agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Candy insallah faydasıni görürsün canim. Aramiza hosgeldin

Hoşbulduk canım inş 3 ay içinde faydasını görürüm:)bişey sormak istiyorum sen bu hapı içerken ilişki düzeni nasıldı ovulasyona göremi oldu yoksa olurunamı bırakmıştın canım ya?

H.buldum ins canim tsk sogan kuruyle adetim gelmedi sokturucu ictm oyle adet oldum dogum kontrol hapini biraktktan 2 ay sonra adetim duzensizlesti ins duzene sokar..

Canim sakin umutsuz olma bekarken bazi drlar banada pko dedi kimisi yumurtaliklarin ii calismiyo sinirden stresten dedi.evlendim dogum kontrol hapini biraktigim ay hamile kaldim simdi 2.5 yasinda cocugum var canim simdi kistim yok ama hala polikistik goruntum devam yani bu pko etkisi azalsada senden gitmiyo bununla boyle arkadas gibi yasayacaksin yoksa yipranirsin bu rahatsizligin kesin bir tedavisi yok malesef

Slm canim bende senle ayni durumdayim.lh yuksek oldugu icin yumurtlayamiyoruz.nasil dusurucez bunu.testere dislidenmi yapsak...benim bi ara 20 idi lh sonra 13 oldu simdi nasil bilmiyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbulduk canım inş 3 ay içinde faydasını görürüm:)bişey sormak istiyorum sen bu hapı içerken ilişki düzeni nasıldı ovulasyona göremi oldu yoksa olurunamı bırakmıştın canım ya?

Valla oluruna bırakmıştım ama ovulasyon zamanlarini da kacirmadim. Özellikle adetin 14. 15 ve 16. Gunlerini

arkadaşlar pkolu olup ilaçsız adet olamayıp agnucaston kullandiğinizda kendiliğinden mi adet oldunuz yoksa adet söktürücü de mi kullandınız?????ben pkoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum.agnuscastona başladım 4 gün oluyor. ben adet olmak için adet söktürücü mü kullansam yoksa bu agnuscastonla adet olur muyum????

Slm canim ben adet sokturucu ile oluyorum agnucastonla olmadim.

Merhaba yazdıklarınızın bir kısmını okudum.öncelikle bebeginiz hayirli olsun saglikla dogsun inşallah.bizde 3 yildir bebek istiyoruz bir ara benim prl de 45 lere cikmisti ama TSH( guatr hormonu) kaynakliydi oda yuksekti.yaklaşık 8-9 aydir guatr ilaci kullaniyorum prl düzene girdi.Simdi bu ilaç bana umut oldu şuan şükür bir sorun yok ama yine de adetimle birlikte deniycem.Hoş benim eşimin spermleri çok sıkıntılı ama olsun denemeyi düşünüyorum.adetim 28-30 mayis arasi.Bakalim hayirlisi..

merhaba canm benimde aynıı o tarihler adet günüm bu adetime bende başlıyoruum..bi de bal tarçın çörek otu yiyecem gene adetin ilk günü başlanıyo.....

a.s. canım...
(((o zaman bn de olmam buyuk ihtimal((sen kaç gün kullandın da olmadın?yani olmayı ne kadar bekledin???

a.s. canım...
(((o zaman bn de olmam buyuk ihtimal((sen kaç gün kullandın da olmadın?yani olmayı ne kadar bekledin???
Slm canim bende ilacsiz olamadigim icin agnucastona baslamistim demek adetini getirmedi :26ffff birde bazilari gunde iki defa almis ben bir defa iciyrm

Slm canim bende ilacsiz olamadigim icin agnucastona baslamistim demek adetini getirmedi :26ffff birde bazilari gunde iki defa almis ben bir defa iciyrm

canım ben daha yeni 5 gün oldu başlayalı.adetin ilk günü başlamadım ben. ben taa30 nisanda adet olmuştum.işte acaba diyorum söktürücü alsam mı yoksa beklesem mi:26:

canım ben daha yeni 5 gün oldu başlayalı.adetin ilk günü başlamadım ben. ben taa30 nisanda adet olmuştum.işte acaba diyorum söktürücü alsam mı yoksa beklesem mi:26:

Him ben adetinle basladin ama adet gormedin zannettim ccanim adetinle baslasaydin ya hem zaten adet gunun gelmemiski 30 nisan diyrsun kaygilanma bu kadar gecikmeni 20 gun kadar bekle testlerin negatif cikarsa sokturucu icersin agnucastonu hic kesme

Him ben adetinle basladin ama adet gormedin zannettim ccanim adetinle baslasaydin ya hem zaten adet gunun gelmemiski 30 nisan diyrsun kaygilanma bu kadar gecikmeni 20 gun kadar bekle testlerin negatif cikarsa sokturucu icersin agnucastonu hic kesme

ay canım ne bileyim sabredemedim ve aldım hapıya şaka bi yana okullar kandıktan sonra ailemin yanına gidecem.zamanım ksıtlı diye hemen başladım hapa

a.s. canım...

Canim ben hayitin otunun kurunu yapmistim olmadim adet 2 ay beklemistim.simdi hapini iciyorum ama beklemedim hic adet sokturucumude ictim.sen bir dene belki olursun adet canim

canım benimde 21 e düşmüştü 30 a çıktı.zayıflamak işe yarıyor diye okudum acaba zayıflasam iişe yarar mı? kilolu değilim ama umut işte .bugün aktara gittim durumu anlattım hayıt işe yaramadı ne önerirsiniz diye testere dişli ve çoban çantasını hayıtla karıştı iç dedi bugün ona başladım adetliyim 7. gününde de soğan kürü yapıcam eğer düzelmezse daha da yapacak bişey yok canım allahın dediği olur...

canım her ay tek çizgiyi görmek yıpratıyo zaten insanı. lh çok yüksek bu durumda zaten yumurtlayamazmışım en azından gelecek ay umutlanmam olmayacağı kesin. :))

canım benim eskiden kilom cok düsüktü ama lh ım yine yüksekti ama kilo vermekte fayda var 62 idim 69 oldum suan.bende önümüzdeki ay ya tetstere disliyi ya adacayını yada bögürtlenkökünü yapıcam.sifa olsun insallah düzelir haber et son durumları canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…