- 15 Aralık 2017
- 280
- 96
- 48
- 32
- Konu Sahibi Pelinimben
Son hali bu canım yarım saat oldu yapalı yine dünkine benzediTesti yapalı suan yarım saat oldu aynı dünki gibi ince cizgi koyu oldu bu sefer devamı da cıktı orası biraz silik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son hali bu canım yarım saat oldu yapalı yine dünkine benzediTesti yapalı suan yarım saat oldu aynı dünki gibi ince cizgi koyu oldu bu sefer devamı da cıktı orası biraz silik
Canım testi 22 den sonra yap. Akşam 10 yani.Bu dünkiydi canım suan bi tane yaptım 3 saat önce sıvı almıstım en son bak boyle cıktı anlam veremedim sence durum nedir sen hamilemisinn![]()
Son hali bu canım yarım saat oldu yapalı yine dünkine benzedi
Bak bu iyi çıkmış işte. Net yani bence çalışmalara başla bu gece :)Son hali bu canım yarım saat oldu yapalı yine dünkine benzedi
Bunu bilmiyordum canım benim cok teşekkür ederim peki illa son 3 saat sıvı almamış olmam mı gerekiyorCanım testi 22 den sonra yap. Akşam 10 yani.
O zaman daha net çıkar saat çok önemli. Ondan da silik çıkabilir
Ahh çok sevindim :) Bu akşam eşim yok yarın gelcek yarın calışmalara devam ozamanBak bu iyi çıkmış işte. Net yani bence çalışmalara başla bu gece :)
Yarın akşam yine 10 da yap,daha da koyu çıkarta tekrar ilişkiye girin.
Bunu bilmiyordum canım benim cok teşekkür ederim peki illa son 3 saat sıvı almamış olmam mı gerekiyor
Ozaman 1 saat daha bekleyip tekrar yapıyım iyi ki söyledin yarınıda degerlendirim ozamanNet hatırlamıyorum testin prospektüründe yazıyordu 2 saat filan olması lazımdı.
Ahh çok sevindim :) Bu akşam eşim yok yarın gelcek yarın calışmalara devam ozaman![]()
Ozaman 1 saat daha bekleyip tekrar yapıyım iyi ki söyledin yarınıda degerlendirim ozaman
Ahh bu nöbetleri kör olsun :) dün degerlendirmistik bugün catlarsa insallah dünkileri kullanır sevgili yumurta :) yarın calısırız artıkAa yok mu.. aslında çok net çıkmış çatlamış olabilir. Yarın da bi bak bakalım çünkü ertesi gün ilişkiye girmek de işe yarıyor diye biliyorum.
Heyecanlandım :)Aynen daha iyi olur bence de :)
Insallah canım benim cok ihtiyacım gercekten artık iyi seylereİnşallah sonucu güzel olur![]()
Insallah canım benim cok ihtiyacım gercekten artık iyi seylere![]()
Cok doğru söylüyorsun canım cok taktığım icinde ilk gebeligim 3. Ayımda olmustu ama ister istemez daha olmayan bebişi kaybetmekten korkmuyorum desem yalan olur bir yandan olmasını cok istiyorum diger yandan ara ara korku basıyorOlur merak etme :) stres yapmaman çok önemli bu süreçte. Zamana bırak rahat ol olur mu![]()
Cok doğru söylüyorsun canım cok taktığım icinde ilk gebeligim 3. Ayımda olmustu ama ister istemez daha olmayan bebişi kaybetmekten korkmuyorum desem yalan olur bir yandan olmasını cok istiyorum diger yandan ara ara korku basıyor
Kalbi durdu canım ne yaptılarsa sebep bulamadılar o yüzden korkuyorum Rabbim ol dedikten sonra tabi olur ama insan iste ara ara pis seytan yokluyor yoksa dedigini yapabilsem cok güzel olcak tabi :)Neden kaybedeceksin ki? Bak sağlıklı olan bebek her türlü tutunur. Düşük vs olduğu zaman bebek sağlıksız olduğu için düşükler yaşanıyor. Herşey Allahtan gelir o yüzden sen ne kadar rahat olursan o kadar da rahat bir gebeliğin olur :)
Kalbi durdu canım ne yaptılarsa sebep bulamadılar o yüzden korkuyorum Rabbim ol dedikten sonra tabi olur ama insan iste ara ara pis seytan yokluyor yoksa dedigini yapabilsem cok güzel olcak tabi :)
Fakülteye gidip zorla test yaptırdım canım baktılar vucut pıhtılasmaya meyilliymiş ama önemli derecede degilmiş tekrar gebe kal kanı kontrol edicez dedilerKorkun çok normal.. kan pıhtılaşması filan olabilir mı acaba?
Testlerin içinde kullanma kılavuzu var baktınız mı? Çok basit bir anlatımı var oraya bakarak yapın bence daha kolay olur.
Genelde akşam 22 den sonra yapılması tavsiye ediliyor. Adetten 10 gün sonra başla yapmaya.
Yapılışı da gebelik testi gibi zaten.