agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Cok saol darisi basina inan ve düzenli ic canim aksatma allahin izni ile senine guzel haberlerini aliriz

bu arada sen ilacı bir taraftan kullanırken her hangi bir belirti yasadın mı diger arkadaslara sordm sananda sorayım dedim
agrı sızı akıntı filan ? bunlar olduysa ne zaman oldu regline kaç gün kala ?

merhaba kızanlar :)

bende bu ay sonu adetımı beklıyorum ama elbette gelmesını ıstemıyorum :) prl 30 cıktıgı ıcın doktorcum parlodel verdı. hap sagolsun benı halsız bırakıyo uyku verıyo bol bol. su an yumurtlama donemımdeyım. eger kı bu ay tutmazsa bende agnuscaston ıcıcem.bı de onu deneyelım napalım..

dun apartmanda komsularla toplandık.ıkısının cocugu var benım yok.ıkısı basladı cocuklardan konusmaya anam ben tek kelıme edemıyorm.sıkıldım moralım bozuldu darlanmaya basladım fln.sonra dedım ben gıdıyorum hanımlar.. ınsan kendını kotu hıssedıyo, arkadas ortamlarını bıle etkılıyo..

Allahım ınsallah bıze hayırlı ewlatlar werır. benım tahmını adet tarıhım 25 mayıs. ewlılık yıl donumum de 27 mayıs :) bu ay eger tutarsa, zamanlamamız cok ıyı olucak esıme guzel bı haber verebılıcem :)

yusra boyle bıseyı bızımle paylasıp vesıle olmak ıstedıgın ıcın tesekkur ederım :)

bu arada sen ilacı bir taraftan kullanırken her hangi bir belirti yasadın mı diger arkadaslara sordm sananda sorayım dedim
agrı sızı akıntı filan ? bunlar olduysa ne zaman oldu regline kaç gün kala ?

En garip belirtimi yazayim oncelikle alt kirpiklerim inanilmaz uzadi cok gaz oldu bende göğüs agrim iki gundur basladi ama bi haftadir adet olucakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyordu bugun daha iyiyim mide bulantilari yasadim iki gundur de basim donuyo

Bu ilacla klomen bir arada kullanilirmi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Yusracim oncelikle allah senden razi olsun bende bu hapi ilk kullandigim ay hamileyim hic inanmiyordum bu ay olacagina Ama hamileyim adetim dun bi gun geçince test yaptim silik ikinci cizgi cikti bugun kan verdim 283 cikti ama dktr iki gun sonra baktir dedi yukseliyo mu diye

maşallah hamişler çoğalıyor.hayırlı uğurlu olsun :)
duyuralım arkadaşlar belki bir kişiye daha faydası olur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::119::119::119::119::119::124::124::124::124:

Kizlar biriniz cvp verebilirmi bu ilacin islevi tam olarak nedir ve klomenle kullanilirmi

Kizlar biriniz cvp verebilirmi bu ilacin islevi tam olarak nedir ve klomenle kullanilirmi

canım klomenle kullanılır sanırım çünkü bu ilaç bitkisel. Hayıttan yapılıo yesil küçüvük bi ilaç yan etkisi yok klomenle kullandgnda da yan etkisinin olacağnı zannetmiyorum bna doktorum yazdı bu topiği snradan gördüm hatta sıkılıp kullanmayı bırakmısıtım bu topiği görünce kullanma kararı aldım
bu ilaç hormonları normale çeviriyo hamileliği kolaylastırıyo duydgma göre yumurtlamaya da etkisi varmıs. Sen yinede doktorunla görüş istersen. Sende de adet dönemn sancılı geçiyosa kullanabilirsin bnce. Doktoruma adet günlerim zor geçiyo hamile kalmak istiyorum dediğimde kendisi yazdı. İnternetten de arastırabilirsin internette bile prospektüsü kullanımıyla ilgili bilgiler var.

canım klomenle kullanılır sanırım çünkü bu ilaç bitkisel. Hayıttan yapılıo yesil küçüvük bi ilaç yan etkisi yok klomenle kullandgnda da yan etkisinin olacağnı zannetmiyorum bna doktorum yazdı bu topiği snradan gördüm hatta sıkılıp kullanmayı bırakmısıtım bu topiği görünce kullanma kararı aldım
bu ilaç hormonları normale çeviriyo hamileliği kolaylastırıyo duydgma göre yumurtlamaya da etkisi varmıs. Sen yinede doktorunla görüş istersen. Sende de adet dönemn sancılı geçiyosa kullanabilirsin bnce. Doktoruma adet günlerim zor geçiyo hamile kalmak istiyorum dediğimde kendisi yazdı. İnternetten de arastırabilirsin internette bile prospektüsü kullanımıyla ilgili bilgiler var.

Ozaman alsammi ki drum ne gerek var kullanma diivek kesin

Bende 25 gün kullandım bende işe yaramadı bu ayda tohumunu içecem bakıp görelim hamiş kalanlarda sağlıcakla kucaklarına alır inşallah darısı biz olmayanlara :emir_bebek:

Doktor kontrolünde bebek çalışmaları yapmaktayız eşimle.Doktor hiçbir sorun yok dedi ama 4 ay bekledim ki sizde bilirsiniz beklemek çok zor 😦 Anemi hastası olduğum için 2 aydır folik asit ve b12 desteği alıyorum mide rahatsızlığımdan dolayı 5 yıldır hap kullanıyorum. Dün adetimin ilk günüydü ve Agnucaston a başladım. Allahım inşallah bebek hasret çeken herkesle birlikte bana da şifa olur sebeb olur inşallah. Korktuğum umarım diğer haplarla kötü bir etkileşim yapmaz.Sizce hiçbir sorun olmadığı için değerlere zarar vermez umarım 😥 Desteğiniz ve görüşlerinizi bekliyorum💕 Allahım Dilediğiniz herseyi gönlünüze göre versin insallah💕

Ozaman alsammi ki drum ne gerek var kullanma diivek kesin

sen bilirsin ama canım istersen bu ay sadece klomen kullan inş tutar
olurda hamile kalmazsan bnce baslarsın yada doktora sor seni yanlıs yönlendrmek istemiyorum

Doktor kontrolünde bebek çalışmaları yapmaktayız eşimle.Doktor hiçbir sorun yok dedi ama 4 ay bekledim ki sizde bilirsiniz beklemek çok zor 😦 Anemi hastası olduğum için 2 aydır folik asit ve b12 desteği alıyorum mide rahatsızlığımdan dolayı 5 yıldır hap kullanıyorum. Dün adetimin ilk günüydü ve Agnucaston a başladım. Allahım inşallah bebek hasret çeken herkesle birlikte bana da şifa olur sebeb olur inşallah. Korktuğum umarım diğer haplarla kötü bir etkileşim yapmaz.Sizce hiçbir sorun olmadığı için değerlere zarar vermez umarım 😥 Desteğiniz ve görüşlerinizi bekliyorum💕 Allahım Dilediğiniz herseyi gönlünüze göre versin insallah💕

canım senn bazı rahatsızlıklarn varmıs anlattgna göre. İstersen doktoruna danış ama bnce kullansan da bir sorun olacağını zannetmiyorum bu bitkisel bir ilaç . Hamilelik üzerne direkt kullandgn bir ilaç yok olsa belki ilaçlar birbirne yan tesir yapar derdim
ama böyle bi durum sende olmadgı için kullanabilirsin gibme geliyo. Bna bu hapı doktorum verdi bn bu yönde faydalı oldgnu bilmiyodum ilacı aldktan snra bu topiği tesadüfen gördüm hatta kullanmadm bi kenarda duruyodu snra kullanma kararı aldm doktoruma adet dönemim zor geçiyo ağrılı geçiyo hamile kalmak istiyorum dedim de bunu yazdı bu ilaç hormonları dengeliyomuş yumurtlamaya da etkisi varmıs bn netten arastırdıklarmı söylüyorum ve doktorum bitkisel bir ilaç korkmadan kullanabilirsin demişti.

Bende karasiz kaldim canim klomene yeni basladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kaç aylık evlisin kaç aydr bebek istiyosun ? bildgm kadarıyla sende yeni evlisin klomeni doktorun mu verdi ?

canım kaç aylık evlisin kaç aydr bebek istiyosun ? bildgm kadarıyla sende yeni evlisin klomeni doktorun mu verdi ?

Canim 3 aylik evliyim korunmuyoruz en bastan beri ilk aydan beri klomen ictim doktor verdi yumyum buyumedi.

Canim 3 aylik evliyim korunmuyoruz en bastan beri ilk aydan beri klomen ictim doktor verdi yumyum buyumedi.

hmmm sasırdım çünkü klomene erken baslatmıs hayrlısı olsn bat ne zaman ? :KK34:

X