• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak

melek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
19
0
36
Edirne
Arkadaşlar ben ufacık bir olayda sinirleniyorum.Eşimle konuşmaya bile kalksam hemen sinirimden başlıyorum ağlamaya. Kimseyle hic bir derdimi paylaşamıyorum. Iyı anne değilim dıye dusunup saatlerce ağlıyorum ,İyi bir eş değilim diye ağlıyorum Ya her sey canımı yakar oldu ağlıyorum işte nasıl atlatabılırım bunu.

Arkadaşlar ben ufacık bir olayda sinirleniyorum.Eşimle konuşmaya bile kalksam hemen sinirimden başlıyorum ağlamaya. Kimseyle hic bir derdimi paylaşamıyorum. Iyı anne değilim dıye dusunup saatlerce ağlıyorum ,İyi bir eş değilim diye ağlıyorum Ya her sey canımı yakar oldu ağlıyorum işte nasıl atlatabılırım bunu.

sorununu cozmenın bir yolu da kendini tanımaktan geciyor. acaba neler senı en cok uzuyor bu durumunun altında yatan nedenlerı bulmaya calıs ve senı bu durumundan ne cıkarabılır onları dusun ve dusunmekle yetınme dusunduklerını hayata gecir. baktın kendın halledemıyosun o zaman mutlaka bı uzmana danıs ve onun yardımını al.

Back