Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu başından beri takip ediyorm.
lucky sakinliğin dikkatimi çekti.Çoğu kişi senin yaşadıklarına senden daha fazla sinirlendi sert yorumlar yaptı.Ama sen çok sakinsin.demekki eşimde hatalı olduğunu kendine kabullendirememiş yada işine gelmedi.mesela bu cümlenizde sanki kendiniz için değilde başkası için yorum yapıyorsunuz.1 yıldır bu düzende devam edebilmeniz bu yüzdendir sanırım.
Siz beni yanlış anlamışsınız hemde taa en başından benm derdim 50 lira değil.benpara deli yada manyağı değilim.lütfen yanlış değerlendirmeyin.ne demek nihayet almışsınız bu ne demek oluyo.sanki bu kadar sıkıntıyı 50 lirayı almak için yaptım.rica ediyorum anlamadan kalp kırıcı şeyler yazmayın
Bu konuyu başından beri takip ediyorm.
lucky sakinliğin dikkatimi çekti.Çoğu kişi senin yaşadıklarına senden daha fazla sinirlendi sert yorumlar yaptı.Ama sen çok sakinsin.demekki eşimde hatalı olduğunu kendine kabullendirememiş yada işine gelmedi.mesela bu cümlenizde sanki kendiniz için değilde başkası için yorum yapıyorsunuz.1 yıldır bu düzende devam edebilmeniz bu yüzdendir sanırım.
SORUN DA BU ZATEN para manyağı olmaman hep başkalarını düşünmem fazlaca fedakar olman birazda kendini düşünsen diyoruz artık.![]()
babasıyla yaşarken tabiki ailesinede verecekti para bunu ben yadırgamıyorum bende veriyordum ama babam asla harcatmazdı anneme biriciğin maaşı boğazımdan geçmesin ne eksiği varsa al derdi anneme
Sanırım ben çok saftiriğim.
sanırım kelimesi fazla kaçmış.çokkk safsın çok![]()
nekadar dusuncelı ve ıyı bır baban varmış.helal olsun çok duygulandım gercekten
senin fena halin buysa gerisi nerde peki?
senin fena halin buysa gerisi nerde peki?
saol cnm babam öyledir canımın içi herşeyim halada bana hep destek olmaya çalışır.
yağın bittimi kızım şekerin varmı kızım Allahıma nasıl bir kulluk ettim bilmyorum ama beni bu kadar mükemmel bir anne babaya sahip etti Allah eksikliklerini göstermesin hiç kimsenin anne babasının inşallah.
sus kı döferim heee
nickim değişti biricik ben canım
bende eşimin babasına arada ne kadar kızsamda onu çok sevyorum ve ona asla bişi diyemem sert olarak.anca buna buna üzülüyorum baba böyle olmsa derim saygımı bozamıyorum.ama bana zaten kızları gibi davranıyolar sadece eşimle birlikte çalışıyorlar iş konusundaki kafasızlığına kızıyorum okadar