Ağlayamıyorum bile...

Vllahi bakın cıkardı memesini gösterdi eşim anne cıkarma demesine rrağmen cok meraklıyız sanki pörsük memesine..

aileisnin yaptıklarını eşine mâl etme.
bu hatayı bıdaha tekrarlama bence.
bu forumda o kadar cok kadın varki, eşiyle kaynanası bir olup dunyayı zindan eden.
eşin böyle bırı oldugu için Allah-u Teala'ya sükret.

yapman gereken seyrek gorusmek, selam verıp hal hatır sorup resmiyetını bozmamak, mesafenı korumak.
bu kadar basit...

Aynen!!!
Daha neler duyacaz burada acaba?
Allahım Yarabbim yine vazgeçtim evlenmekten ben ya!

ah kiyamam canim, gercekten üzücü ve bunaltici seyler yasamisin.
iyi dayaniyorsun ben olsam coktan cinnet gecirmistim bu kadar saygisizlik ve terbiyesizlige.
10 saatlik yoldan seni ayagina getiriyor, totisinin dibinde oturan kizlarina laf gecirip isini yaptiramiyor, yol yorgunu ufak bi bebesi olan gelinine nazi geciyor
ve surat yapiyor, yetmiyor bide beddua ediyor. ALLAH islah etsin ne diyeyim.
ne kadar iyi kalplisin ki bunlari ses etmeden sineye cekebiliyorsun.
ama sanslisin tatlim, esin senin arkanda ve belli ki sana cok deger veriyor.
atsan atilmaz, satsan satilmaz. mühim olan esinle olan huzurun, o huzuru hic kimse icin kacirma ve bence esinede sirt cevirme.
o sana böyle destek olurken sen bosanicam falan dersen, adam kim icin ne icin yapiyorum der ters teper sonra.
piskologa gidebilirsin, en azindan icini dökersin ve sana kendi ruh sagligi korumak icin yardimci olur..

Vllahi bakın cıkardı memesini gösterdi eşim anne cıkarma demesine rrağmen cok meraklıyız sanki pörsük memesine..

nasıl kadınmış şok oldum
memesini çıkartıp göstermek
eşin iyi ise,seni anlıyomu hiç bişeyi sorun etme
bu insanlarla ömür geçirmek çok zor
allah yardımcın olsun,sabrını gücünü artırsın

Çok teşekkür ederim düşüncelerin için. Haklısınız eşime tepki göstermemeliydim. ama eve gelince haklısın sen artık uzak dur sık görüşme diyen adam hastaneye gitti geldi napalım aşkım annem böyle nolursun sineye cek dedi çıktı işin içinden.. Ben eşimle cok severek evlendim. onun hatırı sevgisi olsa asla katlanamazdım zaten Allah razı olsunki beni tutuyor gözünden esirgiyor yoksa hiic katlanılmazdı. Ama bazende cok zoruma gidiyor yaa gözüme baka baka kadın bana laf sokuyor ben salağa yatıyorum sonrada kendimi yiyip bitiriyorum sac diplerim yara oldu stresten 26 yasındayım saclarım beyazladı. Hatır bişi yapsam ağız burun eğsem lafına laf yapsam neyse ama ben bubları haketmiyorum yaa..

Çok hoşsunuz,
Kimse bilmesede yaptığınız iyilikleri,Allah biliyor merak etmeyin.
İnanın bu iyi niyetinizle kazanan siz olucaksınız.
En akıllıcası sizin kendinizi bozmamanız,gün olur devran döner nasılsa.

Hee birde bana annen baban ayrılar zaten nereye gidiyorsunki her bayram her bayram oğlumdan ayrılsan gidecek kapınmı var dedi. Bende ağzımı açıp istemeye geldiğinde saysaydın gidecek kaç kapım oldugunu diyemedim. ( Annem babam ayrı ama baba tarafım birbirine cok bağlıdır amcalarım cok destekdir bana bunları duysalar 1 dakika bile sessiz kalmazlar ama eşimi cok sevdikleri icin aralarının bozulmasını istemedigim icin birsey söyleyemiyorum)

canim üzülmüstür annesine... anne ne kadar kötü olursa olsun, o durumda annesini görmek icini sizlatmistir o yüzden fikri degismistir.
Üzme kendini, onun terbiyesizligine ver ve üzerine alinma.
Sen kendini biliyorsun, esinde biliyor. varsin kayinvaliden kendi saygisizliginda bogulsun.
Bazen alttan alttan cevabini esirgeme, o kadarda sessiz olma.
senden yüz buldukca iyice üste cikmis. mesafeni koy yine, anlasinlar kirildigini.

Hah işte tamda bunu istiyorum bvenim ne kadar kırıldıgımı görsünler bende insan evladıyım ot gibi yerden bitmedim etten kemiktenim ama bunu görmüyorlar anlamıyorlar varsa yoksa kızları cekmiş ben cok şanslıymışım böyle bir kayınvalideye düştüğüm için kendisi bana böyle söylüyor hanım..

Boşver be canım,sen bu kadını böyle kabul et,takma kafana.
Ama sırf bu lafları duymayacağım diyede bayramlarda memleketine gitmektende vazgeçme sakın.
Saygıda kusur etme,ama istediğin gibi yaşa,kendinden taviz verme.
Sen nasıl onu bu haliyle kabul ediyorsan,o da seni zamanla kabullenmeyi öğrenecek.

Canim yasadiklarina uzuldum. Hepimiz cekiyoruz esimizin ailesinden. Esin sana destek cikmis bu iyi bir sey. Bir daha olursa katlanamayacagini da soylemissin. Tavrini cok begendim. Keske ben de senin kadar sabirli olsaydim car car acmasaydim her seyde cenemi.

Haklısın herşeyi Allaha havale ediyorum zaten ama annemle babamın durumunu yüzüme vurması cok canımı yaktı o konuda hakkımı helal ettmiyorum öteki tarafta görüşcez onunla..

Eşinizin sürprizi, sizi düşünmesi harikulade bir şey.. Bence kendi ailesinin Kurban Bayramını rezil edeceğini bildiğinden sizin ailenize gitmek istemiş.

Eşinizin hatrına güler yüzlü olun ama pasif de durmayın. Eşiniz sizin yanınızda nasılsa kaynana kudursun dursun

O dana dana olaymııııışşş... Neyse konumuza dönelim. Eşinizin hiç bir suçu yok bence, yani düşünsenize annesi, o ne yapsın? Burada iş size düşüyor. Kendinizi ezdirmeyin, gerektiği yerde kendinizi savunun. Siz ses çıkartmadıkça kendinde o memnun olmama lüksünü bulmuş zaten ne yapsanız yaranamayacaksınız. Kötü insana iyilik yapsan anlamaz onun gibi davransan belki tırsar, deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı

Evet sırf gecen yıl hic gidemedim 2 yıl ailemi göremedim hamile oldugum icin.. Eşimin sürprizi cok hoş oldu.. Zaten eskiden sürekli gidip orda kalmak isterdi ama artık zoraki gidiyor oda herşeyin farkında. Biz eşimle cok nadiren tartışırız 8 yılda sayılıdır yani.. Tabii buda kıskanmaları icin yeterli bir sebep sanırım..

canım cok ıyı nıyetlıymıssın .allah yardımcın olsun ama boyle susarsan yıpranan uzulen hep sen olursun hıc olmadı kalbını kırmadan konusmayı denesen ama onlar anlamaz

canım cok ıyı nıyetlıymıssın .allah yardımcın olsun ama boyle susarsan yıpranan uzulen hep sen olursun hıc olmadı kalbını kırmadan konusmayı denesen ama onlar anlamaz

Ahh konuşmayı aklımdan dahi geçiremiyorum öyle bir çenesi varki ağzımı acmaya fırsat tanımıyor ki yakın cevrem cok hazırcevap oldugumu söylerler ama kadına karşı basiretim bağlanıyor sanki..kilitlenip kalıyorum ben öyle susuncada he bak haklıyımki sende susuyorsun diyor birde ölürmüsün öldürürmüsün. Ben ne anlatayım size evladım 20 gunlukken sütüm kesildi onun yuzunden birde utanmadan oğlum calısıyor catır catır mamada alır herseyide alır emmeyiversin sütünüde dedi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…