Ağlayamıyorum bile...

Konuyu editledim tekrar konu yıllar öncesine ait.

İnanın şu an çok üzüldüm. Başınız saolsun. Bende tüm ailemi kaybettim günlük hiç bir şeye üzülmem umursamam bu yüzden doktora bile gittim. Ama doktor çok şanslısın ölümün anlamını tam olarak kavramışsın dedi

Ölüm insanı cidden çok değiştiriyor ve insan artık basit şeylere umursamıyor

eşinizin kaybı beni de derinden üzdü... tekrar başınız saolsun

Belki oğlu yaşadığı strese dayanamamıştir. KV olacak kişi başkasının kızına ettiğini kendi canı yanarak ödemiş. Allah rahmet eylesin eşinize. Diğeri için rahmet dilemiyorum

Çok sagolun. Ölümler insani düşünmeye sevkediyor hayata daha relax bakıyoruz daha "napalim böyle olmuş " diyebiliyoruz. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Ölüm birçok şeye anlam yüklerken birçok şeyide anlamsızlaştırıyor
Başınız sağ olsun
Yani kv evlat acısını gördü

Rahmetli kvniz size iskence etmek isterken kendi ogluna da dunyayi dar etmis.. esiniz kac yasindaydi vefat ettiginde. Cok uzuldum bu konuya. Bundan sonra mutlu gunleriniz olsun.

Belki oğlu yaşadığı strese dayanamamıştir. KV olacak kişi başkasının kızına ettiğini kendi canı yanarak ödemiş. Allah rahmet eylesin eşinize. Diğeri için rahmet dilemiyorum
Evet malesef 11 yılda basım ağrıyor diyip yatmamış bir adamdı benim eşim öyle sağlıklı. Ama anıdan pat diye kaybettik malesef. Kayınvalide ettiğini mi buldu bilmem ama artık o da yok ne ettiyse kendine etti ilahi adalete inancım tam.

Ölüm birçok şeye anlam yüklerken birçok şeyide anlamsızlaştırıyor
Başınız sağ olsun
Yani kv evlat acısını gördü
Evet hem evlat acısı gördü hemde 4 yıl torununun yüzünü bilr görmedi. Eşimin kaybından sonra tüm irtibatı kestik. Vefatını bile tesadüfen ortak tanislardan öğrendim.

Evet hem evlat acısı gördü hemde 4 yıl torununun yüzünü bilr görmedi. Eşimin kaybından sonra tüm irtibatı kestik. Vefatını bile tesadüfen ortak tanislardan öğrendim.
Çok alttan almışsınız bir şey olmasın diye ama eşinizden sonra ilişkiyi tamamen kesmissiniz. Torunu dahi gostermeyecek kadar. Eşinizin acisi mi tavrinizi değiştirdi?

Sonunu okumadan önce düşüncem eşinin bi sucu yok aksine sana çok destek oluyor bence kv takma diyecektim ama eşini kaybettiği öğrenince çok uzuldum allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Çok alttan almışsınız bir şey olmasın diye ama eşinizden sonra ilişkiyi tamamen kesmissiniz. Torunu dahi gostermeyecek kadar. Eşinizin acisi mi tavrinizi değiştirdi?
Esasın eşimi kaybettiğim zamanlar hiç mesafe koymadım. Evlerimiz 5 dk yürüme mesafesindeydi. Eşim ticaret ile uğradığından vefatından sonra bütün tük bana kaldı. Sorumluluklar çoğaldı cocugum 3 yaşındaydı ve babasının vefatına şahit oldu ikisini sarılmış buldum eşim can çekişiyor, kizim baba kalk oyun oynayalım diye ağlıyor. Yaşadığım şoku az buçuk tahmin edersiniz. Ben 1 yıl o evde yaşadım tam 1 yıl. Çocuğuma tek başıma 2 bayram geçirdim aileme bile gitmedim bu insanlar tek erkek evlatlarını kaybetti mahzun olmasınlar dedim. Ama arife sabahı beni arayıp bayramda bizegelme kızlarımız gelecek dediler. Kızlar ile konuşmuyorduk çünkü eşimin vefatından sonra artan sorumluluklarım yüzünden çok sık gidemez oldum. Ve tek sorun buydu. Ben de kızımı kreşe verdim ehliyet aldim tek başıma 1 yıl çalıştım sonra düşündüm çocuğum kimseleri görmeden bir aile sevgisi yaşamadan büyüüp gidiyor 1 gecede karar verdim işyerini evimi ne varsa sattım ailemin oldug şehre taşındım o 1 yıl da 1 defa evime gelmediler. Torunumuz var demediler ben 29 yaşında tek başına bir kadın geceleri yastigimin altına biber gazi saklar yatardım korkardım.simdi bakıyorum hepsi boşmuş. Taşındığında bile ruhları duymadı o kadar ilgisizdirler. Yani zaman içinde tavır aldim eşimi kaybettiğimde çok hassasiyet gösterdim onlara ama onlar dışladılar.

Başınız sağolsun.Eşinize Allahtan rahmet, sizede sabırlar dilerim.
Ölüm gibi bir gerçeğin karşısında, herşey öyle boş, öyle anlamsız geliyorki. Keşke yaşarken, sağlığımız yerindeyken hayatımızı en güzel biçimde yaşayabilsek, kimse kimseyi üzmese, kırmasa diye düşünüyorum.İyilik ve güzel dileklerle hatırlanıp, anılmakta çok önemli bence.

Tebrik ederim çok güçlü durmuşsunuz. Düşenin dostu olmuyor diyorlar ya kesinlikle çok doğru.

Allah evladınıza güzel ömür versin....

Işte zaten böyle düşünebilsek kötülük olmadı dünyada. Eşimi sevgiyle saygıyla özlemle acıyla pişmanlıklarla anıyorum. Ama kayınvalideyi anamıyorum. Hakkım varsa helal olsun. Allah bana versin mükafatını dedim ölümünü duyunca. Hiç bela okumadım oh olmuş demedim neden bilmiyorum ama diyemedim.

Tebrik ederim çok güçlü durmuşsunuz. Düşenin dostu olmuyor diyorlar ya kesinlikle çok doğru.

Allah evladınıza güzel ömür versin....
Çok teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına güzel yazılar yazsın acılarını göstermesin.

Ben mi kötü kalpliyim acaba? Bir kez bile tartismadim hicbiriyle ama hakkımı asla helal etmiyorum eşim de dahil. İyi niyetimi, mutluluğumu, huzurumu, mutlu yuva hayalimi elimden aldılar. Böyle hissetmem anormal mi acaba bilmiyorum

Hayir bunun kötü kalplilikle ilgisi yok. Her insanın yaşadıklarını hazmetmesi yüreğine gömmesi zaman alır. Bazısı 1 yılda atlatır bazısı 10 bazısı 20 yılda. Ama emin olun gün geliyor "aman Allah sorsun banane" kıvamına geliyor insan. Yaşadıklarınızı bilemiyorum tabi ama benim yıllar icinde vardığım nokta bu oldu. Kendinizi yargılamayın biraz akışına bırakmak herzaman iyidir.

Cok cokkk uzuldummm cok.Basiniz sagolsun.Iste dunya kimin once gidecegi belli degil.Esiniz ona bir seyy olur die nasil icine atmis ama sonuc.Bence ders olacak bir sey varsa bu olay da herkesin can tasidigi ve o cana kimsenin zulmetmemesi gerektigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…