Candy insallah faydasıni görürsün canim. Aramiza hosgeldin
Hoşbulduk canım inş 3 ay içinde faydasını görürüm:)bişey sormak istiyorum sen bu hapı içerken ilişki düzeni nasıldı ovulasyona göremi oldu yoksa olurunamı bırakmıştın canım ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Candy insallah faydasıni görürsün canim. Aramiza hosgeldin
H.buldum ins canim tsk sogan kuruyle adetim gelmedi sokturucu ictm oyle adet oldum dogum kontrol hapini biraktktan 2 ay sonra adetim duzensizlesti ins duzene sokar..Canim hosgeldin aramiza. Inşallah faydasini görürsun inanarak içmeni tavsiye ederim. Bi de stres yokkkk.. tuttu mu tutmadi mi vs. Gibi düşünceler yok bu ay :) herseyi oluruna birakalim. Sonuçlarını yazarsn inşallah. Negatif de olsa pes etme ama 3 ay kullan ki inşallah ilk aydan sifa bulursun da yine soylemek istedim
Canim sakin umutsuz olma bekarken bazi drlar banada pko dedi kimisi yumurtaliklarin ii calismiyo sinirden stresten dedi.evlendim dogum kontrol hapini biraktigim ay hamile kaldim simdi 2.5 yasinda cocugum var canim simdi kistim yok ama hala polikistik goruntum devam yani bu pko etkisi azalsada senden gitmiyo bununla boyle arkadas gibi yasayacaksin yoksa yipranirsin bu rahatsizligin kesin bir tedavisi yok malesefarkadaşlar daha öncelerden de yazmıstım pkoluyum hayıt çayı içiyordum ama bitek bende ters etki yaptı heralde lh:21 ken 30 a yükselmiş doktor çok kötü dedi tamamen umutsuz vaka oldum demek bitkilerde işe yaramıyor bende. pko olup yenen var mı aranızda artık tamamen umutsuzum
arkadaşlar daha öncelerden de yazmıstım pkoluyum hayıt çayı içiyordum ama bitek bende ters etki yaptı heralde lh:21 ken 30 a yükselmiş doktor çok kötü dedi tamamen umutsuz vaka oldum demek bitkilerde işe yaramıyor bende. pko olup yenen var mı aranızda artık tamamen umutsuzum
Hoşbulduk canım inş 3 ay içinde faydasını görürüm:)bişey sormak istiyorum sen bu hapı içerken ilişki düzeni nasıldı ovulasyona göremi oldu yoksa olurunamı bırakmıştın canım ya?
arkadaşlar pkolu olup ilaçsız adet olamayıp agnucaston kullandiğinizda kendiliğinden mi adet oldunuz yoksa adet söktürücü de mi kullandınız?????ben pkoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum.agnuscastona başladım 4 gün oluyor. ben adet olmak için adet söktürücü mü kullansam yoksa bu agnuscastonla adet olur muyum????
Merhaba yazdıklarınızın bir kısmını okudum.öncelikle bebeginiz hayirli olsun saglikla dogsun inşallah.bizde 3 yildir bebek istiyoruz bir ara benim prl de 45 lere cikmisti ama TSH( guatr hormonu) kaynakliydi oda yuksekti.yaklaşık 8-9 aydir guatr ilaci kullaniyorum prl düzene girdi.Simdi bu ilaç bana umut oldu şuan şükür bir sorun yok ama yine de adetimle birlikte deniycem.Hoş benim eşimin spermleri çok sıkıntılı ama olsun denemeyi düşünüyorum.adetim 28-30 mayis arasi.Bakalim hayirlisi..
a.s. canım...Slm canim ben adet sokturucu ile oluyorum agnucastonla olmadim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm canim ben adet sokturucu ile oluyorum agnucastonla olmadim.
Slm canim bende ilacsiz olamadigim icin agnucastona baslamistim demek adetini getirmedi :26ffff birde bazilari gunde iki defa almis ben bir defa iciyrma.s. canım...
(((o zaman bn de olmam buyuk ihtimal((sen kaç gün kullandın da olmadın?yani olmayı ne kadar bekledin???
Slm canim bende ilacsiz olamadigim icin agnucastona baslamistim demek adetini getirmedi :26ffff birde bazilari gunde iki defa almis ben bir defa iciyrm
canım ben daha yeni 5 gün oldu başlayalı.adetin ilk günü başlamadım ben. ben taa30 nisanda adet olmuştum.işte acaba diyorum söktürücü alsam mı yoksa beklesem mi:26:
Him ben adetinle basladin ama adet gormedin zannettim ccanim adetinle baslasaydin ya hem zaten adet gunun gelmemiski 30 nisan diyrsun kaygilanma bu kadar gecikmeni 20 gun kadar bekle testlerin negatif cikarsa sokturucu icersin agnucastonu hic kesme
a.s. canım...
(((o zaman bn de olmam buyuk ihtimal((sen kaç gün kullandın da olmadın?yani olmayı ne kadar bekledin???
Anladim hadi ins faydasi oluray canım ne bileyim sabredemedim ve aldım hapıya şaka bi yana okullar kandıktan sonra ailemin yanına gidecem.zamanım ksıtlı diye hemen başladım hapa
Slm canim bende senle ayni durumdayim.lh yuksek oldugu icin yumurtlayamiyoruz.nasil dusurucez bunu.testere dislidenmi yapsak...benim bi ara 20 idi lh sonra 13 oldu simdi nasil bilmiyom
Canim sakin umutsuz olma bekarken bazi drlar banada pko dedi kimisi yumurtaliklarin ii calismiyo sinirden stresten dedi.evlendim dogum kontrol hapini biraktigim ay hamile kaldim simdi 2.5 yasinda cocugum var canim simdi kistim yok ama hala polikistik goruntum devam yani bu pko etkisi azalsada senden gitmiyo bununla boyle arkadas gibi yasayacaksin yoksa yipranirsin bu rahatsizligin kesin bir tedavisi yok malesef
canım benimde 21 e düşmüştü 30 a çıktı.zayıflamak işe yarıyor diye okudum acaba zayıflasam iişe yarar mı? kilolu değilim ama umut işte .bugün aktara gittim durumu anlattım hayıt işe yaramadı ne önerirsiniz diye testere dişli ve çoban çantasını hayıtla karıştı iç dedi bugün ona başladım adetliyim 7. gününde de soğan kürü yapıcam eğer düzelmezse daha da yapacak bişey yok canım allahın dediği olur...
Slm canim bende ilacsiz olamadigim icin agnucastona baslamistim demek adetini getirmedi :26ffff birde bazilari gunde iki defa almis ben bir defa iciyrm