• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan yoruldum :'(

Cok dogru canim simdi erkek tarafi kizlari ezmeye calisiyor burunlarindan kil aldirmiyorlar eskiden kiz tarafina titreye titreye gidilirdi aman kiz tarafi vazgecer diye simdi sallamiyorlar ...

Aynen canm yaaa bu arada seninde ilişkin bitmiş geçmiş olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir yandan da şanslı senin gibi bir annesi var, sen mücadeleyi bırakma lütfen.

Annesi aramış annemi düğünü erteleyelim diyor, annem de yarın gelin yüzüğünüzü verelim hiçbir şey konuşmayacağım sizinle demiş. Nişanlım olacak, hala soyadını taşıdığım adamdan bir çıt bile yok. O zaman mücadeleye de gerek yok....

canım kusura bakma ama resmi nikah kıydınız mı yoksa ben mi yanlış anladım. nişanlın değil bildiğin eşin olmuş o zaman bu şahıs. zilyon prosedürle uğraşacaksın şimdi birde boşanmaydı vs. bir de küçük yerdeysen boşanmış damgası (o ne demekse artık en sinir olduğum tabir aslında) bence dava aç manevi zarar gördüğün için

canım kusura bakma ama resmi nikah kıydınız mı yoksa ben mi yanlış anladım. nişanlın değil bildiğin eşin olmuş o zaman bu şahıs. zilyon prosedürle uğraşacaksın şimdi birde boşanmaydı vs. bir de küçük yerdeysen boşanmış damgası (o ne demekse artık en sinir olduğum tabir aslında) bence dava aç manevi zarar gördüğün için

onun yanına tayin olayım diye nikahı önceden yapmıştık, aynen dediğin gibi bir de adliye aşaması var offff:ssz:

bi gelişme var mı sonseng ???

Bugün çalıştığım kurumdan burada çalışmaya devam etmek için evli vs olduğumu belgeleyen evraklar istediler. Ve ben mecburen onunla konuştum! Hayatımda bu kadar resmi ve soğuk konuştuğunu duymamıştım. Benim işimi bile hiç düşünmediğini kanıtladı. Ailesine sormadan belge falan veremezmiş. Sürüneceğimi, eski görev yerime geri döndürüleceğimi falan sandı heralde. Alttan alta bir zevk vardı sesinde, yazık. EX KV bekleniyor şimdi yüzüğünü iade edeceğim tabii gelirse...

Sıkkınım ama doğru olduğunu kalbim de biliyor artık. Sorman bile bana güç verdi, çok teşekkürler canım :ssz:

Bugün çalıştığım kurumdan burada çalışmaya devam etmek için evli vs olduğumu belgeleyen evraklar istediler. Ve ben mecburen onunla konuştum! Hayatımda bu kadar resmi ve soğuk konuştuğunu duymamıştım. Benim işimi bile hiç düşünmediğini kanıtladı. Ailesine sormadan belge falan veremezmiş. Sürüneceğimi, eski görev yerime geri döndürüleceğimi falan sandı heralde. Alttan alta bir zevk vardı sesinde, yazık. EX KV bekleniyor şimdi yüzüğünü iade edeceğim tabii gelirse...

Sıkkınım ama doğru olduğunu kalbim de biliyor artık. Sorman bile bana güç verdi, çok teşekkürler canım :ssz:

Allahin yaninda iyiligin varmis cnm evlenmeden gercek yuzunu gosterdi rabbim sana icinde merhamet olmayandan korkacaksin
hala bi cocuk gibi anasinin eteginin altina saklanan adam dan ne sana koca ne cocuklarina baba olurdu
suanda seni uzup aglatanlar zamani gelince kendileri aglayacaklar
hic uzulme cnm inan daha iyilerini hak ediyorsun rabbim yolunu acik etsin iyi insanlarla karsilastirsin insallah
mahkeme isi kolay dugun olmadigi ve ayni evde yasamadigin icin cok kisa bi surede sonuclanir

Allahin yaninda iyiligin varmis cnm evlenmeden gercek yuzunu gosterdi rabbim sana icinde merhamet olmayandan korkacaksin
hala bi cocuk gibi anasinin eteginin altina saklanan adam dan ne sana koca ne cocuklarina baba olurdu
suanda seni uzup aglatanlar zamani gelince kendileri aglayacaklar
hic uzulme cnm inan daha iyilerini hak ediyorsun rabbim yolunu acik etsin iyi insanlarla karsilastirsin insallah
mahkeme isi kolay dugun olmadigi ve ayni evde yasamadigin icin cok kisa bi surede sonuclanir

İyi dileklerin için çooooook teşekkür ederim canım. Gerçek yüzünü görmek için bunları yaşamam gerekiyormuş. Ben dağda, tek başıma, onca zorlukla işimi yaparken ağlayan adam kim, sürüneyim diye bir kağıt parçasını vermekten kaçan kim? Rabbim büyük, herkes ettiğini bulur. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Umarım mahkeme de çok sürmez ve biter bu iş tamamen.

Canım yorumları hemen hepsini okudum...Keşke evrak vs içinde aramasaydın..Çünkü o nikahı mecburiyet görenlerden sanırım..Hiç merak etme canım iş ciddiye bindiğinde yani aileler yüzyüze geldiğinde ateşleri söner..Muhtemelen de annesiyle tartışmalara başlar...Umarım hiç üzülmeden diyeceğim ama bu mümkün değil en az üzüntüyle dim dik durduğunu görür ve soğuk suğuk terler:47:

Canım yorumları hemen hepsini okudum...Keşke evrak vs içinde aramasaydın..Çünkü o nikahı mecburiyet görenlerden sanırım..Hiç merak etme canım iş ciddiye bindiğinde yani aileler yüzyüze geldiğinde ateşleri söner..Muhtemelen de annesiyle tartışmalara başlar...Umarım hiç üzülmeden diyeceğim ama bu mümkün değil en az üzüntüyle dim dik durduğunu görür ve soğuk suğuk terler:47:

Canım benim, dönüş yok bende, huyumu çok iyi bilir. Bundan sonra ölene kadar annesine "sen engel oldun" desin dursun artık...

annesine sormadan belge veremezse
annesine sormadan helaya da gidemez bu
benimex nişanlı olacak insan müsveddesiyle son kavgayı yaparken
o kadar köşeye sıkıştırdım ki sünepeyi
hoparlörü açıp annesini olaya dahil etmeye kalkıştı
o hoparlörü açarsan telefonu kapatacam dedim
aklıma o geldi
ne tuhaf değil mi anasının eteği altından çıkamadan
evlenmeye kalkmak

Son düzenleme:
:1: kahkaha attırdın ya bana Allah seni daha daha çok güldürsün :1:

Adamlara biz nişanı atıyoruz gelin yüzüğü alın, diyoruz; bu saat oldu gelen giden yok. Nasıl bir kafa bu arkadaşım?

amin seni de güldürsün
zira bu olaydan sonra bol bol gülersen daha çabuk iyileşcen
benim exnişanlı olcak yaratıkla son kavgayı ettiğimizde
ben ağzıma geleni sayıyorum
adamartık neyin kafasını yaşıyorsa güneş gözlüğün burda kaldı onu da gel al diyo
töbeeeee biz burda ayrılıyoruz ben ağzıma geleni sayıyorum
adam güneş gözlüğü diyo

amin seni de güldürsün
zira bu olaydan sonra bol bol gülersen daha çabuk iyileşcen
benim exnişanlı olcak yaratıkla son kavgayı ettiğimizde
ben ağzıma geleni sayıyorum
adamartık neyin kafasını yaşıyorsa güneş gözlüğün burda kaldı onu da gel al diyo
töbeeeee biz burda ayrılıyoruz ben ağzıma geleni sayıyorum
adam güneş gözlüğü diyo

Bunlar ne içiyorsa aynısından lazım, yoksa uyum sağlayamıyoruz

Bunlar ne içiyorsa aynısından lazım, yoksa uyum sağlayamıyoruz

inşallah seni mutlu edecek birini bulursun
çünkü mesajlarından iyi birine benziyorsun
bu adamdan kat kat iyisine layıksın
belki Allah gözün açılsın diye sana bunları gösterdi
bana da onun izlediği iğrenç pronoları göstermişti
ondan sonra zaten pamuk ipliğiyle bağlı olan birliktlik
söküldü geldi

inşallah seni mutlu edecek birini bulursun
çünkü mesajlarından iyi birine benziyorsun
bu adamdan kat kat iyisine layıksın
belki Allah gözün açılsın diye sana bunları gösterdi
bana da onun izlediği iğrenç pronoları göstermişti
ondan sonra zaten pamuk ipliğiyle bağlı olan birliktlik
söküldü geldi

bir süre süt içtim dilim yandı modunda takılmayı planlıyorum. bak sen beni, ben seni şurda 2-3 msjda tanıyoruz en azından anlamaya çalışıyoruz da bunlar bizi tanıyamamış. senin için geçmişte kalmış, güçlüsün ve güç veriyorsun, ben de geçmişte bırakmış olmayı diliyorum bir gün...

bir süre süt içtim dilim yandı modunda takılmayı planlıyorum. bak sen beni, ben seni şurda 2-3 msjda tanıyoruz en azından anlamaya çalışıyoruz da bunlar bizi tanıyamamış. senin için geçmişte kalmış, güçlüsün ve güç veriyorsun, ben de geçmişte bırakmış olmayı diliyorum bir gün...

yaaaaa sorma
öküz tanımak için gayret bile etmezdi
bir gün ben buna çıkıştım sen beni ne kadar tanıyorsun ki
bu da ne cevap verdi : aynı eve girince tanırmışız !!!!!!
şu anda en iyi arkadaşımla gırgır konusu yapıyoruz hergün bu olanları
sen bence güçlüsün zaten hiç salya sümük modunda takılmıyorsun
çok akılcısın ve yaşadığın üzüntüye rağmen görüşün açık ve net

yaaaaa sorma
öküz tanımak için gayret bile etmezdi
bir gün ben buna çıkıştım sen beni ne kadar tanıyorsun ki
bu da ne cevap verdi : aynı eve girince tanırmışız !!!!!!
şu anda en iyi arkadaşımla gırgır konusu yapıyoruz hergün bu olanları
sen bence güçlüsün zaten hiç salya sümük modunda takılmıyorsun
çok akılcısın ve yaşadığın üzüntüye rağmen görüşün açık ve net

durumumu net bir şekilde anlayacağına bütün kalbimle inanıyorum. sadece ona verdiğim değere üzülüyorum ve tabi kendime. ne de olsa artık bir etiketim var, nişandan ayrılmış, düğünsüz evlilikten dönmüş biriyim ben. ben bu aileye gelin olacakmışım baksana adamlar gelcez deyip gelmiyorlar! :47:

durumumu net bir şekilde anlayacağına bütün kalbimle inanıyorum. sadece ona verdiğim değere üzülüyorum ve tabi kendime. ne de olsa artık bir etiketim var, nişandan ayrılmış, düğünsüz evlilikten dönmüş biriyim ben. ben bu aileye gelin olacakmışım baksana adamlar gelcez deyip gelmiyorlar! :47:

peeeeeh
nişandan dönsen ne olacak
bırak allah aşkına
devir değişti artık
düğünsüz evliliği de karşına çıkacak olan yeni adaylarına her şekilde açıklarsın
gerisinin de ne dediği ne düşündüğü önemli değil
hiiiiç kafana takma rahat ol
etiket de neymiş
canımı sıktı bastım tekmeyi diyeceksin

peeeeeh
nişandan dönsen ne olacak
bırak allah aşkına
devir değişti artık
düğünsüz evliliği de karşına çıkacak olan yeni adaylarına her şekilde açıklarsın
gerisinin de ne dediği ne düşündüğü önemli değil
hiiiiç kafana takma rahat ol
etiket de neymiş
canımı sıktı bastım tekmeyi diyeceksin

:1: çok havalı olur bak bu :1:

Merhaba kızlar. Uzun zamandır türlü konularda bu forumdan yardım aldım ama bir gün bu konuya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Birçok konu okudum sabahtan beri. benim durumumda olan çok kişi varmış, kimi çözmüş kimi çaresiz kalmış. Sanırım ben de çaresiz kalanlardanım.

2,5 yıllık bir birlikteliğim var ve geçen yaz evlenmeye karar verdik. Kız isteme, nişan, resmi nikah vs. aşamalarından hiçbirinde sıkıntı yaşamadık şimdiki kadar. Ne olduysa bir hafta önce oldu. Ben, nişanlım ve ailesi aynı şehirdeyiz ailem başka şehirde. Ailem geçen hafta çeyizimin bir parçasını getirdi ve o akşam babam onlara yemeğe gitmek istemedi, çok yorgundu biraz dinlendi onlara çaya gittik, ertesi gün ailem geri döndü. Onların gitmesini fırsat bilen kayınvalidem evime geldi ve beni çocuk gibi azarladı. arada samimiyet yokmuş, neden ailem onlarda yemek yememiş, ben onu aramıyormuşum artık (ki her haftasonu onları ziyaret ederim.) vs vs saçma sapan uzun zamandır biriktirdiği belli olan bana göre ufak tefek ama sinir bozucu şeyler söyledi. Ben gerektiği kadar cevap verdim kendimi bozmadan. O gün nişanlımla da görüştük hiçbir sorun yoktu, onların sorun olarak gördükleri şeyleri de çözmeye karar verdik. Biz ailelerin arasında kalmayalım dedik. Dedik de uyan olmadı. Akşamına kavga etmeye başladı benimle. Ama normal sözler değil söyledikleri. Bana, sevgime, bu evliliğe inanmıyormuş, güvenmiyormuş falan filan. birkaç gün görüşmedik sonrasında kesin karar verelim diye oturduk masaya. Olumlu çıktı kararımız. Dün gelinlik provasına gittik, ilişkimiz için güzel kararlar aldık. Bir ara durgundu "bitireceksen burada bitsin" dedim. "sen ilk ve teksin senden sonrası olmaz" dedi. Eski biz olmaya karar verdik ama akşam yine kavga hem de sudan sebeple. Borca harca düğün yapılıyormıuş, beni artık tanıyormuş vs.

Ben hiçbir olayı aileme yansıtmadım üzülmesinler ve ben bu kişiyi tercih ettim diye. Ancak son kavgada dayanamadım. Kayınpederim babama mesaj göndermiş kandil için "çocuklar güvensiz, ilgilenin" diye not düşmüş. Annem kayınvalidemi aramış buz gibi cevaplar vermiş. Ailemin de benim de bu muameleye tahammülü kalmadı. Sabah feci hastaydım gel doktora gidelim dedim cevap bile vermedi. Sonradan farkettim ki telefondan engellemiş, sosyal siteden silmiş. Ailem gelip konuşacak ama çözüm odaklı bir konuşma olamayacak, artık istemiyorlar. Ben ise her şeyi yaşadığım, hala çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım dünyadaki tek insandan ayrılmak istemiyorum. Ama bu tavırlara karşı sevgim yetmiyor, düzelmiyor hiçbir şey. 25 gün sonra düğünümüz olacaktı. Şu mübarek günde ağlamaktan yoruldum :43:

bekara karı boşamak kolay diyeceksin şu yazdıklarımdan sonra ama inan ki evlendiğinde kv baskısı daha da artacak sevdiğin adam daha çok anneci olacak gene de sen bilirsin....

Back