Ayy allah iyiliğini versin valla iyi kararliymissin o zaman. Regline 1 gun kala eget varsa mutlaka cikacaktir... fazla beklemenin bi anlami yokki :) o adet belirtisi bende de olmuştu hemen ümitsizliğe kapilma lutfen.
Evet eczaneden recetesiz alıyorsun 9,5 tl.. adetin ilk günü basla ve gunde 1 kez sadece kullan. Inşallah sifa bulursun, senin ne zamandir olmuyo ve ne gibi bi sorun yüzünden?
Yüseacım aldım hapımı şimdi evde değilim eve geçince hemen başlıcam start vericem dualarını eksik etme umutluyum bu haptan 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar benim bu ay yumurtam catlamadi klomen ve catlatma iğnesi vurdurdum.. Bu agnucaston dediğiniz ilaç yumurta yi catlatiyor mu öyle okudum da doğru mu anladim.. ? Doktorun maden catlatiyor neden vermedi Sinir oldum....
Üç aylarin hurmetine insallah bu ay hayırlı haberlerini aliriz. :) iliskide stres yok yalniz bebek dusuncesiyle iliskiye girmeyin lutfen beyin olumsuz uyariliyo sonra.. :)
Yusra bende bugun civanpercemli aslan penceli. Ilaca basladim birde hayit alcam.yrn
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Yusra bende bugun civanpercemli aslan penceli. Ilaca basladim birde hayit alcam.yrn
Hadi o zaman afiyet olsun sana :) şifa olsun, bebek olsun :))
arkadaşlar ben de bugün agnuscaston aldım.bu hapı hemen mi başlasam yoksa adedin 1. gününü mü beklesem????ben pkoluyum malesefve bu hap bittikten sonra mı adet görücem yani hapı bırakmadan adet göremicek miyim??????birinci kutu ve ikinci kutu arasına kaç gün ara verecem?????lütfen yardımcı olun
Aldim ilaci reglimin 3.gunu ve bugun Allahin izniyle basliyorumm
arkadaşlar ben de bugün agnuscaston aldım.bu hapı hemen mi başlasam yoksa adedin 1. gününü mü beklesem????ben pkoluyum malesefve bu hap bittikten sonra mı adet görücem yani hapı bırakmadan adet göremicek miyim??????birinci kutu ve ikinci kutu arasına kaç gün ara verecem?????lütfen yardımcı olun
adetinin ilk günü başla canım.
hayır o ilac adetinin gününe falan etki etmez . doğum kontrol hapını bırakınca adet görürsün bu öyle birşey deil.
ilk başla bence 20- 25 gün kullan bi test yap hamileysem bırak hamile deilsen devam et 3 ay kullanım süresi var
adetinin ilk günü başla canım.
hayır o ilac adetinin gününe falan etki etmez . doğum kontrol hapını bırakınca adet görürsün bu öyle birşey deil.
ilk başla bence 20- 25 gün kullan bi test yap hamileysem bırak hamile deilsen devam et 3 ay kullanım süresi var
çok tşk ederim.şimdi ben adet olmayı mı bekliyim???ya ben pkoluyum ve ilaçsız da adet olmuyorum kive bu ilaç niye 3 aydan fazla kullanılmıyor ki?????yardımın için çok tşk ederim