- Konu Sahibi nalanbilek
merhaba arkadaşlar bir iki hafta önce işimle ilgili bir konu paylaşmıştım ailem izin vermiyordu özellikle babam ama ne yapıp edip başladım işime dün hayırlısıyla. ama erkek arkadaşımdan beklediğim ilgiyi göremiyorum . en başından anlatayım bana part time olursa çalış demişti bende tamam dememe rağmen full time eleman aradıkları için kabul ettim.daha sonra haklı olarak bana kızdı benim sözüm geçmiyor mu diye. ben de o an kızmasın diye ikimiz için yaptım beraber tatile gitmek istiyordun anca böyle para ayarlayabilirim dedim o da ikna oldu. dün işe girdim çıkışıma geldi çok yorgun olmama rağmen yürüdük beraber vakit geçirelim diye . babalar günü için hediye bakmak istedi ama ben tükenmiştim bakmayalım dedim o inat etti ama ben de ettim ve bakmadık. yoruldum dediğimde çıkmıcaksın bir ayını doldur paranı al öyle çıkarsın tatile gidicez o parayla dedi. kendisi hazırlık sınıfında kalabilme ihtimali yüzünde çalışmadı evde ders çalışıcakmış sözde.ama dün beni eve bıraktıktan sonra arkadaşlarıyla buluşup bir kafeye gitti gece 1 de eve gitti tramvay saati geçtiği için evine yürüdü ben de kıyamadım yolda bir şey olursa diye eve girene kadar onunla konuştum.üstelik sabaha final sınavım vardı . her neyse ben sevdiğim için fedakarlık yapmaktan gocunmuyorum. bu sabah da finalimden sonra aradı benimle konuşurken bilgisayarla uğraşıyor sadece kısa cevap verip dinliyordu ben de sinirlendim rahatsız oluyorum işin varsa sonra ara dedim hayır dedi en nihayetinde kapattı.bir iki saat sonra işe girdim işteyken telefonuma bakamıyorum o msj atmış bir kaç saat sonra gördüm müsaitsen yarın buluşalım mı demiş merak ediyorum yoruluyor musun demiş. ben de yemek aramda aradım çaldı çaldı sustu telefonu msj da atmadı sadece arayamadığını bildirmek için ödemeli çağrı bıraktı aslında konuşması var ama annesi yanındayken arayamıyor ailesi beni bilmesine rağmen ne hikmetse.her neyse işten çıkma saatimi söyledim ararsan konuşuruz dedim onu işteyken bile düşündüğümü hep aklımın onda olduğunu söyledim. o ne yaptı ? hiç bir şey . bir mesaj atamaz mıydı bütün gün evdeydi çok mu zordu. çıkışta aramadı. ama ben çıktım evdeyim vs diye durum bildirdim. sonra msn e gelir misin dedim aradı sessiz sessiz konuşarak yattım ben bugün yarın konuşuruz diyip birşey dememe fırsat vermeden kapattı. aklıma takılan çok şey var sizce ne yapmalıyım onu herşeyden çok seviyorum sanırım hatayı da burda yapıyorum. bana kötü davranmamaya çalışıyor ama yapısı bu çok ama çok düşüncesiz .eve geldim face ine baktım pazar günü pikniğe gidicekmiş sınıfıyla arkadaşları beni de çağırmış bilmiyorum gelemez herhalde demiş bana sormadı bile onu geçtim ben orda çalışırken nasıl oluyor da eğlenebiliyor* sonra benim paramla tatile gitmeye niyetleniyor? hadi ben demişim de ben olsam o senin alın terin çok yorularak kazanıyorsun kıyamam ben senin parana ortak nereye yeterse oraya der ama nerdeee . ağlaya ağlaya bir hal oldum artık benim üzülmem de onda bir etki yaratmıyor yine bildiğini okuyor.![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)