agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Canim bebek olmadigindan eminsen sogan kuru yap bende pko yok ama kist vardi 64 gun olmamistim ilac ve igneler fayda etmedi 5 gun sogan kiri yaptim hem regl oldum hem kistten kurtuldum

yok ya ne bebği:KK43: aşılama yaptk o da tutmadı.bugün adetimin:KK43::KK43::KK43::10.günü.yani düzenli adet gören bri olsaydım 20 gün sonra adet olurdm ancak:KK43:((

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu ilacı niye 3 aydan fazla kullanamıyoruz?ya bi de anladığım kadarıyla ikinci kutuya geçişte hiç ara vermeden mi devam edecez:26:

Canim aana bisi sorucam dun regl oldum yazdim ama bugun yogun olmasi gerekirkwn neredeyse bitti anlamadim bu isten birsey birde normalde ilk gun kahve leke gelirdi dun aanki burnun kanar gibi kan seklinde geldi neden oluyor acaba fikrin varmi:44:

sen test yaptın mı ya benimde adetim düzensişleti üstüne hamile kaldım.

arkadaşlar bu ilacı niye 3 aydan fazla kullanamıyoruz?ya bi de anladığım kadarıyla ikinci kutuya geçişte hiç ara vermeden mi devam edecez:26:

canım sen ilaçla adetin getirdikten sonra başla içmeye
doktorlar 3 ay süreli kullanım veriyorlar. zaten hiç birşeyi uzun süre kullanmamak gerek.

canım sen ilaçla adetin getirdikten sonra başla içmeye
doktorlar 3 ay süreli kullanım veriyorlar. zaten hiç birşeyi uzun süre kullanmamak gerek.

e tamam napalım adeti beklerim:KK43:ya arkadaşım başını ağrıttım ama bu ilacı 2.kutuya geçişte hi. ara vermicek miyiz ?????

Canim aana bisi sorucam dun regl oldum yazdim ama bugun yogun olmasi gerekirkwn neredeyse bitti anlamadim bu isten birsey birde normalde ilk gun kahve leke gelirdi dun aanki burnun kanar gibi kan seklinde geldi neden oluyor acaba fikrin varmi:44:

ayrıca benimde öyle oldu eski sayfalarda yazmıştım. adetten 1 hafta kadar önce lekelerim geldi 4-5 gün sürdü temizledim ondan sonra hemen hamile kaldım. vücut ısı takibi yapıyordum aylardır. lekeler kesildikten sonra fırladı ateşim. bu hap bende geç yumurtlattı ama yumurtlayınca da tuttu.
inşallah hamilesindir. sen önümüzdeki 10 gün çalışmalara devam et tamam :KK70:

e tamam napalım adeti beklerim:KK43:ya arkadaşım başını ağrıttım ama bu ilacı 2.kutuya geçişte hi. ara vermicek miyiz ?????

yok canım niye ağrısın bende bu hapı kullandığım ay hamile kaldım.
bak ben şöyle yaptım
hapa adetin 1. günü başladım . buradaki arkadaşlar dedi ki adete 5 gün kala bırak . çünkü hamile kalırsan düşüğe sebep olabilir ya da yan etkisi olabilir belki diye.
bende bu ilacı adetin 1. gününden itibaren 20 gün kullandım. bıraktım.
bırakınca ertesi günü lekelerim geldi. eyvah dedim erken adet oluyorum diye üzüldüm. 4-5 gün çok çok az leke geldi sonra kesildi. temizlendim.
bu lekeler kesildikten sonraki haftanın içinde hamile kaldım Allahın izniyle.
inşallah faydasını görürsün sende.

yok canım niye ağrısın bende bu hapı kullandığım ay hamile kaldım.
bak ben şöyle yaptım
hapa adetin 1. günü başladım . buradaki arkadaşlar dedi ki adete 5 gün kala bırak . çünkü hamile kalırsan düşüğe sebep olabilir ya da yan etkisi olabilir belki diye.
bende bu ilacı adetin 1. gününden itibaren 20 gün kullandım. bıraktım.
bırakınca ertesi günü lekelerim geldi. eyvah dedim erken adet oluyorum diye üzüldüm. 4-5 gün çok çok az leke geldi sonra kesildi. temizlendim.
bu lekeler kesildikten sonraki haftanın içinde hamile kaldım Allahın izniyle.
inşallah faydasını görürsün sende.

ayyy darısı başımıza hamileliğinin:KK14:tamam öyle yaparım.25 gün kullancam ve 25.gün test yaparm negtfse tekrar mı başlarım ara vermdn????:KK43:ya canım hani ben pkoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum.bu ilaç adet söktürücü görevi de alyo mu?yani bu ilaçla adet olurmuym hamilelk olşmazsa?

ayyy darısı başımıza hamileliğinin:KK14:tamam öyle yaparım.25 gün kullancam ve 25.gün test yaparm negtfse tekrar mı başlarım ara vermdn????:KK43:ya canım hani ben pkoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum.bu ilaç adet söktürücü görevi de alyo mu?yani bu ilaçla adet olurmuym hamilelk olşmazsa?

okadar net bilmiyorum kuzum sen 25 gün kullan 5 gün ara ver adetin gelsin öyle devam et . inşallah çok uğraşmassın aylarca hemence hamile kalırsın

ayrıca benimde öyle oldu eski sayfalarda yazmıştım. adetten 1 hafta kadar önce lekelerim geldi 4-5 gün sürdü temizledim ondan sonra hemen hamile kaldım. vücut ısı takibi yapıyordum aylardır. lekeler kesildikten sonra fırladı ateşim. bu hap bende geç yumurtlattı ama yumurtlayınca da tuttu.
inşallah hamilesindir. sen önümüzdeki 10 gün çalışmalara devam et tamam :KK70:

Ya hastaysam birde gunaha girmeyeyim:44:

normalde adet düzensizliğin var mıydı ?
inşallah hamilelik belirtisidir.

Eger yumurta caylamayip kost olursa olamiyordm ama kist yoksa 29. Gunde oluyorum dunde 29. Gunumdu ve oldum ama once bende kahverengi leke gelirdi simdi o hic gelmesi sanki elim kesilmis gibi direk kan geldi

Ya hastaysam birde gunaha girmeyeyim:44:

iyi de l bende lekelerim 5 gün sürdü kesildi sonraki hafta içinde hamile kaldım canım benim üstede öyle yazdım. leke kesilince devam et :KK9:
yani leke gelirken hamile kalmadım. lekeliyken bende yapmadım :KK17::KK17:

Eger yumurta caylamayip kost olursa olamiyordm ama kist yoksa 29. Gunde oluyorum dunde 29. Gunumdu ve oldum ama once bende kahverengi leke gelirdi simdi o hic gelmesi sanki elim kesilmis gibi direk kan geldi

hımmmm pardon kan geldiğini yeni gördüm pardon canım bende lekelerin geliyo sandım. adet görmüşsün ozaman

çatlatma ıgnesı kullananlar ıcın uygun degıldır heralde ıkısı agır gelır degılmı

Gulchan'cim evet hayit duzenli adet gormeyi ve yumurtayi kalitelestiriyo.. en onemlisi gebeligi kolaylastiriyo.. doktorlar islerine geldikleri gibi davranıyorlar. Konumun ilk sayfalarında da yazmistim, klomen tedavisi gordum olmadi ve dokt. Aradim bu ilacı söyledim kullanayim mi boyle boyle etkileri var dedim. Yok ya kullanma sana baska tedavi uygulariz vs. Dedi parasi icindi eminim.bende telefonu kapatıp bundan sonra kendi doktorumun kendim olacagina karar verdim. Klomeni biraktim hayiti ictim. Ve daha kutu bitmeden hamile kaldim. Doktoruma da gidince söyledim herseyi, sonunda doktoru degistirdim

Bana burdan baska bi arkadaş ta demişti kullan diye de cesaret edemiyorum.. Sanirim kullanicam.. Peki senin sorunun neydi ? Bu arada bebeğini saglikla kucagina alirsin inşallah canim... Rabbim bebeğini sana bagislasin..

yaaa benim adetime 20 gün var daha.sabredemiyorum.agnuscastonu şimdiden kullansam ne olur ki:26:

X