Neden olmasınnn vucut kendini hamilelige hazirlamadan once adette dengesizlik olurmus. Bak bende bi ay erken olmustum. Son adetim ise 4 gun gecikmeli gelmisti. Ondan sonra ki ay da olmadim..
Bu ayda hayit kullan derim ben. Tavsiye ederim
canım çok tşk edrim.geldim konunaya ben pko sorunum var.sana ne diyodu doktorlar???ben hayıtın hapını değilde hayıtın kendisini kullanmıştm ama prolaktnmi yükseltmişt.hapıyla yükseltme olmadı mı kullandığın sürece?
Bende 9 aydır tedavi görüyorum malesef olmuyo 5 ay sadece klomen kullandım her seferinde kist yaptı bu ayda doktorum ilacı değişti femara adında bi ilaç verdi olmazsa bu dediğiniz hapı denicem
Igne neden vurmuyorki
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
geçen ay ağnede oldum çatlatma iğnesi oda 4 gün geciktirdi afedersin çamur gibi ydi
yok hiç bi problem ama olmuyo işte bilmiyorum çokmu stresliyim anlamadım bide tabi baskılar görümcem her aradığında bebek yokmu eltim adımı kısıra çıkarmış nebilim işte allah büyükPeki bir problem varmi
Aldigim ilacta hayitta var dedi adam yokmus actimda kutuyu ne yapayimki kizlar.....aslan pencesi civan percemi var icinde
kullan madem açmışsn, belli mi olur neyin fayda olacagi.. madii olarak cok sikinti olmayacaksa hayit hapı da al. Ikisini de kullan
yok hiç bi problem ama olmuyo işte bilmiyorum çokmu stresliyim anlamadım bide tabi baskılar görümcem her aradığında bebek yokmu eltim adımı kısıra çıkarmış nebilim işte allah büyük
kullan madem açmışsn, belli mi olur neyin fayda olacagi.. madii olarak cok sikinti olmayacaksa hayit hapı da al. Ikisini de kullan
Bak sen arsiza ne kadarlik evlisin.kuzum da hain kisir diyo ayippp
Merhaba canim,
anladigim kadarıyla doktorun önerisi ile değilde kendi kendine başlamışsin benim gibi :) sorunumuz aynu demek. Hormon yüksekliği dolayisiyla adet azalmasi ve gebe kalamama.. bn bu hapı duydugumda inanmadim basta. Bi arkadasimn tanıdığı 7 yıldır çocuğu olmuyormus. Bu hapi kullanir kullanmaz gebe kalmis allahin izniyle. Darisi bizlere olsun da... bende hadi ordan canim diyerek sevgili google amcaya "agnuscaston kullanarak gebe kalan" die bi sorguladim. Ve okudugumda şok oldum. Gerçekten rabbimin kadinlar için yarattığı bi şifa budur dedim.. kadinlarda kadınlık hormonu salgiliyomus, yumurta kalitesini arttirip hormonlari olmasi gereken kıvama getiriyormus. Hergun ac veya tok farketmez 1 kez alıyorum.adetliyken kullanılıyor sakın birakma. Ve ilacın biter bitmez bana yazarsan sevinirim :)
Bak sen arsiza ne kadarlik evlisin.kuzum da hain kisir diyo ayippp
iki buçuk yıllık evliyim sen nerde oturuyosun canım ben çengelköydeyim
canım yorumlarını biraz okudum bebein hayırlı olsun tebrik ederim şey bu hayıt hapını eczaneden mi alıcaz reçetesiz veriyorlarmı yardımcı olursan sevinirm
Bu hap adet donemi snrasimi kullanilmali.peki