agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

yusracım canım benımde yumurtam buyuyordu ama catlamıyordu hormonlarda falan bır sorun yok ama yınede ıcsemmı dıyrum senın fıktrın nedır canım

yusra suan hamilesin bu hap sayesinde mi? ayrıca hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah:KK34:

Cokricaetcem tesekkur ederim iyi niyet ve dileklerin için. Evet bu hap sayesinde kaldim gebe. Bu hapla burda birçok arkadasda hamile kaldi :) kullanmayi dusunuyorsan umarim faydasi dokunur

yusra suan hamilesin bu hap sayesinde mi? ayrıca hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah:KK34:

Cokricaetcem tesekkur ederim iyi niyet ve dileklerin için. Evet bu hap sayesinde kaldim gebe. Bu hapla burda birçok arkadasda hamile kaldi :) kullanmayi dusunuyorsan umarim faydasi dokunur

Evet eczaneden recetesiz alıyorsun 9,5 tl.. adetin ilk günü basla ve gunde 1 kez sadece kullan. Inşallah sifa bulursun, senin ne zamandir olmuyo ve ne gibi bi sorun yüzünden?

1,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyorum canım bide bunu nediycem bugün adet günüm inş ilacı bulurum iş çıkışı alıcam bir sorunum yok diye biliyorum daha önce sorunlu bi hamilelik yaşadım :// nazara geldim dualarını eksık etme hamiş olarak :)

Son düzenleme:
yusracım canım benımde yumurtam buyuyordu ama catlamıyordu hormonlarda falan bır sorun yok ama yınede ıcsemmı dıyrum senın fıktrın nedır canım

secido topik sahibim ben bu akşam alıcam sende allllll lütfennnn :KK70: yüsranın yorumlarını okudukça heveslendm baya

Yumurta catlamiyorsa hormonlardan dolayidir canım ya.. hayitin faydalarini oku netten bak, yumurta gelistiriyomus, adet düzenini sagliyomus vs. Ben kullan zararlı cikmazsin derim.yumurta catlamazsa kist yapar.. inşallah kistin yoktur. Bak ne yap biliyo musun farlutal ic adetini getirsin kistleri yok etsin. Adet oldugun gunde hayita basla.. sebeplerin sebebi allahtir.. belli mi olur ne olacagi. Bi arkadad yazmıştı burda umudum bitmisken artkk olmaz dderken bu ilacla tanistim ve suan gebeyim vs. Dua ediyordu cok. Inşallah sende de etki eder. Ama dedigim gibi once adetini getirmeye calis

Kizlar umudumuzu yitirmeyelim sakin attigimiz her adim biraz daha yaklastiriyor desek dogru olur...bunlarin hepsi sinav adet olabildigumize sukredelim noolur hep sukredelim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

1,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyorum canım bide bunu nediycem bugün adet günüm inş ilacı bulurum iş çıkışı alıcam bir sorunum yok diye biliyorum daha önce sorunlu bi hamilelik yaşadım :// nazara geldim dualarını eksık etme hamiş olarak :)

Hmm anladım canim saglik olsun o halde. Eczaneden agnuscaston iste. Biz burda hep hayit diyoruz die bi arkadas eczaneye gidip hayit hapi varmi demiş, kimse bisey anlamamis :) sende oyle ypma ilacin ismini söyle canım :) kolaylikla bulabilirsin ama. Dualarım hepinize

Benim gecen ay 3 yumurtam vardi biri catladi dollendide amma velakin suanda dusuyor ama rabbim cok buyuk elbet nasip eder

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Yumurta catlamiyorsa hormonlardan dolayidir canım ya.. hayitin faydalarini oku netten bak, yumurta gelistiriyomus, adet düzenini sagliyomus vs. Ben kullan zararlı cikmazsin derim.yumurta catlamazsa kist yapar.. inşallah kistin yoktur. Bak ne yap biliyo musun farlutal ic adetini getirsin kistleri yok etsin. Adet oldugun gunde hayita basla.. sebeplerin sebebi allahtir.. belli mi olur ne olacagi. Bi arkadad yazmıştı burda umudum bitmisken artkk olmaz dderken bu ilacla tanistim ve suan gebeyim vs. Dua ediyordu cok. Inşallah sende de etki eder. Ama dedigim gibi once adetini getirmeye calis

canım gecen ay o sorunu yaşadım kıst olustu 2 ay regl olamadım sonra 5 gun sogan kuru yaptım ve herhangı bır sorun olmadı hemde sokturuculerle falan olamadıgım regl oldum ve kıstım temızlendı bu ay kıstım yok dıye dusunuyorum cunku hemen belırtıler basladı yanı yumurtam catladı dıye dusunuyorum.. benımde nacızane tavsıyem sokturucu kullanmayın.. oyle yapayım adetın 1. gunu baslayayım canımmm saol ya

çok sağol..ama kullanımı, nasıl alınabilirliği hakkında çok bir bilgim yok..bilgilendirirseniz çok sevinirim:KK16:

Hmm anladım canim saglik olsun o halde. Eczaneden agnuscaston iste. Biz burda hep hayit diyoruz die bi arkadas eczaneye gidip hayit hapi varmi demiş, kimse bisey anlamamis :) sende oyle ypma ilacin ismini söyle canım :) kolaylikla bulabilirsin ama. Dualarım hepinize

evet o şekilde not almıştm farketmiştim ben isimini eczacılar da anlasaymş manyaklar :)) yorucu oluo beklemek kaynanam torun istıo ilk torun olucak oyüzden çok istiyoruz

kaçtı kaç olmuştu arkadaşım değerin yanında başka bişi yaptın mı ben de kullanıyorum ama pko yok
canım rakam olarak hatırlamıyorum ama 40 30-40 arası falan olmuştu.değerin yanında başka bişi derken?diğer hormonları dyosan onlar normaldi.

Arkadaşlar benim bu ay yumurtam catlamadi klomen ve catlatma iğnesi vurdurdum.. Bu agnucaston dediğiniz ilaç yumurta yi catlatiyor mu öyle okudum da doğru mu anladim.. ? Doktorun maden catlatiyor neden vermedi Sinir oldum....

X