• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan yoruldum :'(

canım bende durumdaydım geçen sene.Nikah yapıldı,ev düzüldü,gelinlik alındı ,düğüne 2 ay kala annesinin dolduruşuna gelerek nişanı attı.

O zamanlar çok zor geçiyor,ne çalışabildim ne yemek yiyebildim 3 ay boyunca:(4 ay sonrada boşandık ama şuan diyorum ki ne aptalmışım o gözyaşlarıma değermiymiş hiç?Öyle bir insanla ömür geçer miydi ,sürekli dolduruşa gelip beni üzecekti..

Şuan tekrar nişanlandım bir başkasıyla ve o kadar iyi biri ki anlatamam,ailesini hiçbirşeye karıştırmıyor kesinlikle dengeyi kurabiliyor.Kısmetse 2 ay sonra düğünümüz var.Şimdi sana ne söylense boş geliyordur ama inan ben şükrediyorum nişanı attığı için,karşıma şimdiki nişanlım gibi kıymetimi bilen biri çıktı sayesinde..

Hayırlı ise hakkında toparlarsınız umarım;ama değilse de hiç üzülme inan karşına daha iyi biri çıkıyor kalbin temizse.Bir genç kızın duygularıyla oynamak hiçte kolay birşey değil ki bir de bu evlilik üzerine..Evliliği bu kadar basit gören biriyle yuva kurmak,çocuk yapmak,ömür geçirmek bir daha düşünülmeli bence..

Kalbini ferah tut hakkında hayırlısı canım:(

yazdıkların için çok teşekkür ederim canım. sana mutluluklar dilerim. sadece hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum bu saatten sonra....

kızlar bitti...
acı,hüzün, hayalkırıklığı, hiçbir şey düşünmek, hissetmek istemiyorum şu an...
bilgisi olan arkadaşlardan boşanma ile ilgili bilgi vermelerini rica ediyorum...
okuduğum kadarıyla 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyor. ancak bizim düğünümüz olmadı, aynı evde yaşamadık. anlaşmalı boşanmak ve bunun bir an önce bitmesini istiyorum. nasıl bir yol takip etmeliyiz? yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar bitti...
bilgisi olan arkadaşlardan boşanma ile ilgili bilgi vermelerini rica ediyorum...
okuduğum kadarıyla 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyor. ancak bizim düğünümüz olmadı, aynı evde yaşamadık. anlaşmalı boşanmak ve bunun bir an önce bitmesini istiyorum. nasıl bir yol takip etmeliyiz? yardımcı olursanız sevinirim...

erkek olan yumruğunu masaya vurur
dolduruşa gelmez bu benim sevdiğim kız
ben bunu bırakmam der
şu anda canın yanıyor ama
sen aslında bir kötülükten kurtuldun
bu adamdan bişe olmaz
kız gibi nazlanan adamdan sana hayır gelmez
uzun bir tatile çık sana önerim

erkek olan yumruğunu masaya vurur
dolduruşa gelmez bu benim sevdiğim kız
ben bunu bırakmam der
şu anda canın yanıyor ama
sen aslında bir kötülükten kurtuldun
bu adamdan bişe olmaz
kız gibi nazlanan adamdan sana hayır gelmez
uzun bir tatile çık sana önerim

doğuya doğru 2 senelik bir tatil planlıyorum zaten, ben gitmezsem devlet zorla gönderecek :53:
nasıl kurtulacağım bu işten adli olarak? :44:

kızlar bitti...

doğuya doğru 2 senelik bir tatil planlıyorum zaten, ben gitmezsem devlet zorla gönderecek :53:
Anlasmali bosanman su an icin mümkün degil
Cekismeli olabilir ancak
Yanlis biliyorsam duzeltin arkadaslar
Sen şu an bunlari dusunme
Bunlar bi sekilde halledilebilr
Nasil iyilesebilirsin onu dusun

doğuya doğru tatili ben de yaptım
çok güzeldi
bakarsın çok hayırlı şeylerle karşılaşırsın
doğu hizmetimi çoktan tamamladığım halde
anca bu sene batıya dönecem
adli yönü de bir avukata versen o takip etse
sen hiç kafanı yormasan

doğuya doğru tatili ben de yaptım
çok güzeldi
bakarsın çok hayırlı şeylerle karşılaşırsın
doğu hizmetimi çoktan tamamladığım halde
anca bu sene batıya dönecem
adli yönü de bir avukata versen o takip etse
sen hiç kafanı yormasan

gitmek istiyorum buradan, her yerde o varken yaşamak çok zor....
bugün avukata sormuş, 2 ay içinde biter demiş. ben sordum düğün olmadığı için hemen biter dediler...
yeni görev yerine gitmeden bitsin istiyorum. aklım karışık adli boyutta...

gitmek istiyorum buradan, her yerde o varken yaşamak çok zor....
bugün avukata sormuş, 2 ay içinde biter demiş. ben sordum düğün olmadığı için hemen biter dediler...
yeni görev yerine gitmeden bitsin istiyorum. aklım karışık adli boyutta...

adli boyut bence en kolayı
bununla kafanı yorma
sen kendini çarçabuk toplamaya bak
il dışı da 16sında açılacak zaten
sanırım sen de tercih yapmak zorundasın il dışında

Birinin okuması bile çok rahatlattı, çok teşekkür ederim orada olduğun için. Böyle bir insan hiç değildi ama kim (cevap kayınvalidem) dolduruyorsa artık beni dinlemiyor bile. Ki bizim sadece düğünümüz kalmıştı, her şey tamamdı. Ben sadece onun için geldim buraya :43:

Seni şimdi dinlemeyen dolduruşa gelen evlenince neler yapar. Bana çok bişey kaçırmış gibi görünmüyosun. İnan evlendikten sonra uğraşmak daha zor kv ile. Prenses gibi kızsın inşallah seni harika bi ailenin harika oğlu alır ;) üzme tatlı canını bence. Annesindrn göbek bağı kesilmemiş adamlar evlnmemeli bence.
Bi arkadaşın dediği gibi kalmış 1 ay aman tatsızlık çıkmasın deme,arkana bile bakma mutsuzsan. Benim 2 tane arkadaşım evlendikten 4 ay sonra boşandı adamın ailesi yüzünden. İnşallah anlatabilmişimdir.

Hem o nedir ya ergen gerisi sefil gibi yok engelle yok arkadaşlıktan çıkar. Evlenicek adamın olgunluğuna bakın. Hiiiiiiç arkana bile bakma bence güzel kız ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah kıyamam..
Bu tatlı telaşlar en güzel zamanlar olmalı halbuki.
Bu kadar küçük şeylerde nişanlının sana tavır alıp ailesinin yanında olması ilerisi için sana bir işaret olmalı bence. Forumda okuyorsundur ailesinin etkisinde kalan erkeklerin eşlerine çektirdiklerini.
Sevdiğin insan olduğu için şu anda bu durumun mantıklı yanlarını düşünemiyor olabilirsin ama ileride belki de iyi ki olmamış diyeceksin. Sonuçta nişanlılık gibi canım cicim dönemde senin yanında olmayan evlilikte hiç yanında olmayacaktır.

Seni şimdi dinlemeyen dolduruşa gelen evlenince neler yapar. Bana çok bişey kaçırmış gibi görünmüyosun. İnan evlendikten sonra uğraşmak daha zor kv ile. Prenses gibi kızsın inşallah seni harika bi ailenin harika oğlu alır ;) üzme tatlı canını bence. Annesindrn göbek bağı kesilmemiş adamlar evlnmemeli bence.
Bi arkadaşın dediği gibi kalmış 1 ay aman tatsızlık çıkmasın deme,arkana bile bakma mutsuzsan. Benim 2 tane arkadaşım evlendikten 4 ay sonra boşandı adamın ailesi yüzünden. İnşallah anlatabilmişimdir.

Hem o nedir ya ergen gerisi sefil gibi yok engelle yok arkadaşlıktan çıkar. Evlenicek adamın olgunluğuna bakın. Hiiiiiiç arkana bile bakma bence güzel kız ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımmm benim, bütün güzel sözlerin için çok ama çok teşekkürler, ne kadar iyi geldiğini bilemezsin. Bitti zaten güzelim, sadece soyadından da kurtulma çabasındayım, ne olursa olsun geri dönüşü yok artık.

adli boyut bence en kolayı
bununla kafanı yorma
sen kendini çarçabuk toplamaya bak
il dışı da 16sında açılacak zaten
sanırım sen de tercih yapmak zorundasın il dışında

bugüne kadar bekledim belki aklı başına gelir diye, adam evrak bile vermedi canım. demek ki düzeltme fikri bile yokmuş. mecbur isteyeceğim artık, 3.bölgeye geri dönüş...

bugüne kadar bekledim belki aklı başına gelir diye, adam evrak bile vermedi canım. demek ki düzeltme fikri bile yokmuş. mecbur isteyeceğim artık, 3.bölgeye geri dönüş...

çok bişe kaybetmedin emin ol
bu kişiden bişey olmaz
adam gibi adam bütün dünyayı karşısına alır
insan ister istemez üzülüyor ama değmez yani

çok bişe kaybetmedin emin ol
bu kişiden bişey olmaz
adam gibi adam bütün dünyayı karşısına alır
insan ister istemez üzülüyor ama değmez yani

Bu daha iyi mi daha kötü mü bilemiyorum. Böyle değmeyen bir insana bunca zaman değer, emek, sevgi verdiğim için kendimi de değersiz hissediyorum...

Bu daha iyi mi daha kötü mü bilemiyorum. Böyle değmeyen bir insana bunca zaman değer, emek, sevgi verdiğim için kendimi de değersiz hissediyorum...

ilk başlarda öyle oluyor ben bu hatayı nasıl yaptım diyorsun
bu doğal bir üzülme süreci
onu atlattıktan sonra bişeyin kalmayacak
yeni ve doyurucu ilişkilere yelken açarsın sonra
düzelirsin üzülme

ilk başlarda öyle oluyor ben bu hatayı nasıl yaptım diyorsun
bu doğal bir üzülme süreci
onu atlattıktan sonra bişeyin kalmayacak
yeni ve doyurucu ilişkilere yelken açarsın sonra
düzelirsin üzülme

:1: annem burdan çeyiz-eşya için yeni hayaller peşinde, kahve falında uzun boylu birini gördü bile, sen de yeni ilişki diyorsun :1:

:1: annem burdan çeyiz-eşya için yeni hayaller peşinde, kahve falında uzun boylu birini gördü bile, sen de yeni ilişki diyorsun :1:

ya ne olcaktı
oturup ömrünü mü çürütecektin
biri çıkınca değerlendirecen
o da ne hali varsa görsün
hayat böyle

Hakkınızda hayırlısı olsun okudum yaşananları bence hayırlı olmuşa benziyor evlilik öncesi stres sıkıntılar kavgalara da eyvallah ama bu bambaşka bir şey daha şimdiden böyleyse evlilikte her gün huzursuz ve ağlıyor olabilirdiniz hayırlısı:16:

Hakkınızda hayırlısı olsun okudum yaşananları bence hayırlı olmuşa benziyor evlilik öncesi stres sıkıntılar kavgalara da eyvallah ama bu bambaşka bir şey daha şimdiden böyleyse evlilikte her gün huzursuz ve ağlıyor olabilirdiniz hayırlısı:16:

herkesin hakkında hayırlısı olsun, o da böyle olsun istemezdi eminim ama kalbi kadar aklını da kullanmalı insan

Back