- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
canım ben temmuzda 2 yıllık evli olcam 8 aydır deniyoruz pko olduğumu 2 ay önce öğrendim lh :26 çıktığında anlaşıldı. 26 yaşındayım doktor yaşın genç 1 sene deneyin ondan sonra ilaçlı tedavi falan dedi. öyle boş boş geçiyo aylar her ay acaba diye diye yıprandım bir tek hayıttan umudum var başkada yok mecbur senenin dolmasını beklıyorum.
canım bence de korunma .6ay ne demek ya.sen bilirsin ama ben olsam korunmam ve normal tedavilere başlardım.mesela doktorunu değiştirmekle başla...Ben bu ilacı almıştım ama daha kullanmadım. Ben miyom ameliyatı oldum. Fsh 9,5 dedi doktor. Yumurtalılar tembel 6 ay korun. 1 yıl sonra direkt tüp bebek yapalım dedi. Ameliyat olalı 2 ay oldu. Doktor 6 ay korunma verdi. 5 ayda falan içemeye başlarım diyordum ama şimdi mi içmeye başlasam acaba? Bir fikir verin kızlar
ya yüsra canım ben dostinex kullanıyorum.bu agnuscaston u da kullansam ikisi ters bi etki eder mi acaba ya kullansam mı:26:Sabret tatlim er yada geç o bebis buraya gelecekkk baska yolu yok. Bugun degilse yarin mutlaka olur :) kafaya takip stres yapmiyosan tabi :)
ya yüsra canım ben dostinex kullanıyorum.bu agnuscaston u da kullansam ikisi ters bi etki eder mi acaba ya kullansam mı:26:
canım bence de korunma .6ay ne demek ya.sen bilirsin ama ben olsam korunmam ve normal tedavilere başlardım.mesela doktorunu değiştirmekle başla...
Ilaci kullanip kullanmamak tamamen sana kalmis birsey ama beni dinlersen korunmana gerek yok.doktorların tipik laflari düşükten veya kurtajdam ada senin gibi ameliyat sonrasi korunun diyolar. Aslında daha cabuk gebe kalinir o gunlerden sonra
aah ah bo konuda ben senden de şanssızmCanım benim Ankaradaysan önerebilceğin bir doktor varmı? Ben bu doktor konusunda çok şanssızım
kızlar hayıt çayı içiyorum 2 aydır bat a 4 gün kaldı test yaptım negatif çıktı ama bazı hamilelik belirtileri de var acaba içmeeye devam etsem mi yoksa adet olana kadar bıraksam mı. test yanıltmış olabilir mi. hamileysem zararı olurmu ki hayıtın.
Yüsracım bu ilacı sen önermiştin bana yine. Bende aldım aldığım ay ameliyat oldumiçemedim. Duruyor. Haftaya benim kırmızlar gelecek. O zaman ben sonrasında ilacı içmeye başlayım
Gecmis olsun canim, insallah bu ay sende bizlerden olursun :) ne ameliyati oldun ki