- 3 Kasım 2013
- 1.789
- 371
Miyom ameliyatı oldum canım. Açık ameliyat ondan 1-2 ay daha bekkesem mi diye tereddüte düştüm. En azında 3-4 ay korunmuş olurum
Doktoruna sor bence canım ya inan bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miyom ameliyatı oldum canım. Açık ameliyat ondan 1-2 ay daha bekkesem mi diye tereddüte düştüm. En azında 3-4 ay korunmuş olurum
Hanimlar mujde vermekbistedim hayit ve klomeni birarada kullandim ve calismayan yumurtamda 1 yumurta uretti
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ayy cok guzel sanırım senden guzel haberı alıcaz bebgımm
Insallah cnmmmm insallah cift yumurta var ve sanirim biri catladi herne kadar ovulasyon negatif ciksada drum sbh 19 mm olmus biri heran catlayabilir dedi
Bende denemekten zarar gelmez ins diye adetimin 2.gunu yani bugun basladim bu hapa ins duzensizligime ii gelir
canım daha önce de yazışmıştık.SENİN PROLAKTİN AGNUSCASTONLA DÜŞTÜ MÜ,TAHLİL YAPMIŞ MIYDIN???ben pkoluyum ve prolaktinim yüksek diye dostinex kullanmamı istedi doktor.2 ay boyunca....3 haftadır kullanıyordum ama bıraktım ve bu akşamdan itibaren agnuscastona başlıyorum.DUA EDİN BANA ARKADAŞLAR:18:ha bi de 15-20gündür ateşimi ölçüyorum ama tablom korkunçresmen zikzak pkolu olduğum için.agnuscastonla ateşölçer bi arada sağlıklı bilgi verir diye düşünüyorum.
Seker pembe durumun ne canım
Inşallah adet olmazsn.. fakat olursan da kullan siddetle tavsiye ederim :)
Tatlim dra gittim bugun catlamamis hala yumurtalar iki tane var ztn ama catlamamis....ovulasyon yapiyorum hayit hapini iciyorum...testte dahA pozitifi gormedim...