agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

cidden Allah razı olsun burada görmesem hiç bilmiyordum pek bilen de yok nerden duyacaktım.

bir de ben bir haftaya yakın oldu başlayalı bu hapa. adetim 2 hafta gecikti şu an. hamile falan da değilim. bu hapla adet olabilir miyim acaba ya. olsam yeni döngü başlayacak işte başlamıyor bir türlü

canm bende 2 ay olamadım sogan kuru kullandım 5 gun hemen adetım sokuldu ve gıttıgımde kıstım yoktu:) sıfa olsun

benimde bu hapı içince 10 gün erkenden çok açık renk leke geldi 5 gün boyunca doktor dedi ki o lekeler adet yerine geçmiş falan.
meğer o lekelerin üstüne de 3-4 gün sonra hamile kalmışım
umarım geçen 2 haftayı eşinle değerlendirmişsindir

ee bendede oldu yapmammı gerekıyordu

1 haftadır başladık çalışmalara. ondan önce belki hamileyimdir zarar vermeyelim diye bişe yapmadık

yani şimdi yeni adet gelmeden hamile kalabilir miyim. bu hap yumurtayı çatlatmalı sonuçta adet olmam için. o çatlamada hamile kalınabilir sanki mantıken. mantığım böyle diyor da emin olamıyorum. sence olur mu böyle

bir de bende ne leke var ne başka belirti. çok akıntım var da mantar var ondan olabilir

Yusracim oncelikle allah senden razi olsun bende bu hapi ilk kullandigim ay hamileyim hic inanmiyordum bu ay olacagina Ama hamileyim adetim dun bi gun geçince test yaptim silik ikinci cizgi cikti bugun kan verdim 283 cikti ama dktr iki gun sonra baktir dedi yukseliyo mu diye

ayy hayırlı olsun canım ne adar kullandın bu hapı

Tsk ederim canim ben 30 adetin hepsini kullandım adetime 5 gun kala test negatif cikinca hepsini ictim ama hamileymisim

Göğüslerim ağrıyordu sadece. Adet gunumde de kasik agrilarim olmuştu :)
e

bnmde hafiften gögsüme bi agrı geliyo çok az sürüyo gidiyo inş tutmuştur sana dua ediyorum gerçekten. Umarm bizde tadarız.

Tebrik ederimm bu ilaca olan güvenim daha da artyo inanarak içiyorum artık. Allah ım tamamına erdirsin darısı basımıza

Cok saol darisi basina inan ve düzenli ic canim aksatma allahin izni ile senine guzel haberlerini aliriz

Evet seni allah karsima cikardi umutsuzluk icinde bi umut oldun rabbim herseyi gonlune gore versin insallah degerler artar soruNsuz gebelik olur allah tum isteyenlere tatdirsin bu guzrl duyguyu

Cok saol darisi basina inan ve düzenli ic canim aksatma allahin izni ile senine guzel haberlerini aliriz

inş cok tsk ederm
zaten inanarak içiyodum hele bu haberi aldkça bu ilaca olan güvenim de arttı hiç aksatmadan içiyorum Allah ım bizede nasip etsin. Amin.

Artar artar hic kafaya takma sen benim de degerim ilk 290 idi. Seni gibiydim bende. Bugun 15 haftaligim cinsiyetimizi ogrendik. :) darisi sana olsun insallah.. kendine cok dikkat et. Hamileligin tadini cikar. Ve bu ilaci tanidigin tanımadığın her bebek isteyene tavsiye et. Bn suan o kadar mutluyum ki. Konuyu ilk actigimda o kadar caresizdim ki. Hapi kullanan varmi yazdim. Olumlu sonuç alan varmi yazdim.. cok sukur kendi soruma kendim cevap vermis oldum ve herkese soyledim. Bu ilacla hamile kalan ve duasini aldigim cok kisi oldu. Sende oyle yap duyulsun bu ilacc :)

Erkek sanirim allah gonlunr gore vermis allah sana bagislasin bu ilacu kesinlikle tavsiye edecegim senin sayende bizler hamile kaldik belki bizim sayemizdede başkaları boyle mutlu olur rabbim evlatlarıni sana bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…