- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
hmmm sasırdım çünkü klomene erken baslatmıs hayrlısı olsn bat ne zaman ?
Canim bat 5 haziran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmmm anladm bnde 9 aylık evliyim bata 3 gün kaldı heyecan dorukta ...
3 gün snra anyayı konyayı görücem
Ben klomenle kullaniyom canim suan
İnsallah hamissindir canim sende yeni evleymissin canim
senden daha yeni değilim sen çiçegi burnunda gelinsinnasıl gidiyo evlilik ? alıstın mı ?
İyi gidiyo canim alistim sukur iyiyim.insallah bu ay guzel haberi alirsin.
Sagol melin insallah
canım senn bazı rahatsızlıklarn varmıs anlattgna göre. İstersen doktoruna danış ama bnce kullansan da bir sorun olacağını zannetmiyorum bu bitkisel bir ilaç . Hamilelik üzerne direkt kullandgn bir ilaç yok olsa belki ilaçlar birbirne yan tesir yapar derdim
ama böyle bi durum sende olmadgı için kullanabilirsin gibme geliyo. Bna bu hapı doktorum verdi bn bu yönde faydalı oldgnu bilmiyodum ilacı aldktan snra bu topiği tesadüfen gördüm hatta kullanmadm bi kenarda duruyodu snra kullanma kararı aldm doktoruma adet dönemim zor geçiyo ağrılı geçiyo hamile kalmak istiyorum dedim de bunu yazdı bu ilaç hormonları dengeliyomuş yumurtlamaya da etkisi varmıs bn netten arastırdıklarmı söylüyorum ve doktorum bitkisel bir ilaç korkmadan kullanabilirsin demişti.
Bende bitkisel olduğu için çok bir tereddüt yaşamadım ama yine de bir bilsem de bir bilene kullanana danisayim dedim😊 sende nasıl gidiyor peki kullanımı? Ne kadar süredir kullanıyorsun canım
valla bn kullandgmdan beri bir yan etkisini görmedim zaten bu ilaç hayıttan yapılıo ve en büyük özelliği hormonları düzenliyo. Adetn rahat geçmesni sağlıyo. Mesela bnm adetme 3 gün kaldı ayın 11 inde adet olmam lazım ki inş adet olmamnormalde bir hafta kala agrılarım olurdu kasıklarıma batmalar gögsümde şişme acıma hassaslasma olurdu şimdi kendmi dinliyorum hiç bir agrı sızı akıntı yok gayet iyiyim. Ayın 12 sinde kulanalı bir ay olcak.
valla bn kullandgmdan beri bir yan etkisini görmedim zaten bu ilaç hayıttan yapılıo ve en büyük özelliği hormonları düzenliyo. Adetn rahat geçmesni sağlıyo. Mesela bnm adetme 3 gün kaldı ayın 11 inde adet olmam lazım ki inş adet olmamnormalde bir hafta kala agrılarım olurdu kasıklarıma batmalar gögsümde şişme acıma hassaslasma olurdu şimdi kendmi dinliyorum hiç bir agrı sızı akıntı yok gayet iyiyim. Ayın 12 sinde kulanalı bir ay olcak.
bence canım ya test yap ya da hapı bırak. hamileyken kullanmamak gerekiyor diye biliyorum. bebeğe zararı olmaz da düşüğe sebep olabilir.
o yüzden ben 20 gün kullandım. baktın adetin geliyo geri başlarsın. inşallah gelmez
Inşallah hamilesindir tatlım ya benm Adetim de sancılı geçiyordu birde bu ay gecikince umutlandim😯 ama olmadı bende başladım bakalım inşallah haziranda iyi haberi alırım 😄 inşallah sende yakın zamanda alırsın😍
bn kullanmayı bırakayım bari Lilicim inş adet olmamsende de böyle mi olmustu belirtiler ? çünkü hormonları düzenliyo ya agrıları kesmesi bnce normal gibi görünüyo.
Amiiinnn Allah ım dualarımızı kabul etsin yatmadan önce hep dua ediyorum kendime de sizedetüm isteyenlere dua ediyorum sende ilacı kullan bakalım inş bebiş sebebimiz olur.
benimde öğüslerim şişerdi normalde ama halen göğüslerimde tık yok :)
zaten bu haf göğüslerinde sorunları olanlara meme hassasiyete olanlara da veriliyor. o yüzden memikler yumuşak :)
benim hep adetim gelecek gibiydi karnım ve kasıklarım halen de öyleyim.
birde çok pardon davul gibi karnım şiş gaz olmuştu öyle böyle deil. şimdi biraz geçti
Kizlar ben az once 3lu bi kapsul aldim hayit civanpercemli. Ve aslan penceli
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kızlar merhaba..saraçoğlu atv de ilk baş soğan kürü mutlaka yapın diyorr.sonra aslan pençesi sonra da incir kürü prolaktin yükse değilse...