sorun kendi ailesinede para vermiş olması meselesi değil
istemeden istemeyede fark var
bilmem anlatabiliyormuyum
hiç bir evlat ailesinin ihtiyacı varken parasını sakınmaz ki
aslında saflık ve iyi niyetli olmasından ziyade
babasınıda anlattı
tam olarak sırtını dayıyabileceyi
problemlerini anlayacak ve çözmesinde yardımcı olacak bir aile bulamaması olabilirmi
kimse böyle bir yüzyılda bu kadar iyi niyetli yada saf olamaz diye düşünüyorum
elini kolunu bağlı hissetmesi olabilir kanaatimce..
ben bekarken babamdan çok çektim çok dayaklar yedim içer içer döverdi beni.
cnm ailemi karıştırmak istemiyorum ailem çğrenirse heleki babam çok kötü olur birbirimize düşman oluruz.babam bu konuda çok hassas çünkü çalışmaya başladığımda bana dediki ben seni oraya çalışasın onlara bakasın diye evlendrmedim dedi.bende yok baba kendi isteğimle çalışıyorum dedim ki kendi isteğimle çalışıyorumda.eğerki bu olanları anlatırsam çok sıkıntılar olur çok
Babanı burada çok kötü,umursamaz,kızına değer vermeyen bir cani olarak tanıtmışsın.
Burada ise kızına değer veren,onu başkalarının sömürmesine,kullanmasına izin vermeyen,kızının üzerine titreyen bir baba modeli vermişsin.
Bir çelişki var ama anlayamadım.
Neden biliyomusun çok açık ve net olarak söylüyorum benim babam çift karakterli bi insandır.dahada ötesi yok.ve yemin ediyorum amcalarımdan kuzenlerime kadar herkes şunu sölemiştir bana böle bi babadan böle evlatlar yetişti hayranım size derler yoksa çoktan sokaklara düşerdiniz derler.eminim bu açıklayıcı olmuştur.
Güzelim o zaman babandan korkma,başka aile büyüklerin var nasılsa,
mutlaka onların haberi olsunki sana arka çıksınlar.Tek başına altından kalkamayabilirsin.Hata üstüne hata yaparsın,buradada sadece sorununu anlatmakla kalırsın
aksine kafan dahada çok karışır.
1.5 milyar tazminat aldım dedi meğer 10 milyar almış ki bunu çok sğalam bi yerden duydum.evden kimse bilmiyo bu durumu tabi.maşşınıda eksik sölemiş hep o kadar parayı ne yaptı bilmem.günahınıda lamka isteme ama.
babamada anlatsam yine sahip çıkar yaa çok karışık bi durum yani babam çok değişik biinsandır.bana en ufak bişi olsa dünyaları yıkar.bize karşı hep farklıır dışarıya farklıdır.yapıcanı bize yapıyodu.hani asla korkum yok çok şükür babam arkamda ama yaptıklarınıda unutamam.eminim bu yazdıklarım sizede garip gelmiştir ama hepsi doğru ve gerçek.
lucky,eşinde sana yalan söylüyor,evde yatmasının bir nedeni olmalı,belkide paraya ihtiyacı yok.Sadece kendini düşünen bir insan olduğu belli
Burada sen bu yalanı öğrenmişsin ama hesap soramamışsın bile..ee eşinde biliyorki,sorgulamayan bir karısı var istediği gibi kullanıyor seni.
Kusura bakma ama senin anlatımınla bunlar çıkıyor ortaya.
cnm benim ben kalkıp böle böle bi yalan var desem ben yalancı çıkarım çünkü nasıl karakterde bi insan olduğunu ben biliyorum.ki eşimede anlattım bu durumu bak annene söyleyelim dedim ama söylersek çok büyük bi hayal kırıklığı yaşarlar dedi heleki babam çok güveniyo ablama yıkılır dedi
Hayır..ailesine söylemesinden bahsetmiyorum..
sende parayı naptığını bilmiyorsun,sana da söylememiş..
benim söylemek istediğim sana karşı da dürüst değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?