agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

slm bayanlar agnuscaston hapıyla 2. ayı bitirdim ve yine adet oldum geçen ay 25 . günde oldum bu aysa 29 . günde oldum ama yılmak yok yola devam sonumuz hayrola

merhaba kızlar 1.5 aydır hayıt içiyorum lh:26 ydı 20 ye düşürdüm daha da düşürmeye calısıyorum bu zamana kadar yumurtladım mı bilmiyorum hiç farketmedim. zaten lh böyleyken yumurtlamamışımdır heralde. neyse dün adetin 22. günü akıntının arasında kan geldi çizgi çizgi. adetime 9 gün var bu yumurtlaama akıntısı olabilir mi sizce. böyle bişey yaşayan var mı

Benimde lh yuksek yumurtladigimi bende anlamiyorum hic ovulasyon testindede cift cizgiyi goremedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde lh yuksek yumurtladigimi bende anlamiyorum hic ovulasyon testindede cift cizgiyi goremedim.

ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama söylenen belirtilerede hiç rastlamadım. 2 ay önce pcos olduğumu öğrendikten sonra anladım ki ben yumurtlamıyomuşum. canım senın lh kaç hiç düşürebildin mi lh yüksek olunca hiç mi hamile kalamayız

ya ben bu hapı aldım ama dostinex kullanıyorum.ikisini bi arada kullansam zararlı mıdır acaba?kullananlar var mı?

bugün itibariyle adet oldum mayıs ayında da olmadı zaten olmadgna sasırmadım
hayırlısı olsun ne diyelim. Merak eden arkadaslara bilgi vermek istedim . Öpüldünüz kızlar.

bugün itibariyle adet oldum mayıs ayında da olmadı zaten olmadgna sasırmadım
hayırlısı olsun ne diyelim. Merak eden arkadaslara bilgi vermek istedim . Öpüldünüz kızlar.
ne denir kibizim de sevineceğimiz gün gelir inş​

kızlar bnde tahlil yaptırdm prolaktin 35 çıkmış bu hapı kullanmalı mıyım ki henüz dr a gitmedim gittiğimde danışsam bişi der mi ki

Kizlar ploraktin iyi duzeyde olsada bu hapi kullansak bi yan etkisi olur mu hani degeri falan arttirir mi

kızlar bnde tahlil yaptırdm prolaktin 35 çıkmış bu hapı kullanmalı mıyım ki henüz dr a gitmedim gittiğimde danışsam bişi der mi ki

Cnm bnce kullan degerini dusursun normal seviyeye ki kolay olsun

canım benim konu sahii arkadaşımızı prolaktini hayıtla düşmüşş.. benimde 41 idi ben aslan pençesi içiyorum bu ay 22 ye düşmüş birde bir kutu dostineks kullanmıştım..

Ben kullandim canim ovulasyn testini ama hic cift cizgiyi goremedim.ben klomenle yumurta takibi falanda yaptirdim yumurtam en son 15mm de kaldi 3 klomenle gunde.ben hic arkadaslarin defigi gibi uzayan akintim agrim gogus agrim olmadi.benim 20 lerdeydi bi ara 13 olmustu simdi nasil bilmiyorum.ne dusurur acaba lh baskiliyo pkostan.onu dusurmemiz gerek.ondan yumurtamiz gelismiyo ve hamis kalamiyoruz hep lh yuksek.

sana doktor klomen falan vermiş benim doktor 1 sene olmadan ilaç vermiyo. doktorumu mu değiştirsen acaba

sana doktor klomen falan vermiş benim doktor 1 sene olmadan ilaç vermiyo. doktorumu mu değiştirsen acaba

Canim degis ben kac doktora gittiysem cocuk icin bekleme dedi yasimda 30 a dayandi.pkoda zaten zor oluyo hele agir pkoysa.sen kac aylik evlisin canim.bence bekleme mutlaka git baskasina.tv de ibrahim saracogluda dedi pko varsa cocuk icin beklemeyin tedavi olun dedi...olmuyo zaten yumurtam olusmuyo beklemek ne fayda etcek ...esimde varrikosel cikti bu degerle asilamada olmaz dedi.amelyat dedi baktirmasak nerden bilcektik.sende git rahim filmi bile cekindim

canım ben temmuzda 2 yıllık evli olcam 8 aydır deniyoruz pko olduğumu 2 ay önce öğrendim lh :26 çıktığında anlaşıldı. 26 yaşındayım doktor yaşın genç 1 sene deneyin ondan sonra ilaçlı tedavi falan dedi. öyle boş boş geçiyo aylar her ay acaba diye diye yıprandım bir tek hayıttan umudum var başkada yok mecbur senenin dolmasını beklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…