Aglamak istiyorummm içimi boğuyolar sanki :(

Bende bir tuhaflık var herhalde.
Bu kadar aile düşkünlüğünü ve duygusallığı anlayamadığıma göre...
İnsan duygusallaşabilir,morali bozulur,
üzülür,hepsine tamam da annesiyle kardeşi gitti diye,kucağında bebeği varken,
üzüntüden boğulacak gibi olmak,
ağlaya ağlaya uyumak bana normal gelmiyor.

Evlenmiş ama kendi ailesini benimsememiş bir kadın sendromu daha
Alakasi yok bi sure birlikte vakit gecirince insan cok alisiyor hele annesi varken insanin tum yukune ortak oluyor destek oluyor misafirlik bitip, gidince insan cok kotu oluyor ozellikle lohusaykenmi oyle oluyor bilmiyorum ama ayni seyi ben de yasamistim . Annem gidince evlenirken uzulmedigim aglamadigim kadar aglamis, uzulmustum. Gecer , alisirsin .

Evime biri gelip uzun süre kalınca bir garipleşiyorum. Etrafımdaki herkeste oluyor öyle. Özellikle annem, ablam, abim gelsin bir gece kalsın gitsin bir tuhaf oluyorum. Hani ev şenleniyor sonra bir an da yine sessizleşip garip kalıyor.

Annemlere gideyim mesela, üçüncü gün evim evim diye tutturmaya başlarım ama eve gidince de bir garip hissediyorum. Eşim gelse de sarılsam falan diyorum.

Oglum suan ayaklarimda salliyorum, baya bi agladi o aglayinca bende agladim sanki annemlerin gittigini oda hissetti aci aci agladi offff! Herkese sabir versin bu evlilik işi cok zor bölünüyorsun resmen bölünmek zorundasin.
Ben de oglum kucukke annemler gdrrken hep aglardm cok uzakti cnku herseye aglardim oglumun onunde smdi diyor herseye zirliyosun bi gun d3 aglama cocuklarinda kafa gidio biz boyle yapinca

Bunlar hep lohusalıktan, geçecek hepsi... Dert etmeyin. 3 Aylık çocuk kucağa alışmaz, aksine dünyaya uyum sağlamaya çalışırken anne göğsü ve kucağında- güvende ilerlemek ister.

Aynı şey bende de var. Biri evime gelip bir süre kalıp gittikten sonra birkaç gün ağlama krizlerim oluyor. Çocuğum olunca yalnız kalmam böyle olmaz diye düşünmüştüm ama korktum şimdi
Allah allahya nasil guzel insanlarsiniz siz
Ben misal birinjm gelip kalmasindan nefret ederim.geldi gittimi ohh gullerum acar:)hemen carsaf yatak temizligine geçerim.

abartma canım ya. sende annesin kocamansın bebeğin sana bakmayacak ya.sen bebeğine bakacaksın.en zor donemlerıde atlatmışsınız.tam agu gugu tatlı zamanları..bak ınstegramda eylül var onu takıp et.mınıcık bebeği kocaman insanlar gıbı mutluluğu yuzunden okunuyor.oda anneden kaynaklı takıp et mutlaka motıve olur.birde annenin iç sesi var komık capsler yapıyor anneler yaşantılardan kesıt verıp.

bebeğiniz daha çok küçük Allah bağışlasın, bu aşırı duygusallık ondandır, bir de uzakta olmanın verdiği hasretlik duygusu eklenmiş ve belli ki ailenize çok düşkünüz, şöyle düşünebilirsiniz onlar hayattalar sağlıkları yerinde, hayatta olmasalardı, hastalık vs. olsaydı çok daha farklı olurdu dimi, o yüzden bunları düşünüp çok da üzmeyin kendinizi ve yavrunuzu, o ufak ama emin olun herşeyi hissediyorlar, siz iyi olun ki yavrunuz da iyi olsun Allah başka dert vermesin kardeşim.

valla benimkilerde ayda bir geliyo
kv mola versin diye çocuklara bakmaya
hiç onlar gidince karalar bağlamıyorum.hatta itiraf ediyim yalnız kaldım diye seviniyorum
problem bende mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…