Kendisini çok mükemmel ondan iyisi, ondan güzeli ve bu dünyada ondan başka kimse olmadığını zannettiği için ve ne görse istiyorDüğünde gelinlik giymeyi düşünüyor dediniz değil mi? Uzman desteği almalı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisini çok mükemmel ondan iyisi, ondan güzeli ve bu dünyada ondan başka kimse olmadığını zannettiği için ve ne görse istiyorDüğünde gelinlik giymeyi düşünüyor dediniz değil mi? Uzman desteği almalı...
Evlendikten 6 ay sonra çirkef olursunuz merak etmeyin. Hayat şartları gelinlere bunları yaptırıyor.Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum bazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin
çirkefliğe de gerek yok tatlı tatlı sokunÇirkeflik yapmak istemiyorum, hep diyorum susayım ama yaptıkları haddini nasıl aşmış bir bilseniz
Bence şimdiden küsün bu manyakla sizin hayrınıza olur.Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum bazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin
Konuşuyoruz en başından nişanlım dedi haset bir yapısı var dikkat et çok yaklaşma, toplumda denk geliyor malesef orada da bana kaynanam oymuş gibi davranıyor ve koluna takıp bu benim gelinim diyor sonra orada diyor bende dış çekime geleceğim, büyük beyaz kabarık gelinlik gibi giyeceğim diyor kardeşi de bana çok konuşma samimi olma seni üzmesin diyor ama işte ben çok fazla bir şey diyemiyorumAlınmayın ama sesli güldüm. Konuşmuyor musunuz sevgilinizle hiç? Eğer buna göz yumuyorsa o adamdan da bir şey beklenmez çünkü.
Benim nişanlımın ve kaynanamla kayınbabamın bana yaptıklarını o görmeyince kocası da çok ilgili biri olmayınca buna yoruyorum bazen ama sınırı yok maalesef hepte diyor zaten ben seni annemle babamla paylaşmam gibieee gitsin kocasıyla çektirsin o zaman size niye salça oluyor çok afedersiniz ama
yalnız sakın aman küslük olmasın diye susmayın yoksa bu davranışlar çoğalarak artar
Evet çok doğru o kavga elbet bir gün olacak ama nişanlıma olan olmasın diye susuyorum malesef oda farkında diyor bana ruh hastası biri çok yaklaşma diye ve ne yazık ki çok doldum çünkü sınırı yokÇatır çatır, çirkefleşerek, bayağılaşarak, varoşluğun dibine vurarak kavga etmekte hiçbir beis görülmeyecek görümce adayı. Kavga edin, kıs kıs ağlamayın kıyıda köşede. Bazen kavga etmek, içerideki gerilimi boşaltmak gerekir. İltihaplı dokuyu temizletiyoruz di mi gerektiğinde, bunu da öyle düşünün. Bir gün edilecek o kavga. Opatlama noktası yaşanacak nasılsa. Siz yıpranmadan olsun bitsin bari. Gelinlik giyecekmiş. Ay parçalarım ben onu ruh hastası.
Bence kadının psikolojisi cidden iyi değil. Okudum yukarıda 30 yaşında boyu kadar çocuğu varsa en fazla 12 yaşında diyebilirim çocuklara tahminen, kadın her halükarda çocukken evlenmiş, o yüzden hayatında kendi istediği bir şey olmaması normal. Ben bu durumun tam tersini yaşadım mesela, sizin görümcenizin kafasında bir eşi var(dı) abimin. Uzun süre görüşmedim, çünkü bana ettiklerini umarım yaşamazsınız. O yüzden çirkeflikse çirkeflik. Çekime gelinlikle gelse ben toparlanırım kalkar giderim oradan. Eğer nişanlınız sizin yanınızda durmazsa hiç uğraşmayın bile. Boşuna çekmeyin böyle birini.Konuşuyoruz en başından nişanlım dedi haset bir yapısı var dikkat et çok yaklaşma, toplumda denk geliyor malesef orada da bana kaynanam oymuş gibi davranıyor ve koluna takıp bu benim gelinim diyor sonra orada diyor bende dış çekime geleceğim, büyük beyaz kabarık gelinlik gibi giyeceğim diyor kardeşi de bana çok konuşma samimi olma seni üzmesin diyor ama işte ben çok fazla bir şey diyemiyorum
Çok kez söyledim ona ben senin gelininim değilim diyorum bana diyor ben sana yenge demem tamam diyorum tabiki adımla hitap et yok hayır sana gelinim dicem diyor, sonra duruyor duruyor diyor ki dış çekim içimde kaldı, size karışacağım benim tek gelinim var diyor sanki kaynana oçirkefliğe de gerek yok tatlı tatlı sokun
senin gelin değilim ben sen çok yanlış anlamışsın annenle babanın geliniyim
gelinlik mevzuunda da benim düğünüm o karıştırıyorsun herhalde diyin
kendisi giymemiş mi gelinlik evlenirken
nişanlınıza da tabiki anlatın ve bir daha buluşmayın
set gibi mesafe çekin aranıza
Hep nasıl seviyesiz, ayarı yok, freni patlamış kamyon gibi sınırı yok ne görse illa onun olacak ne istese o olacakBir yere gitmeyin, mecbur olmadıkça konuşmayın.
Gelinlik giymek ne alaka. Nişanlınıza söyleyin, ben çok bunaldım diye anlatın. Kadın seviyesiz biri belli ki.
Cenaze ortamı ya da bayram seyran olunca sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim bakın tanıştırayım diyor ne görse istiyorNiye takıyorsunuz ki? Düğününüzde koca kadın gelinlik giyse zaten millet kahkahalarla güler, deli olduğunu anlarlar. Sizin bir şey demenize bile gerek yok. O düğüne o şekilde gelirse düğünde uzun süre kalamaz zaten.
Bu yaşadıklarım gerçek bir hayal ürünü falan değil, lafımı alttan alttan sokuyorum yeri geliyor annesi saçmalama diyor ama arsızın tekiKonuya inanamadim esasında ama gerçek olduğunu varsayarsak bile onunla kadar siz de anormalsiniz. Sizin düğününüzde gelinlik giymek, dış çekime gelmek isteyen görümceye laf edemiyorsanız burada gelip boşuna sızlanmayın.
Yalnız çirkeflik karşı tarafın yaptığı, siz dik durun, hakkınızı savunun, bu çirkeflik değil, had bildirme.Çirkeflik yapmak istemiyorum, hep diyorum susayım ama yaptıkları haddini nasıl aşmış bir bilseniz
Sanırım sizde benzer şeyler yaşamışsınız, evet erken yaşta evlenmiş, ve biraz da hırstan kaynaklı malesefBence kadının psikolojisi cidden iyi değil. Okudum yukarıda 30 yaşında boyu kadar çocuğu varsa en fazla 12 yaşında diyebilirim çocuklara tahminen, kadın her halükarda çocukken evlenmiş, o yüzden hayatında kendi istediği bir şey olmaması normal. Ben bu durumun tam tersini yaşadım mesela, sizin görümcenizin kafasında bir eşi var(dı) abimin. Uzun süre görüşmedim, çünkü bana ettiklerini umarım yaşamazsınız. O yüzden çirkeflikse çirkeflik. Çekime gelinlikle gelse ben toparlanırım kalkar giderim oradan. Eğer nişanlınız sizin yanınızda durmazsa hiç uğraşmayın bile. Boşuna çekmeyin böyle birini.
Ben sadece tatlı tatlı söyleyebiliyorum yine aman tatsızlık çıkmasın diyorum malesef annesi ona saçmalama sus akıllı dur diyor ama söz dinlemiyorYalnız çirkeflik karşı tarafın yaptığı, siz dik durun, hakkınızı savunun, bu çirkeflik değil, had bildirme.
Seni üzmemesini sana değil ablasına söylesin. Bunu sert bir dille ifade edin.nuşuyoruz en başından nişanlım dedi haset bir yapısı var dikkat et çok yaklaşma, toplumda denk geliyor malesef orada da bana kaynanam oymuş gibi davranıyor ve koluna takıp bu benim gelinim diyor sonra orada diyor bende dış çekime geleceğim, büyük beyaz kabarık gelinlik gibi giyeceğim diyor kardeşi de bana çok konuşma samimi olma seni üzmesin diyor ama işte ben çok fazla bir şey diyemiyorum
Sşz daha görmeden ruh hastası tespitini doğru yaptınız sadece bana değil etrafında ne insanlar var onlara defalarca iftira attı profesyonel şizofren olduğu tespitli ama kendisini dünya güzeli sanıyor herkesten üstün her şeyden üstün zannediyorÇatır çatır, çirkefleşerek, bayağılaşarak, varoşluğun dibine vurarak kavga etmekte hiçbir beis görülmeyecek görümce adayı. Kavga edin, kıs kıs ağlamayın kıyıda köşede. Bazen kavga etmek, içerideki gerilimi boşaltmak gerekir. İltihaplı dokuyu temizletiyoruz di mi gerektiğinde, bunu da öyle düşünün. Bir gün edilecek o kavga. Opatlama noktası yaşanacak nasılsa. Siz yıpranmadan olsun bitsin bari. Gelinlik giyecekmiş. Ay parçalarım ben onu ruh hastası.