmemiştir ya da hayırlı değildir.DUA edip Rabbimize tevekkül edelim.Rabb hayırlısını eyler....
agnuscastonu kullanışımın altıncı günü bugün:44:inş hepimizde işe yararben,geçen son iki ay çok yıprandım psikolojimi bozdum ama bu ay akışına bıraktım.Duan kabul olmuyorsa ya zamanı gelmemiştir ya da hayırlı değildir.DUA edip Rabbimize tevekkül edelim.Rabb hayırlısını eyler....
hayırlı sabahlar...günaydınSenin daha iii oldugunu hissettim bugun yazindan belli sevindim herseyden once saglik saglik saglik gerisi gelir ins bende agnucastondan 4.ictim bugun sag kasigimda agri oldu aksam acaba sende de oluyormu?
Benim kociste tuhaf tuhaf bakiyohayırlı sabahlar...günaydıntşk ederim canım ya çok şükür daha iyiym.ben adetin birinci günü başlamadım onu belirteyeim öncelikle bende hiç bi yan etki yapmadı ama daha yumurta çatlaması da olmadı.her sabah ateşölçerle vücut ısımı ölçüyorum da
e canım belki yumurtan çatlıyodur olamaz mı:26:adetin kaçıncı günü başlamıştın?
ayyy bu arada ben sabah gözlerimi açar açmaz siteye giriyorum ve eşim şu ana bana anormalmişim tavrıyla bakıyo
geç kalıcam en iyisi çıkıayım ben yoksa akşama kadar da dursam çıkmak istemicem
neyse öpüyorum hepinizi canlar......okullar kapansın da ahdim var gün boyunca girecem buraya,doya doya
2gun almayi unuttum ilacimii
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hayırlı saahlar....potipoti bende kalkar kalkmaz geliyorum başınaaa mera ediyorum valalaa..bende bu adetimle başlayacamm ..bende okullar kapansınn rahat rahat girecem buraya......
Hayirli gunler sanada canim.sen sogan kuru topiginde vardin dimi?
Aminnn canim evet dr evlen dedi evlendim cocuk yap dedi yaptim dogum kontrol ilacini birakinca 2 ay duzenli oluyrm ondan sonra adetim gelmiyo ilac icmekten biktim yanetkileri var canim bu hastalik stresle besleniyo calisirken biseylerle ugrasirken duzenliydi ama stres travma uzuntu yasadigim zaman beter oluyrm zaten drum stresi yasakladi yumurtaliklarina degil diger organlarinada zarar veriyrsun dedi ama iste gelde stres olma yasadigim icin sizi cok iii anliyrm icinizden nelerin gectigini biliyrm ben cok zor gunler gecirdim ondan sonra bu rahatsizlik geldi yumurtaliklarim ii calismiyo ama yinede sukrediyrm benim en buyk tesellim yavrum daha kotu durumda olan insanlari dusundukce avunuyrm herkese once sifa sonrada bebis versin Rabbim duamdasiniz
ayyy ben de okutmuyorum eşimeBenim kociste tuhaf tuhaf bakiyohatta bazen bakmak istiyo ne yapiyorsa diye ben hemen kapatiyrm piskopata bagladik :26:burasi gercekten bagimlilik yapiyo kimseyle paylasmadigim durumlarimi paylasiyrm rahatliyrm beni ayni sorunu yasayanlar anlar diye hissediyrm galiba..Canim ben adetimin 2.gunu basladim bugun 6.gunum adetim bitmek uzere ben adetimi soktursun diye sogan kuru yaptim ama adet olmadim ins faydasi olur hepimize
canım mrb tekrardemekki doguruncada gitmiyor pkoAllah bagıslasın canım Allah evladına kardes nasip etsin insallah.bu hastalık zaten insanı strese sokuyorki güzel yüregin için Allah razı olsun insallah bebişlerimize kavusuruz biran evvel