agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

İyi gidiyo canim alistim sukur iyiyim.insallah bu ay guzel haberi alirsin.

Sagol melin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş kısmet yaa cümlemiz bir an önce sağlıklı yarularmza kavusalım

Bende bitkisel olduğu için çok bir tereddüt yaşamadım ama yine de bir bilsem de bir bilene kullanana danisayim dedim😊 sende nasıl gidiyor peki kullanımı? Ne kadar süredir kullanıyorsun canım

Bende bitkisel olduğu için çok bir tereddüt yaşamadım ama yine de bir bilsem de bir bilene kullanana danisayim dedim😊 sende nasıl gidiyor peki kullanımı? Ne kadar süredir kullanıyorsun canım

valla bn kullandgmdan beri bir yan etkisini görmedim zaten bu ilaç hayıttan yapılıo ve en büyük özelliği hormonları düzenliyo. Adetn rahat geçmesni sağlıyo. Mesela bnm adetme 3 gün kaldı ayın 11 inde adet olmam lazım ki inş adet olmam normalde bir hafta kala agrılarım olurdu kasıklarıma batmalar gögsümde şişme acıma hassaslasma olurdu şimdi kendmi dinliyorum hiç bir agrı sızı akıntı yok gayet iyiyim. Ayın 12 sinde kulanalı bir ay olcak.

bence canım ya test yap ya da hapı bırak. hamileyken kullanmamak gerekiyor diye biliyorum. bebeğe zararı olmaz da düşüğe sebep olabilir.
o yüzden ben 20 gün kullandım. baktın adetin geliyo geri başlarsın. inşallah gelmez

Inşallah hamilesindir tatlım ya benm Adetim de sancılı geçiyordu birde bu ay gecikince umutlandim😯 ama olmadı bende başladım bakalım inşallah haziranda iyi haberi alırım 😄 inşallah sende yakın zamanda alırsın😍

bn kullanmayı bırakayım bari Lilicim inş adet olmam sende de böyle mi olmustu belirtiler ? çünkü hormonları düzenliyo ya agrıları kesmesi bnce normal gibi görünüyo.

Kizlar ben az once 3lu bi kapsul aldim hayit civanpercemli. Ve aslan penceli

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Amiiinnn Allah ım dualarımızı kabul etsin yatmadan önce hep dua ediyorum kendime de sizede tüm isteyenlere dua ediyorum sende ilacı kullan bakalım inş bebiş sebebimiz olur.

bn kullanmayı bırakayım bari Lilicim inş adet olmam sende de böyle mi olmustu belirtiler ? çünkü hormonları düzenliyo ya agrıları kesmesi bnce normal gibi görünüyo.

benimde öğüslerim şişerdi normalde ama halen göğüslerimde tık yok :)
zaten bu haf göğüslerinde sorunları olanlara meme hassasiyete olanlara da veriliyor. o yüzden memikler yumuşak :)
benim hep adetim gelecek gibiydi karnım ve kasıklarım halen de öyleyim.
birde çok pardon davul gibi karnım şiş gaz olmuştu öyle böyle deil. şimdi biraz geçti

Amiiinnn Allah ım dualarımızı kabul etsin yatmadan önce hep dua ediyorum kendime de sizede tüm isteyenlere dua ediyorum sende ilacı kullan bakalım inş bebiş sebebimiz olur.

Inşallah kuzum bende ediyorum Allahım bekletmeden hemen nasip etsin inşallah. Hadi bakalım en yakın mutlu haber senden gelecek insallah😄😄😄😄

anladm canım bnde bugünden snra bırakayım bakalım bata az kaldı

kızlar merhaba..saraçoğlu atv de ilk baş soğan kürü mutlaka yapın diyorr.sonra aslan pençesi sonra da incir kürü prolaktin yükse değilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…