Agnucaston

Sevimlitatli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
121
18
24
Kizlar merhaba ben 24 gündür agnucaston kullanıyorum doktr 3 aylık verdi bu süreçte regl nasıl oluyor korunmak gerekiyor mu yada hamile kalma ihtimalim kaç bana biraz bilgi verebilir mi kullananlar faydasını görenler

Kizlar merhaba ben 24 gündür agnucaston kullanıyorum doktr 3 aylık verdi bu süreçte regl nasıl oluyor korunmak gerekiyor mu yada hamile kalma ihtimalim kaç bana biraz bilgi verebilir mi kullananlar faydasını görenler
Ben kullanmadım ama ablam kullanmıştı 2 ay kullanmıştı 3 e girecekti ki 1 gün içmeyi unutmuş o günde hamile kalmıştı şuan çocuğu 8 yaşında adetler normal günlerde oldu çünkü ama sen istemiyorsan yinede korun derim😊

Çünkü ben 2 aydır olmuyorum diye tarlusal istedim oda çocuk düşünüyorsan sakıncalı bunu verim dedi bir ayda bu ekledi hala göremedim regl ara ara kasığımda batmalar dışında regl belirtisi yok

Benimde
Ben kullanmadım ama ablam kullanmıştı 2 ay kullanmıştı 3 e girecekti ki 1 gün içmeyi unutmuş o günde hamile kalmıştı şuan çocuğu 8 yaşında adetler normal günlerde oldu çünkü ama sen istemiyorsan yinede korun derim😊
Benimde 3.ayim Ramazan'ın 1.gunune denk geliyor nasıl yapacam bilmiyorum

Ben istiyorum cocuk
ama hala adet olmadım yani bu düzenliyor ise ne zaman adet olduracak onu merak ettim
Bazen stres de tetikliyor olabilir ayrıca siz birde endokrinoloji bölümüne gidip birde orda muayene olun ben bekar doneminde hem düzensiz bazen 3 bilemeden 4 ay regl olmuyordum bana bir ilaç verdi oda kolesterol dengeleyici 2 hafta yarım kullandım sonra günde iki defa tüm almaya başladım reglim düzene girdi iki ay içinde ayrıca biz 4 ay önce bir bebeğimizi kaybettik yengem diyabet hastası olduğu için 9 ayında şeker bogulmasi ile bebegimiz anne karnında ölü doğdu dediğim gibi şeker düzeyi ve kolesterol düzene girmesi için oda kullandı doktorumuz o ilacın kanı sulandırği için hem regl düzene giriyor hem yumurtalar çalışmaya başlıyor şimdi ikinci bebegimiz yolda 2 aylik oldu yengem bence istiyorsan endokrinoloji bölümüne görün derim gerek duyarsa doktor kendi yazar ilacı sana umarım herşey gönlünce olur inşallah 🥰

Amin inşallah ❤️ şimdi hapın 2.ci ayindayim inşallah hayırlısıyla bitsin kontrole tekrar gideceğim bende pcos var kistlerim var doktor zaten regli onna bağladı çünkü hormon testi de yapıldı hepsi normal çıktı

X