- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
ayyy ben de okutmuyorum eşimeburası çok yararlı ya bizim için.misal ben bu siteyle tanışmasaydım hala doğum kontrol hapı kullanıyr olacaktımergenliğimden beri doktorlar yüzünden kullanıyordum ve şu an acısını çekiyorumbu arada ben 30 nisan adet (ilaçla)olmuştum.yani bugün adetimin 28.günü olyr.iki gündür bel ve karın ağrılarım oluyor.bebiş falan değildrçünkü bu ay düzenli ateşölçer kullandım her sabah ateşimi ölçtm.yumurta çatlama falan olmadı.ki olmasını da beklemiyordum zatenacaba diyorum adet mi olacam bu agnuscaston sayesinde:26:adet söktürücü mü kullansam offf:18:
canım mrb tekrarbu pko öyle bir illet ki ne olacağı hiç belli olmuyormisal iki ablam da pkoluydu.biri tedaviyle ilk çocuğuna hamiş kaldı ve ondan sonra deyim yerindeyse 9 ayda bir doğurdu.ne tedavi ne bişey.şu an6 çocuğu var. ve diğer ablam ise her tedavisiyle hemen sonuç aldı ve şu an 4 çocuğu var.biz niye bu kadar uğraşıyoruz bilemiyorum kiRabb'im hayırlısını bilr ve zamanı geldiğinde verir inş.
canım Allah bagıslasın yiğenlerini.pkoda hafif orta siddetli diye ayrılıyor.benimki siddetli olanı.hafif olanlar daha kolay gebe kalıyor ilaçla kürlerle.ama agır pkoda pek fayda etmiyor ne ilaç ne kür