- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
Canim adi ney bu ilacin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben soganı yaptım gecen ay simdi incir yapıcaktım testere dişliyimi yapsam
valal canım bence aslan pençesini yap..ben geçen ay yapmıştım şimdi gene yapıyorum nde prolaktin yksek çıkmıştı o yüzden incirden korkuyorum.bu ay normal ama aslan pençesine devam ediyorum..şifa olur hepimize inşALAH.HAYIT HAPI İÇİYOSAN BUNLAR KULLANILIR MI BİLMİYORUM AMA....
Alchemilla
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Şeker Pembe benim doktorumda kullanma ne gerek var. Biz onu meme agrisi cekenlere veriyoruz demişti. Sana baska tedaviler yapalim asilama tüp bebek vs. Sirf parasi icin yoksa kısır falan değilim ki ben... telefonu kapattim ve kendi doktorumun kendim olacagina ınandim başladım hapa.. klomen sormussun, bi onceki ay kullandim catlatma ignesi de yaptim fayda etmedi. Diger ay klomeni aldim fakat hayiti duyunca klomeni verdim eşim kullandi. Sperm saysiini ve kalitesini arttiriyormus. O klomen kullandi bende hayit.. ayrica esim o aralar grip olmuştu, öksürüğü de vardi dir keçiboynuzu pekmezi iciyordu sabah aksam.. o da mutlaka etki etti die düşünüyorum :) sebep olacak yaa
Gelecek ayki bebise hazırlıyordur vücudun seni umarim :)
Benim ask pastam 😄😄😄😄bunlarin 3u bir arada cok faydali daha once kizim icin kullanmistim ama sularini ve caylarini bakalim kismet
Alchemilla
Hanifecim adete 1 gün kala sabah idarda test yap bakalim. Bu arada evet ilaci birak kullanma. Bende adete 5 gun kala birakmistim ilaci.. testin sonucunu bekliyoruz, hayirli haberlerle donersin inşallah
Gebemisin kuzum sencsimdi pekivben hayit diil hayit civanpercemli. Ve aslan penceli karisik ona basliycam peki regli snrsimi kullaniliyor reglidemi
Ask olsun şeker pembe.. konu sahibi benim. Ve hayitla ilk kullanmada gebe kaldığımı yazmıştım ve burda tum arkadaşlarla paylastim bunu. Kullananlar var kullanmayanlar.. hamile kalan da oldu :) bn o dediğin otları bilmiyorum vallahi . Ben sadece hayit hapini kullandim onuda adetliyken basladim.. soruna net bi cevap veremicem sanirimaktara sor istersen onlar bilirler
tamam canım bugün itibariyle bıraktım ara sıra adet olcakmısım gibi sancım oluo sanırım bu ay da olmadı ya :-( günüm geçmeden test yapmak istemiorum çünkü bir yaptım mı kendmi tutamıorum adet günüm eğer gelmezse pazar günü. Olmazsam pazartesi yada salı test yapmak istiyorum çünkü kendi kendme totem yaptım canım
Gecen ay 1 hafta 10 gun gecikme bebek istegimiz yoktu buay erken bidahaki ay hic insallahhh
canım netten arastırdım bu aslan pencesinin hapıymıs canım.içinde hayıt yok.ne kadara aldın canım