agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

canım Allah bagıslasın yiğenlerini.pkoda hafif orta siddetli diye ayrılıyor.benimki siddetli olanı.hafif olanlar daha kolay gebe kalıyor ilaçla kürlerle.ama agır pkoda pek fayda etmiyor ne ilaç ne kür

canım Allah bagıslasın yiğenlerini.pkoda hafif orta siddetli diye ayrılıyor.benimki siddetli olanı.hafif olanlar daha kolay gebe kalıyor ilaçla kürlerle.ama agır pkoda pek fayda etmiyor ne ilaç ne kür
aaaa ben hangi kategoriye giriyorum acabadoktora gittiğimde sorayım biseninki nasıl ki ,ağır demişsin?

aaaa ben hangi kategoriye giriyorum acabadoktora gittiğimde sorayım biseninki nasıl ki ,ağır demişsin?
kilo almayada basladım.
canım ben 13 yasımdan beri ilaçla adet oluyorum yoksa hiç olmuyorum ve lh ım hep yüksek.klomenlede yumurtam büyümedi.kıllanma cok fazla.

Son düzenleme:
kilo almayada basladım.
canım ben 13 yasımdan beri ilaçla adet oluyorum yoksa hiç olmuyorum ve lh ım hep yüksek.klomenlede yumurtam büyümedi.kıllanma cok fazla.
ben de ilaçla adet oluyorum ancakben de klomenle yumurtam buyumedi.ancak günde 3 hapa çıkarıldığında buyudu.bende de kıllanma vartek fark ben zayıfım kilolu değilm.bu arada lh hormonu hakkında bilgi verebilir misn?ya ben şimdi hormon tahlillerime baktım da şu an ki tedavi gördğm doktr bendn lh hiç istememş:26:geçen yıl bi doktorum istemişti iki kez.birinde 3,91 diğerinde 7,02 çıkmş. bu değer nasl:18:

canım bende kilolu degilim eskidende zayıftım ama simdi biraz almaya basladım boyum 1,73 kilom 69 suan.canım lh fsh dan yüksekse pko var demektir.lh yumurtlamamızı engelliyor.eger fsh ından yüksekse pkodur.bu degerlerin güzel ama fsh a göre yüksekmi???normalde lh fsh aynı degerlere yakın olmalılar..

değerlerime hemen bakayım ve yazayımbu arada ben de 1.72 boy 62 kilo.yani normal bnce pko içn:26:

fsh 6-lh 5.
fsh 9,64-lh3,91
fsh6,97-lh 7,02
fsh 6,18-lh 5,2 2 yıl önceki değerlerm:26:bu değerlere göre pko değerim ağır mı:18:senin değerler arası fark ne kadar?

fsh 6-lh 5.
fsh 9,64-lh3,91
fsh6,97-lh 7,02
fsh 6,18-lh 5,2 2 yıl önceki değerlerm:26:bu değerlere göre pko değerim ağır mı:18:senin değerler arası fark ne kadar?

canım seninki iyi benimkine göre,benim lh 20 13 arası gelip gidiyor fsh 7 lerde.sendemi ilaçsız hiç adet olamıyorsun yada 45 aya bir olabiliyormusun ilaçsız???yumurtlaman oluyormu

canım seninki iyi benimkine göre,benim lh 20 13 arası gelip gidiyor fsh 7 lerde.sendemi ilaçsız hiç adet olamıyorsun yada 45 aya bir olabiliyormusun ilaçsız???yumurtlaman oluyormu
ben ilkin 40 gün veya en fazla 1.5 ayda bir adet oluyordum.tabi o zaman ilaçsız.ama kadın doğum kontrol haplarına başladım mı ilaçsız adet olmuyrm o gün bugündrhay doktora gitmez olaydım.ve o doktorlara hakkımı helal etmiyorum.o kadar adet söktürücü varken niye doğum kontrl hapı verdlrki bunu da çok iyi biliyorlar ki pko hastalık değil yapıdr.

lh nin yüksek olması iyi değil miydi ya:26:yumurtlamayı sağlamıyor muydu.senin pko daha iyi sanırım .tabi bilgi sahibi değlm.
rabbim kucağımızı boş bırakmasın.amin.

lh nin yüksek olması iyi değil miydi ya:26:yumurtlamayı sağlamıyor muydu.senin pko daha iyi sanırım .tabi bilgi sahibi değlm.
rabbim kucağımızı boş bırakmasın.amin.

yok canım lh yüksekliği yumurtlamayı etkiliyor ve yumurtalar catlamıyor.amin canım cümlemize insallah lh ın cok yüksek degil insallah kolaylıkla hamiş kalırsın datlım.dogum kontrol hapları yumurtlama sorunları yapabiliyormus keske kullanmasaydın canım

Son düzenleme:
Geçen sene kullanmıştım hayıtı iyi gelmişti şimdi tekrar başladım umarım bırakmam.. Bende işe yarıyor

benımde ozaman oyle oluyor ıh ne kı hemsı benden fsh prolaktın e2 ıstedı ıh desem onuda yaparlarmı:44:

benımde ozaman oyle oluyor ıh ne kı hemsı benden fsh prolaktın e2 ıstedı ıh desem onuda yaparlarmı:44:

kizlar merhaba. dun agnucaston u eczanede sordum alicaktim ama o adet söktürücü bebek olsa bile icersen sonuc kotu olur dediler kafami karistirdilar

kizlar merhaba. dun agnucaston u eczanede sordum alicaktim ama o adet söktürücü bebek olsa bile icersen sonuc kotu olur dediler kafami karistirdilar

Canim adet sokturucu degil hormon duzenleyici.ama adet olmanida saglar.adet sikturucu olsaydi ben ilacsiz adet olurdum ben ayrica adet sokturucu iciyorum.kullan gebe oldugunu ogrenince birak hemen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…