canım bende durumdaydım geçen sene.Nikah yapıldı,ev düzüldü,gelinlik alındı ,düğüne 2 ay kala annesinin dolduruşuna gelerek nişanı attı.
O zamanlar çok zor geçiyor,ne çalışabildim ne yemek yiyebildim 3 ay boyunca4 ay sonrada boşandık ama şuan diyorum ki ne aptalmışım o gözyaşlarıma değermiymiş hiç?Öyle bir insanla ömür geçer miydi ,sürekli dolduruşa gelip beni üzecekti..
Şuan tekrar nişanlandım bir başkasıyla ve o kadar iyi biri ki anlatamam,ailesini hiçbirşeye karıştırmıyor kesinlikle dengeyi kurabiliyor.Kısmetse 2 ay sonra düğünümüz var.Şimdi sana ne söylense boş geliyordur ama inan ben şükrediyorum nişanı attığı için,karşıma şimdiki nişanlım gibi kıymetimi bilen biri çıktı sayesinde..
Hayırlı ise hakkında toparlarsınız umarım;ama değilse de hiç üzülme inan karşına daha iyi biri çıkıyor kalbin temizse.Bir genç kızın duygularıyla oynamak hiçte kolay birşey değil ki bir de bu evlilik üzerine..Evliliği bu kadar basit gören biriyle yuva kurmak,çocuk yapmak,ömür geçirmek bir daha düşünülmeli bence..
Kalbini ferah tut hakkında hayırlısı canım
yazdıkların için çok teşekkür ederim canım. sana mutluluklar dilerim. sadece hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum bu saatten sonra....