- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yusra suan hamilesin bu hap sayesinde mi? ayrıca hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
yusra suan hamilesin bu hap sayesinde mi? ayrıca hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
Evet eczaneden recetesiz alıyorsun 9,5 tl.. adetin ilk günü basla ve gunde 1 kez sadece kullan. Inşallah sifa bulursun, senin ne zamandir olmuyo ve ne gibi bi sorun yüzünden?
Seker pembe adet oldugun gun kullanmaya başlayacaksn butun 1 ay gunde sadece 1 kez iceceksin.
yusracım canım benımde yumurtam buyuyordu ama catlamıyordu hormonlarda falan bır sorun yok ama yınede ıcsemmı dıyrum senın fıktrın nedır canım
yusracım canım benımde yumurtam buyuyordu ama catlamıyordu hormonlarda falan bır sorun yok ama yınede ıcsemmı dıyrum senın fıktrın nedır canım
Benim aldigimda 2 diyor
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
1,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyorum canım bide bunu nediycem bugün adet günüm inş ilacı bulurum iş çıkışı alıcam bir sorunum yok diye biliyorum daha önce sorunlu bi hamilelik yaşadım :// nazara geldim dualarını eksık etme hamiş olarak :)
secido topik sahibim ben bu akşam alıcam sende allllll lütfennnn yüsranın yorumlarını okudukça heveslendm baya
Yumurta catlamiyorsa hormonlardan dolayidir canım ya.. hayitin faydalarini oku netten bak, yumurta gelistiriyomus, adet düzenini sagliyomus vs. Ben kullan zararlı cikmazsin derim.yumurta catlamazsa kist yapar.. inşallah kistin yoktur. Bak ne yap biliyo musun farlutal ic adetini getirsin kistleri yok etsin. Adet oldugun gunde hayita basla.. sebeplerin sebebi allahtir.. belli mi olur ne olacagi. Bi arkadad yazmıştı burda umudum bitmisken artkk olmaz dderken bu ilacla tanistim ve suan gebeyim vs. Dua ediyordu cok. Inşallah sende de etki eder. Ama dedigim gibi once adetini getirmeye calis
Cokricaetcem tesekkur ederim iyi niyet ve dileklerin için. Evet bu hap sayesinde kaldim gebe. Bu hapla burda birçok arkadasda hamile kaldi :) kullanmayi dusunuyorsan umarim faydasi dokunur
Hmm anladım canim saglik olsun o halde. Eczaneden agnuscaston iste. Biz burda hep hayit diyoruz die bi arkadas eczaneye gidip hayit hapi varmi demiş, kimse bisey anlamamis :) sende oyle ypma ilacin ismini söyle canım :) kolaylikla bulabilirsin ama. Dualarım hepinize
bende oyle canım ben daha regl olmadım olayım alalım troıd var bende acaba sorun olurmu:44:
bu bitkiselmiş canım sanmıyorum yan etkisi olcagını ama sen eczacına sor yınede senle bidakı ay muzicemize kavuşuruz inş
canım rakam olarak hatırlamıyorum ama 40 30-40 arası falan olmuştu.değerin yanında başka bişi derken?diğer hormonları dyosan onlar normaldi.kaçtı kaç olmuştu arkadaşım değerin yanında başka bişi yaptın mı ben de kullanıyorum ama pko yok
diğer konudan soru sordum bu konudan da sordum ama sanırım görmedinbi göz atsan sana zahmet?Valla ben hep 1 kez die biliyorum ve burda kullananlarda 1 kez ictiler. Sen bilirsin yinede :)