• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nasıl yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi yapalı suan yarım saat oldu aynı dünki gibi ince cizgi koyu oldu bu sefer devamı da cıktı orası biraz silik
Son hali bu canım yarım saat oldu yapalı yine dünkine benzedi

Eklentiler

• 20171230_173145.jpg
    20171230_173145.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 905
Aa yok mu.. aslında çok net çıkmış çatlamış olabilir. Yarın da bi bak bakalım çünkü ertesi gün ilişkiye girmek de işe yarıyor diye biliyorum.
Ahh bu nöbetleri kör olsun :) dün degerlendirmistik bugün catlarsa insallah dünkileri kullanır sevgili yumurta :) yarın calısırız artık

Olur merak etme :) stres yapmaman çok önemli bu süreçte. Zamana bırak rahat ol olur mu :KK68:
Cok doğru söylüyorsun canım cok taktığım icinde ilk gebeligim 3. Ayımda olmustu ama ister istemez daha olmayan bebişi kaybetmekten korkmuyorum desem yalan olur bir yandan olmasını cok istiyorum diger yandan ara ara korku basıyor

Cok doğru söylüyorsun canım cok taktığım icinde ilk gebeligim 3. Ayımda olmustu ama ister istemez daha olmayan bebişi kaybetmekten korkmuyorum desem yalan olur bir yandan olmasını cok istiyorum diger yandan ara ara korku basıyor

Neden kaybedeceksin ki? Bak sağlıklı olan bebek her türlü tutunur. Düşük vs olduğu zaman bebek sağlıksız olduğu için düşükler yaşanıyor. Herşey Allahtan gelir o yüzden sen ne kadar rahat olursan o kadar da rahat bir gebeliğin olur :)

Neden kaybedeceksin ki? Bak sağlıklı olan bebek her türlü tutunur. Düşük vs olduğu zaman bebek sağlıksız olduğu için düşükler yaşanıyor. Herşey Allahtan gelir o yüzden sen ne kadar rahat olursan o kadar da rahat bir gebeliğin olur :)
Kalbi durdu canım ne yaptılarsa sebep bulamadılar o yüzden korkuyorum Rabbim ol dedikten sonra tabi olur ama insan iste ara ara pis seytan yokluyor yoksa dedigini yapabilsem cok güzel olcak tabi :)

Kalbi durdu canım ne yaptılarsa sebep bulamadılar o yüzden korkuyorum Rabbim ol dedikten sonra tabi olur ama insan iste ara ara pis seytan yokluyor yoksa dedigini yapabilsem cok güzel olcak tabi :)

Korkun çok normal.. kan pıhtılaşması filan olabilir mı acaba?

Maalesef iki aydır hiç yakalayamadım :(
Testlerin içinde kullanma kılavuzu var baktınız mı? Çok basit bir anlatımı var oraya bakarak yapın bence daha kolay olur.
Genelde akşam 22 den sonra yapılması tavsiye ediliyor. Adetten 10 gün sonra başla yapmaya.
Yapılışı da gebelik testi gibi zaten.

Back