agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

canım bence doktora gidebilirsin baska bir doktora görün bence bekleme.bende içiyorum hayıt hapını.bakalım insallah fayda eder hepimize

Hasta oldum 6tane kalmıştı haptan gene başladım off ne zaman hamiş kalıcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu ilacı almıştım ama daha kullanmadım. Ben miyom ameliyatı oldum. Fsh 9,5 dedi doktor. Yumurtalılar tembel 6 ay korun. 1 yıl sonra direkt tüp bebek yapalım dedi. Ameliyat olalı 2 ay oldu. Doktor 6 ay korunma verdi. 5 ayda falan içemeye başlarım diyordum ama şimdi mi içmeye başlasam acaba? Bir fikir verin kızlar

Ilaci kullanip kullanmamak tamamen sana kalmis birsey ama beni dinlersen korunmana gerek yok.doktorların tipik laflari düşükten veya kurtajdam ada senin gibi ameliyat sonrasi korunun diyolar. Aslında daha cabuk gebe kalinir o gunlerden sonra

canım bence de korunma .6ay ne demek ya.sen bilirsin ama ben olsam korunmam ve normal tedavilere başlardım.mesela doktorunu değiştirmekle başla...

Sabret tatlim er yada geç o bebis buraya gelecekkk baska yolu yok. Bugun degilse yarin mutlaka olur :) kafaya takip stres yapmiyosan tabi :)
ya yüsra canım ben dostinex kullanıyorum.bu agnuscaston u da kullansam ikisi ters bi etki eder mi acaba ya kullansam mı:26:

Bu ay dr ne dediyse yaptık agnuscaston bal çörek otu hersey ama yok..kısmet mi artık ..eşim de gşdşcek dra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya yüsra canım ben dostinex kullanıyorum.bu agnuscaston u da kullansam ikisi ters bi etki eder mi acaba ya kullansam mı:26:

Vallahi bilmiyorum ki canim ne desem yalan. Dostinex kullandim bende 2 ay. Gecici olarak degerlerimi düşürdü allah var :) hamilelik olusmadi ama. Sen Dostinex kullan önce değerin düşer ya hani. Belki senin bünyen hemen hamile kalmaya elverişli hale gelir. Hayit ikinci planda kalsın :)

Nasıl yani korunma mı diyorsunuz bana :) Aslında bende korunmak istemem ama doktor rahmin kendini toplaması gerekiyor yoksa düşük olur dedi. Benden 1 portakal, 2 mandalina büyüklüğünde miyom çıkartıldı. Onun için 6 ay dedi. Korkumdan korunuyorum yani :)

canım bence de korunma .6ay ne demek ya.sen bilirsin ama ben olsam korunmam ve normal tedavilere başlardım.mesela doktorunu değiştirmekle başla...

Canım benim Ankaradaysan önerebilceğin bir doktor varmı? Ben bu doktor konusunda çok şanssızım

Yüsracım bu ilacı sen önermiştin bana yine. Bende aldım aldığım ay ameliyat oldum içemedim. Duruyor. Haftaya benim kırmızlar gelecek. O zaman ben sonrasında ilacı içmeye başlayım

kızlar hayıt çayı içiyorum 2 aydır bat a 4 gün kaldı test yaptım negatif çıktı ama bazı hamilelik belirtileri de var acaba içmeeye devam etsem mi yoksa adet olana kadar bıraksam mı. test yanıltmış olabilir mi. hamileysem zararı olurmu ki hayıtın.

Canım benim Ankaradaysan önerebilceğin bir doktor varmı? Ben bu doktor konusunda çok şanssızım
aah ah bo konuda ben senden de şanssızm(((canım şark görevi nedeniyle doğudayım.doktor seçeneğim bile yok((allah yardımcımız olsun inş.

Bence bekle ne olur ne olmaz. Belki gec döllenmedr belli mi olur.. belirtilerin neler mesela

Yüsracım bu ilacı sen önermiştin bana yine. Bende aldım aldığım ay ameliyat oldum içemedim. Duruyor. Haftaya benim kırmızlar gelecek. O zaman ben sonrasında ilacı içmeye başlayım

Gecmis olsun canim, insallah bu ay sende bizlerden olursun :) ne ameliyati oldun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…