- Konu Sahibi nalanbilek
-
LÜTFEN AĞLAMAYIN..BU DURUMDA ÇOK ÜZÜLDÜM SİZİN İÇİN ama lütfen biraz kendinize güvenip bazı söylemeniz gerekn sözleri söylemelisiniz.ne söylemeniz gerektiğinizi anlamış olmalısınız ve çekinmeyin asla.. hatta bunu telefonda değilde yüzyüze vee ayrıca yüzyüze geldiğinizde de yelkenleri hemen suya indirmeden konuşun. bu çok basit bir konu değil özelliklede maaşınızla tatil yapmak..afedersiniz ama bende bir bayan olarak bu sözü kullanan erkekten şüphelenirim..ve zoruma gitti size böle sölemesi..sonuçta bayanı ancak bayan anlayabilir:))erkekler biraz kütüktür hepimizinde bildiği gibi:)
çok içim acıyor ben ona her şeyimi verdim herşeyiyle ilgilendim yanında oldum o hep beni itti yapıp edip özür diledi artık kaldıramıyorum çok ağır geliyor ayrılalım diyorum seviyorum ayrılmayalım diyor ben de kimseye acı çektiremem keşke bıraksa beni mecbur kalsam onsuz olmaya.ellerim acıyor yazarken bile çok yorgunum hem fiziken hem ruhen tükendim. keşke diyorum keşke değer vermeseydim karşıma çıkmasaydı yüreğim acıyorrrr
Diger konunuzu okumadim ama yoruldum, dediginizde "cikmayacaksin parani al oyle cikarsin" diyen biri bana gore dusuncesiz degil kabadir.
Gereken tepkiyi verseydiniz keske.
Yoruldum diyorum ne alaka isten cikmam ne alaka para alacak olmam deseydiniz.
Siz birlikte tatile gidelim diye mi girdiniz ise?
Burada onun payi nerede?
Bir ay daha erteleyin o da calissin bi aylik. Ondan sonra gidin oyleyse.
lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi..ve hiç bir şey içinde pişman olmayın bunlar bir tecrübe..böle düşünün lütfen..ve şunu farkeetim siz onun her dediğini yapıyorsunuz ama o sizin hiç bir sözünüze önem vermiyormuş gibi hissediyorum çünkü sizayrılalım dediğinizde seviyorum ayrılmam diyor ve yine onun sözüne geliyorsunuz.yapmayın lütfen biraz burnunu sürtünüz..size önem vermesini kaybetme korkusunu siz değilde o hissetsin..buda sizin elinizde ipleri ona vermeyin ipler daima sizde olmalı..!!
daha önce de ayrılmak istedim belki beş altı kez ama gerçekten yapacak başka birşeyim olmadığındandı . şimdi dediğimde sen bana hep ayrılalım dedin ben hep gururumu yendim hep ayrılmayalım dedim diyor. bu sefer ben vicdan azabı duyuyorum çünkü biri beni istemediğini açık açık söylese ben duramam yanında. hatasını söylüyorum ben düşüncesizim sen yardım et diyor nasıl yardım edilir ben de şaştım kaldım .
sen de çalış dediğimde ben sınava çalışıcam dedi. ben diyemedim parayı önemseyen biri değilim öyle anlaşılmaktan korktum kırmaktan korktum . benim kırıldığım nokta düşüncesizliği kabalığı . bu anlattıklarım son şeyler oldu daha önceleri de var ve artık birikti.yapmıyacağım artık kavga etmicez diyor onu geçtim sen ağlak birisin alıngansın triplisin ne var bunda diyor kendi hareketlerine kızdığımda
tepkiden ziyade ne zaman yanlış yapsa sen bana bunu yaptın ben böyle yapmıyorum kırıldım diyorum bir şey değişmiyor değişmeyecek de. illa kaybedince mi anlayacak bazı şeyleri? o zaman da iş işten geçicek ben istemeyeceğim ne acı hep aynı sonMutlaka para muhabbeti yapmak cok sikintilidir daima.
Ama ben hanimlarin her seyi bu kadar yuklendiginde cok ezildiklerini, erkeklerin fazlasiyla rahata alistiklarini goruyorum.
Fedakarlik karsilik istenildigi icin yapilmaz ama tesekkurden takdirden aciz insanlardan hoslanmiyorum.
Ve daha esiniz bile degilken fedakarliklarin belli oranda dengeli olmasi gerektigine inaniyorum.
Ve gonul alabilen biri olamadigini goruyorum.
Tepkinizi koyun. Mutlaka tepkinizi koyun.
o zaman yardım et..!!açıkça söyle susma:))ne hissettiğini söyle ona kendi düşüncelerini paylaş onunla..siz susmaya devam ettikçe çok yıpranırsınız ve sonrada nasip işleri bunlar diyelim ki ayrıldınız tamamıyla sonra size yazık olmayac kmı değermi diye düşünmeyecek misiniz keşke dememk için herşeyi dürüstçe ve açıkça söyle
söylüyorum ama ben de yoruldum insan empati kurar en azından o bana nasıl davranıyor ben nasıl diye. zaten içinde merhamet olmayan insandan pek bir şey beklenilmez . dersten kaldım derim zaten gitmedin oh çok iyi olmuş hakettin der. nasıl bir ateşe atmışım kendimi cayır cayır yanıyorum
lütfen beni yanlış anlamayın.amaaa kesinlikle bitirin bu ilişkiyi derim..gerçekten ileride daha çok zorlanırsınız..tabi siz istediğinizi yapmalısınız..ama bir bayan arkadaş olarak sizin üzülmenizi istemem:))hayırlısı olur inşallah..^^
haklısın galiba . zaten annem en başından hiç tanımıyorum ama içimde kötü bir his var bu çocukta var birşeyler diyip duruyordu . ve ana yüreği hisseder. en iyisi yol yakınken dönmek daha bir yılımızı doldurmadık . tecrübe diye bakacağım en atlatabileceğim zaman bu zaman işteyken oyalayabilirim kendimi. ama direk ayrılalım böyle böyle yaptın demek istemiyorum yavaş yavaş kendimi geri çeksem_?
içim acısa da vazgeçiyorum ondan. hiç bir şey demeyeceğim hattımı kırıp yeni hat alırım yarın. faceten de msnden de silerim son bir msj atarım bitti derim.teşekkür ederim iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?