Aglamak istiyorummm içimi boğuyolar sanki :(

Gamzelinin Annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
29
72
3
28
1 hafta oldu annemle kizmardesim bendeydi oğlum var 3 aylik alistim annemlerle durmaya, oglumda huysuz kucağada alisti onu gectim annemle kardesimi özledim sanki! Gider gitmez oglumun yaninda durmadan agliyorum cok kotuyum bu his gitmiyo içimden delirceem odalara girip bakamiyorum yattiklari oturduklari yerleri gordukce Allahim nasil bise boğuyo icimi

Aynı şey bende de var. Biri evime gelip bir süre kalıp gittikten sonra birkaç gün ağlama krizlerim oluyor. Çocuğum olunca yalnız kalmam böyle olmaz diye düşünmüştüm ama korktum şimdi

Aynı şey bende de var. Biri evime gelip bir süre kalıp gittikten sonra birkaç gün ağlama krizlerim oluyor. Çocuğum olunca yalnız kalmam böyle olmaz diye düşünmüştüm ama korktum şimdi
Oglum suan ayaklarimda salliyorum, baya bi agladi o aglayinca bende agladim sanki annemlerin gittigini oda hissetti aci aci agladi offff! Herkese sabir versin bu evlilik işi cok zor bölünüyorsun resmen bölünmek zorundasin.

Oglum suan ayaklarimda salliyorum, baya bi agladi o aglayinca bende agladim sanki annemlerin gittigini oda hissetti aci aci agladi offff! Herkese sabir versin bu evlilik işi cok zor bölünüyorsun resmen bölünmek zorundasin.
Öyle gerçekten. Bir yanda sevdiğin insan bir yanda ailen.. Alışırız en kısa zamanda inşallah

Kıyamam çabuk geçer canım merak etme ilk zamanlar oluyo böyle , lütfen ağlama bebeğinin sana ihtiyacı var
Canim Benim, sagolasin eskiden bebegim yokken ailem gidince yada ailemden gelince odaya kapatirdim kendimi uykuya verirdim aglayipda ama simdi! Oglum var zor duruyom icimm bolee yaniyo sanki kafayi yicem.

Küçük bi bebeğin var daha yeni annesin doğal olarak daha da duygusalsın annen kardeşin sağ sağlıklı yine gelirler üzülme hem yalnız değilsin bebişin var onu sev öp kokla daha ne istiyorsun

Küçük bi bebeğin var daha yeni annesin doğal olarak daha da duygusalsın annen kardeşin sağ sağlıklı yine gelirler üzülme hem yalnız değilsin bebişin var onu sev öp kokla daha ne istiyorsun
Cok pozitifsin insAllah bende biran evvel duzelirim aslinda 3. Seneye giricem evlilikde ama ben hala düzen oturtamadim.

Canim Benim, sagolasin eskiden bebegim yokken ailem gidince yada ailemden gelince odaya kapatirdim kendimi uykuya verirdim aglayipda ama simdi! Oglum var zor duruyom icimm bolee yaniyo sanki kafayi yicem.
Ben de ilk zamanlar öyle ağlıyodum.bir iki yıl sonra geçiyo aile ortamına çocuğuna alışıyosun merak etme

Gurbette çocuk büyüten de var. Hem 1 hafta kalmış yardımcı olmuşlar. Her daim sızınle olacak değiller. Eşiniz çocugunuz var.Siz bir ailesınız kendi düzeninizi kendiniz kurmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…