hatırlıyorum konunuzu sizin durumunuz çok iyiydi, aile şirketi vardı galiba, sizde hayalinizi gerçekleştirmek için ücretli öğretmenliğe başlayacaktınız. Ne güzel olmuş oradaki çocukların ailelerin ihtiyaçlarını giderirsiniz, ki haftaya halolacak demişsiniz. bir süre sonra durumlarına alışırsınız bence. ilk günler gibi etkilemez sizi...
Yazdıklarınız asıl bize ibret olmalı, dediğiniz gibi yakındaki okulların önüne gidip çocukların çıkış saatinde bile önüne gidip bi üste başa bakılsa, yada müdüre gidip okulda ihtiyacı olan bir çocuğa ayakkabı hediye etmek istiyorum falan desek nolur sanki. yada kış günü mont hediye etsek. yada ailesine ulaşıp hiç deilse 50- 60 bikaç şey versek. ihtiyaçlarını alırlar. Yarın ilk işim yakınımdaki okulun müdüryle görüşmek olacak ihtiyaç sahibi bir ile varsa yardımda bulunmak istiyorum diycem yettiğince para brakıcam o versin.
Bu arada bir şey merak ettim. ilk konunuzla ilgili okula giderken arabanızla mı gittiniz, birde öğretmenler sizin durumunuzun iyi olduğunu biliyorlar mı?