Ağlamaktan kurudu gözyaşlarım...

Çalışıp kazandığınız parayla "tek başınıza" ya da arkadaşlarınızla bir güzel tatil yapın.. Eğlenin...
Sadece sizin paranızla tatil hayalleri kuran bir adamdan hayır gelmez...
Üzülmeyin diyeceğim ama, insanın elinde değil...
İnşallah bir an önce unutursunuz...

yeni uyandım rüyamda onu gördüm . bugün bir sınavım var ve işe gitmem lazım. şuan midem bulanıyor acaip üzüntü mideme vurdu. dua edin arkadaşlarım benim için çok güçsüzüm şuan

yeni uyandım rüyamda onu gördüm . Bugün bir sınavım var ve işe gitmem lazım. şuan midem bulanıyor acaip üzüntü mideme vurdu. Dua edin arkadaşlarım benim için çok güçsüzüm şuan

ayrılmaya karar vermekle en iyisini yapmışsın, biraz zaman geçsin inan bana sende bunun kendin için en hayırlısı oldunu daha iyi anlıcaksın. Lütfen üzülmemeye çalış, o aklına gelince başka şeylerle ilgilen, arkadaşlarınla vakit geçir vs. Dualarımızda seninle inşallah atlatıcaksın.

evet sabah daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim. bir insan sürekli mutsuz olamaz mutlu olamadığı gibi zaman zaman hatırlayacağım ama geçicek . sizler sayesinde daha da eminim doğru karar verdiğime

ikimiz için yaptım beraber tatile gitmek istiyordun anca böyle para ayarlayabilirim dedim o da ikna oldu.

şu benim kafama çok takıldı...... ama çok....
bu ilişkide pantolon giyen taraf senmisin? bu adam etek mi giyiyor? karısının gönlünü almaya çalışan bir koca gibi davranmışsın..
sırf o tatile gitmek istiyor diyemi işe girdin?
ve o sırf sen onu tatile götürecen diyemi kabul etti?

ben erkek olsaydım böyle birşeyi asla kabul etmezdim. istersen beni hawaii adalarına götür, ben kararımdan tatil için veya para için dönmezdim.
ayrıca çalışıp çalışmayacağına karışmazdım hoş, ama neyse.... hadi karıştım diyelim, ilk başta ne dediysem o geçerli olmaya devam ederdi, caymazdım.

Son düzenleme:

ben kendi borçlarımı ödemek telefonumu yenilemek için çalışmak istiyordum ama o kızınca gönlünü alayım diye öyle dedim ben de sizin gibi düşünmüştüm asla kabul etmez diye .çünkü ben olsam kimsenin emeğiyle kazandığı şeyden hak almam . üstelik ben bir bayanım gerçekten bir ihtiyacı olsa canımı bile veririm ama sırf o eğlensin diye ben çalışıcam yok ya daha neler. bunu yüzüne diyemedim o yüzden ayrılmak istedim. en başından belli oldu ilerde nasıl davranacağı şimdi o kendince haklı ben durduk yere küçük şeyleri büyütüp ayrıldım .bana ulaşamayınca eminim iş yerime gelicektir o zaman ne yapıcam bilemiyorum söylemeli miyim yüzüne?

ben olsaydım herşeyi tek tek yüzüne söylerdim
içimde kalsında kansermi olayım

ben olsaydım herşeyi tek tek yüzüne söylerdim
içimde kalsında kansermi olayım

iş yerime geldi bugün gülerek . ben de kimin geldiğine bakmak için gittim ben gelemem diyip kapıyı kapadım yüzüne dönüp gitti arkasından bakarken içim acıdı ama dayandım. çıkışımda istemeden gözlerim onu aradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…