• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayamıyorum bile...

Allah sabır versin ama sende çok sabırlıymışsın tebrik ederim seni. 10 saatlik yoldan gelip yine kıymasını falan çektirmişsin işini görmüşsün beddua etmiş yine Allah a havale et, eşin huyunu bildiği için seni bayramda annenlere götürmüş, ama oralara kadar yetmiş.
Hani arada mesafe olması iyidir diyoruz ama sizin ki mesafe dinlemeyen cinsten...
Ve eşin haklı annesi neticede. Sende haklısın...

Allah sabır versin ama sende çok sabırlıymışsın tebrik ederim seni. 10 saatlik yoldan gelip yine kıymasını falan çektirmişsin işini görmüşsün beddua etmiş yine Allah a havale et, eşin huyunu bildiği için seni bayramda annenlere götürmüş, ama oralara kadar yetmiş.
Hani arada mesafe olması iyidir diyoruz ama sizin ki mesafe dinlemeyen cinsten...
Ve eşin haklı annesi neticede. Sende haklısın...

Ne kıyma çektirmesi :) gitmeden önce eşime sabaha kadar uyuyamadım benim kıymalarımı kasaba kim götürecek araba sizde zaten ben götüremem dedi. Eşimde kıyyma makinesi aldı şu reklamlarda cıkanlardan he o makineyle eşimle ben cektik kıymaları kasap cekse yine iyi :)

üzülme kardeşim allah belasını vermiş kaynanan olacak insan müsvettesinin ama akıllanmamış katır tepseydi keşke :47:

Dana kimi tepecegini cok iyi biliyormus :1:
az daha tepseymis olurmus yani :1:

Esin cok anlayisli biriymis ve arkandada duruyormus, hic arani bozmaya degmez, valla git saril öp :))
Annesinide duymazdan gel, cok cahil bir kadinmis, ne dedigini bilmiyor bunamis de gec :)
Takmassan cok rahat edersin,
ha yok cok takiyorum dersen, ozaman esin yokken laflari sokusturuvercen, görcek gününü :))
Ama esinin yaninda tartisma bence

Ahh konuşmayı aklımdan dahi geçiremiyorum öyle bir çenesi varki ağzımı acmaya fırsat tanımıyor ki yakın cevrem cok hazırcevap oldugumu söylerler ama kadına karşı basiretim bağlanıyor sanki..kilitlenip kalıyorum ben öyle susuncada he bak haklıyımki sende susuyorsun diyor birde ölürmüsün öldürürmüsün. Ben ne anlatayım size evladım 20 gunlukken sütüm kesildi onun yuzunden birde utanmadan oğlum calısıyor catır catır mamada alır herseyide alır emmeyiversin sütünüde dedi bana..

baslarım onun hastalıgına susacak o zaman neden mıllet uzulmesın dıye kendımı uzeyımkı yanlıs anlama burdan soylemesı kolay bılıyorum ama kaynanam zamanında cok ettı cok yaptı ben sustum o yaptı ben sustum amabardak bırgun bı doldu batladım o gunden sonra cok cıddıyım laf soylemeye korkuyor cunku cevabını bılıyor esımle onun yuzunden kavgada etsem bana oyle davranamaz...

yıceksın tabı kocanın paralarını sen yemıceksın de o mu yıcek herkez kocasının parasını yesın yoksa kocası bakarsın yardım edersın ama bunlara ıyılık yaramıyor.ınsanlar ne isterler bılmem :20:ıyı gecınmek varken allah kıl fıkır tum boyle ınsanlara

baslarım onun hastalıgına susacak o zaman neden mıllet uzulmesın dıye kendımı uzeyımkı yanlıs anlama burdan soylemesı kolay bılıyorum ama kaynanam zamanında cok ettı cok yaptı ben sustum o yaptı ben sustum amabardak bırgun bı doldu batladım o gunden sonra cok cıddıyım laf soylemeye korkuyor cunku cevabını bılıyor esımle onun yuzunden kavgada etsem bana oyle davranamaz...

yıceksın tabı kocanın paralarını sen yemıceksın de o mu yıcek herkez kocasının parasını yesın yoksa kocası bakarsın yardım edersın ama bunlara ıyılık yaramıyor.ınsanlar ne isterler bılmem :20:ıyı gecınmek varken allah kıl fıkır tum boyle ınsanlara

Amin Allahım yüreklerine merhamet versin.. Benim bardak coktan doldu ama elimden bişi gelmiyor oynatıcam sonunda o olucak..

boşver canım takma,eşin yanındaymış.bazı şeylere eş için katlanılıyor.üzme kendini haksız yere edilen beddualar tutmaz:34:

Ahh konuşmayı aklımdan dahi geçiremiyorum öyle bir çenesi varki ağzımı acmaya fırsat tanımıyor ki yakın cevrem cok hazırcevap oldugumu söylerler ama kadına karşı basiretim bağlanıyor sanki..kilitlenip kalıyorum ben öyle susuncada he bak haklıyımki sende susuyorsun diyor birde ölürmüsün öldürürmüsün. Ben ne anlatayım size evladım 20 gunlukken sütüm kesildi onun yuzunden birde utanmadan oğlum calısıyor catır catır mamada alır herseyide alır emmeyiversin sütünüde dedi bana..

Yok artık :53: Vicdansıza bak yaa... Yok kardeşim yoook hayatta iyi olamazsın böyle biriyle. Yapacak tek birşeyin var oda kendini, çocuğunu, evliliğini korumak başka da bir şey yapılmaz.

bence canını sıkacak bı durum yok o söylediği kelimelerin ne anlama geldiğini bilmıyor herhalde eşin yanındaya gerısını boşver kv den yüzünden aileme derim alırlar gıbı şeylerle tehdıt etme çünkü eşin tamda olması gıbı davranıyor daha fazla bişi yapamaz sonuçta oda annesi erkekler aileye şikayet konularında kinlenebılır .bu arada danayı tebrik ediyorum

Son düzenleme:
vallahi bu mesaja bayıldım :)
bende sandm ki tek çocuk da ailesinin eşine ihtiyacı var..zaten 4 tane de kızı varmış..onlar götürememiş mi doktora? insan 10 saat uzaklıktaki çocuklarını rahatsız eder mi bunun için? hadi o düşüncesiz,görümcelerin ve k.pederinde az değilmiş..

o dana tam tepememiş bence k.valideni,azıcık aklını başına getireymiş iyiymiş :)

Allah sabır versin..

.. kıymalarımı cekmeden giderseniz Allah belanızı versin dedi :(

hepsini anladımda bu cümle neyin nesi bir anne evladına bunu söyleyebilir benmi yanlş anlıyorum.

Evet cümle aynen buydu sanki oğlum veya kızım kıymayı yapın dese yapmayacakmısız gibi birde beddua ile tehdit ediyor istediğini yapıyoruz ama yinede bedduayı alıyoruz ben 8 yıldır nedne böyle hala cözemedimki size izah edeyim :(

Kayınvalidenizle kendi aranıza mesafe koyun. Eşiniz onun oğlu ona nazı geçer, ama başınız ağrımaması için siz yeterli saygıyı gösterip mesafeyi korumalısınız.

herkes herseyi soylemis aslinda...bu kadar saf olup kendinizi kullandirtmayin bana kalirsa..esinle aran iyiymis ona yukleme kayinvalide sucunu..birde o kadar kizi varken seni beklemesi ne kadar sacma...evet o acil olaylarida emin ol dikkat cekmek icin. oglunu senden kiskaniyor onunla ilgilensin herkes istiyor..birde ustune ustluk beddua etmis terbiyesiz kadin. kim kimin etini halletmek zorunda? versin bi kasaba halletsin kasap versin ellerine...kaldiki kizlari varmis birde o neysede dul degilmis ya bu kadinin kocasi varmis, atlasinlar bi taksiye gitsinler acile mi gidiyorlarmis nereye gidiyorlarsa...kaldiki 10 saat siz yoldan gelip goturdugunuze gore acillik bi durum kesinlikle yokmus. araya mesafe koy, mumkun mertebe gitme kaynanana esin giderse gitsin ne de olsa annesi babasi ama seni kimse zorlayamaz.

Son düzenleme:
Cahilin yasi yok. Allah once akil fikir sonra da vicdan versin insallah.
3 gram beyni olsaydi bu dana beni bosuna tepmedi. Su fesatligi birakayim derdi.
Onun yuzunden esini uzme, ona da resmi davran. Sozleri karsisinda sessiz kalma yoksa daha ileri gider nasil olsa cevap veremiyor diye.
Ve keyfine bak, istedigin zaman ailene git. Onun istedigi zaten seni bundan vazgecirmek. Onu amacina ulastirma.

:46:O danayı nereden almıştınız bacım.
Ben şimdiden alıp, tam çeneden çift tepme çalıştırmayı düşünüyorum da.
Seneye kurbana hazır ederim hayırlısıyla :)))

Emiyra gerçekten çok sabırlısın,
ben kendime sabırlı derim ama sende peygamber sabrı var maşallah.
Bu kadar olayın üstüne yine de eşinin hatırı için giderim diyorsun.

Şahsen ben bu kadarını asla kaldıramazdım,
eşimle kötü olurdum yine de kendime laf söyletmezdim ,
kendimi biliyorum çünkü :(

Kadın bir de sadece sana degil, ogluna karşı da çok fena.

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Ama bence sen bu zamana kadar susmuşsun hep ondan geliyor bu cesareti.
Bir iki defa laf söyleseydin bu kadar ileri gidemezdi.

Eşin de senin bir şey demeyecegini biliyor ondan bu kadar rahat aslında.
Yanlış yönlendirmek istemem ama bence sen bir de eşinin yanında ,
annesi böyle bir şey dediğinde bir iki laf söyle bakalım,
eşinin tavrı ne olacak?

Kayınvalide eşinden de cesaret alıyor olabilir. Bilemiyorum...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim düşüncelerin için. Haklısınız eşime tepki göstermemeliydim. ama eve gelince haklısın sen artık uzak dur sık görüşme diyen adam hastaneye gitti geldi napalım aşkım annem böyle nolursun sineye cek dedi çıktı işin içinden.. Ben eşimle cok severek evlendim. onun hatırı sevgisi olsa asla katlanamazdım zaten Allah razı olsunki beni tutuyor gözünden esirgiyor yoksa hiic katlanılmazdı. Ama bazende cok zoruma gidiyor yaa gözüme baka baka kadın bana laf sokuyor ben salağa yatıyorum sonrada kendimi yiyip bitiriyorum sac diplerim yara oldu stresten 26 yasındayım saclarım beyazladı. Hatır bişi yapsam ağız burun eğsem lafına laf yapsam neyse ama ben bubları haketmiyorum yaa..

Bu mesajı kaçırmışım,
evet sanırım haklıyım ...

eşinde suç aslında

''kıymalarımı cekmeden giderseniz Allah belanızı versin '' dediği zaman

eşin neden susma gereği duydu ki?
anladık annesi
ama bu kadarı fazla .

o anda annesine ters çıkıssaydı annesi bir daha ağzını açamazdı.:19::19:

bu zamana kadar kayınvalidenin sana ettikleri
tamamen eşinin verdiği tavizden kaynaklı.

seni savunmayıp,senden yana olduktan sonra
ne anlamı var?

yaşadıklarınız zor,üzücü durumlar.Kendinizi kontrol edebilmeniz ve sabrınız için tebrik ediyorum.
Ben konunuza farklı bir açıdan yaklaşmak istedim..Etrafında şeker hastası birçok insanla içiçe olan biri olarak, kvnizin öfkesini kontrol edememesi bana yabancı gelmedi..Maalesef şeker hastalarında diyabete bağlı olarak hastada düşünce esnekliği azaldığı için; çözüm bulma güçlüğü ortaya çıktığından kişinin öfkelenmesine neden oluyor. Kan şekeri seviyesindeki düşme ya da yükselme gibi düzensizlikler nedeniyle tahammül güçlüğü nedeniyle sinirli olup, çabuk parlayabiliyorlar.Aslında sorunu siz değil,şeker hastalığı..bu durumuda göz önünde bulundurmanızı rica ederim..

Back